- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Ma lettem egy 930 tulaja (820-ról váltottam) és még nem laktam be, mivel a micro SIM-et holnap tudom csak kicseréltetni. Ahol máris kérdésem merült fel viszont, az a kamera rész.
Először is, hová lett a sorozat készítés mód?
Másodszor az természetes, hogy a telepített Microsoft és a Lumia Camera szoftverek nem látják egymást? Értem ez alatt azt, hogy alapértelmezettnek kiválasztható mindkettő, de egyikből a másikba nem lehet átlépni, mivel az alkalmazások között nem szerepel, mondjuk az alkalmazás képernyőn sincs sehol a Microsoft kamera.
Felfedeztem, hogy DNG formátumban is lehet képet készíteni (ami nagy királyság), viszont azt nem vágom, hogy a DNG és a JPEG fájlok mellett mi az a _Raw.mp4.tnl végződésű fájl, meg egyáltalán miért biggyeszti a jpeg fájloknál is a név végére a _Raw szót. Az mp4-et még csak csak értem, bár olyan kép mellé is gyártott, ami a front kamerával készült és akkor már ki volt kapcsolva a "Fotóklipek" és nem is mozdul a kép ha visszanézzük. Az is természetes, hogy csak a Lumia Kamerában visszanézve van értelme a készült fotóklipeknek? Csak mert a fényképek alkalmazásban nem történik semmi azokkal a képekkel, amiknél be volt kapcsolva ez az opció.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest