- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
A hagyomany nem egyenlo a szabvannyal, megha okoskodva adjuk elo akkor sem. En is tudom hogy hagyomanyosan ekkora a keparany fenykepezogepeknel, de semmi akadalya, hogy ez valtozzon. Sot, a mai megjelenitok egyre inkabb megkovetelik az eziranyu fejlodest.
Erdekes modon egyedul a finnek lattak be szenzor szinten, hogy erre lehet igeny.
-
total90
veterán
Függetlenül csak 820-t találtam eddig, de szerződéssel nem sok különbség van igazából a kettő között és szerintem emiatt a 820-at majd itt kevesebben veszik. Havi 2,5€ a különbség, szóval... az meg nem egy nagy összeg.
Egyébként akkora reklámot csapott a Nokia (itt), hogy talán még durvább mint az S3 és az i5-nél volt. Tudod olyan a csapból is ez folyik... látni is több-több Lumiát az embereknél, de még mindig elenyésző.(#186) Misály
Érdekes, de igaz... 920-nak nem találtam független árat sehol. A 820 450€ körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Posta, csomagküldés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest