Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
háááát, lehet.
de nekem ez nem ugyan az, mint ez. lehet az én szememmel van a baj, hoyg nem tetszik az utóbbi. akkor bocsánat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
igaz teljesen szűzre volt resetelve.
nekem is ezt kéne tennem, de sok év "emléke" van rajta. lementeni és feltenni, ( HA fellehet utólagosan) macerra." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
elolvastam, de mivel ilyen téren buta vagyok, ezért jöttem inkább ide... voltaképp amit kérdeztem, választ kaptam rá. ennyi lett volna a lényeg
igen, nokia vonalon szeretnék "feljebb" lépni a létrán.N9-et néztem, tetszik, de nekem nagy. most egy 5800-át használok. tökéletesen a kezembe illik. igaz, nem öltönyös mukát végzek, hanem igazi koszosat (hidraulika-szerelő), tehát a telefon nem sokat lenne a zsebemben/kezemben ilyen téren, mert pl ha kimászok egy 4 tengelyes Kerax alól, vagy ha pont a nyakamba folyik a szívattyúolaj, nem lennék boldog, ha a telefon kapna zuhit/ütést. semmilyen telóm, helyesbítek!...
mint mondottam, ha lesz rá lehetőségem, kézbeveszek egy ilyen telefont, és megelsem. de érdekes, hogy mikor az 5800 "megjelent" Mobilarénán, megtetszett a telefon. nézelődtem, olvastam, és bementem, megvettem. azóta használom.
(#581) woland_y2k
mindenképp!
amint lehetőségem adódik, azon nyomban... nem árt az input[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Értem Urak.. köszönöm.
hát elszomorodtam. de lehet, hogy szokás kérdése lenne a dolog csak. de voltaképp ezért van már tizenX éve Nokiám, mert a menürendszert nagyon megszoktam.esetleg ha valahol sikerül kézbefognom, meglesem, Tbolt, telenyor stb. megvizsgálom.
megláttam, mondom oké, részemről kimarad a Droid, és maradhatok Nokia vonalon. háát, kicsit megrendűlt a hitem... van rajta 8db hatalmas négyzet, az is balra igazítva!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
ilyen-re gondoltam leginkább. igényesebbnek tartom, mint a jelenlegit
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nah, asszem megvan az 5800-ám utódja, persze, ez am enüelrendezés nagyon dislike. lehet ezt módosítani? hozzászoktam S60-on az "igényesebb" elosztáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest