Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
elolvastam, de mivel ilyen téren buta vagyok, ezért jöttem inkább ide... voltaképp amit kérdeztem, választ kaptam rá. ennyi lett volna a lényeg
igen, nokia vonalon szeretnék "feljebb" lépni a létrán.N9-et néztem, tetszik, de nekem nagy. most egy 5800-át használok. tökéletesen a kezembe illik. igaz, nem öltönyös mukát végzek, hanem igazi koszosat (hidraulika-szerelő), tehát a telefon nem sokat lenne a zsebemben/kezemben ilyen téren, mert pl ha kimászok egy 4 tengelyes Kerax alól, vagy ha pont a nyakamba folyik a szívattyúolaj, nem lennék boldog, ha a telefon kapna zuhit/ütést. semmilyen telóm, helyesbítek!...
mint mondottam, ha lesz rá lehetőségem, kézbeveszek egy ilyen telefont, és megelsem. de érdekes, hogy mikor az 5800 "megjelent" Mobilarénán, megtetszett a telefon. nézelődtem, olvastam, és bementem, megvettem. azóta használom.
(#581) woland_y2k
mindenképp!
amint lehetőségem adódik, azon nyomban... nem árt az input -
- = Zk = -
félisten
Értem Urak.. köszönöm.
hát elszomorodtam. de lehet, hogy szokás kérdése lenne a dolog csak. de voltaképp ezért van már tizenX éve Nokiám, mert a menürendszert nagyon megszoktam.esetleg ha valahol sikerül kézbefognom, meglesem, Tbolt, telenyor stb. megvizsgálom.
megláttam, mondom oké, részemről kimarad a Droid, és maradhatok Nokia vonalon. háát, kicsit megrendűlt a hitem... van rajta 8db hatalmas négyzet, az is balra igazítva!... -
- = Zk = -
félisten
nah, asszem megvan az 5800-ám utódja, persze, ez am enüelrendezés nagyon dislike. lehet ezt módosítani? hozzászoktam S60-on az "igényesebb" elosztáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest