- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
gurabli #3171 üzenetére
Ha tudod a Skype-os kamerás dolgot hanyagolni és fontos az ár akkor szerintem a 10k-s 520-szal sem jársz rosszul.
Függetlenül attól hogy én is azt mondom ha megengedhetném magamnak akkor inkább 720-ast vennék. Barátnőmnek majdnem 520 lett vásárolva pár hete de aztán egy huszárvágással nekem lett 920-am.
Neki meg ott a 720 és eddig nagyon elégedett vele. ismerős csaj viszont 520-atvett és nagyon elégedett vele. Szóval gondold át hogy mennyire fontos az ár neked, ha a kisebbikre esik a választás szerintem azzal sem jársz rosszul. -
razzorr
őstag
válasz
gurabli #3166 üzenetére
Én is azt mondom, hogy inkább a 720-at. Ez kb.olyan kérdés, hogy opel astrát vagy ford mondeot vegyél. Mindkettő elvisz A-ból B-be, de nem mindegy, hogy hogyan.
A videotelefonáláshoz meg annyit, hogy nekem mobilneten is normálisan szokott menni, ott is csak azért nyomok 3Gre (egyébként 2Gn használom) hogy ne szakadjon meg a kedves voda miatt egy fontosabb külföldi csevegésem. -
válasz
gurabli #3166 üzenetére
Bar nekem a 625 van,de azzal nincs gond skype wifin,a lassított kapcsolattal is patent a hang mobilon. Ami gaz az a viber,lagolo viszhangos,vagy épp bugyborékoló hangja van,de erdekes modon az se mindegy milyen készülék van a túlsó vegen,ha olcsobb kategóriás droidot hívők akkor jönnek a nyugok,ellenben a glaxy s2 kategóriájú telefonokkal semmi gond. De jártam igy skype-Al is amikor ocso droid volt a túlsó végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest