Új hozzászólás Aktív témák

• Clemi

veterán

Sziasztok,

Ma lettem egy 930 tulaja (820-ról váltottam) és még nem laktam be, mivel a micro SIM-et holnap tudom csak kicseréltetni. Ahol máris kérdésem merült fel viszont, az a kamera rész.
    Először is, hová lett a sorozat készítés mód?
    Másodszor az természetes, hogy a telepített Microsoft és a Lumia Camera szoftverek nem látják egymást? Értem ez alatt azt, hogy alapértelmezettnek kiválasztható mindkettő, de egyikből a másikba nem lehet átlépni, mivel az alkalmazások között nem szerepel, mondjuk az alkalmazás képernyőn sincs sehol a Microsoft kamera.
    Felfedeztem, hogy DNG formátumban is lehet képet készíteni (ami nagy királyság), viszont azt nem vágom, hogy a DNG és a JPEG fájlok mellett mi az a _Raw.mp4.tnl végződésű fájl, meg egyáltalán miért biggyeszti a jpeg fájloknál is a név végére a _Raw szót. Az mp4-et még csak csak értem, bár olyan kép mellé is gyártott, ami a front kamerával készült és akkor már ki volt kapcsolva a "Fotóklipek" és nem is mozdul a kép ha visszanézzük. Az is természetes, hogy csak a Lumia Kamerában visszanézve van értelme a készült fotóklipeknek? Csak mert a fényképek alkalmazásban nem történik semmi azokkal a képekkel, amiknél be volt kapcsolva ez az opció.

Új hozzászólás Aktív témák