- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti #875 üzenetére
nem tudja.
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #871 üzenetére
Akkor nem lesz gond.
Nekem sajna pl. elvesztek az sms-eim, mert az igy nem szinkronizalodik automatikusan, es azt pedig nem tudom, hogy zune-nal lehet-e ezt valahogy...
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #869 üzenetére
A kontaktok a "felhoben" vannak, igy ha ugyanazzal az account-tal jelentkezel be az uj keszuleken, mint a regin akkor automatikusan szinkronizalodnak. A zune-t nem ismerem tulsagosan, csak zeneket raktam a keszulekre vele korabban, de orulok, hogy WP8-nal mar nem kell hasznalni.
-
vrbst
tag
válasz
Napfénysüti #866 üzenetére
Szia!
Visszabb olvasva talalhatsz kritikakat a keszulekkel kapcsolatban, de mivel WP7-rol valtasz, a szoftveres dolgok nem nagyon erintenek. En is igy tettem, ket hete valtottam egy Optimus 7-rol, mert kilehelte a lelket. Nekem nagyon tetszik a 720, eddig semmi panaszom nincs vele kapcsolatban. A rendszer korlatait mar korabban elfogadtam, de karpotol a gordulekeny mukodes, pedig pc-n hardcore linuxos vagyok.
Cikiznek is a kollegak amikor csak tudnak...
No vissza terve a keszulekre, nekem az LG utan az uzemido es a kijelzo a legnagyobb elore lepes. Tudom, tudom nem HD, es csak WVGA, de ha nem a pixeleket nezed hanem magat a megjelenitendo dolgot, akkor ez nem okoz gondot. Az uzemido egy ilyen kaliberu keszuleknel szerintem kimagaslo. Epp a mult hetveget (3 nap) csinaltam vegig egy ceges taborozas alatt tolto nelkul ugy, hogy 40 % korul volt az akksi mikor hazaertem. Nem mondom, hogy allandoan nyomogattam, de a mail szinkronizalas ugyanugy ment, mint maskor is, es tobb, mint fel ora beszelgetes is volt benne, illetve sokszori idojaras ellenorzes. No meg az elso nap delelottjen az utolso vizsgamra is errol tanultam
A korabbi keszulekemmel elkepzelhetetlen lett volna egy ilyen. Mivel neked bejott a trophy, nem fogod megbanni a valtast, es minden tekintetben elorelepes lesz. Az en tarifammal, es az elofizetesem kora miatt 20e. ft volt a keszulek, ezt nevetsegesen alacsonynak tartom a tudasahoz kepest.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Napfénysüti #77 üzenetére
Hát úgy hirdették, mintha egy megváltás lenne ez a kamera.
Persze, most nem azt mondom, hogy rosszul sikerült. -
zkosaras
aktív tag
válasz
Napfénysüti #43 üzenetére
Persze ez igaz... bár én a méretnél a telefon méretére gondoltam.
-
zkosaras
aktív tag
válasz
Napfénysüti #37 üzenetére
De jóval kisebb méretben (4,3 helyett 3,8 hüvelyk), ami azért sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest