- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Akkor úgy látom, a Cyanban is megmarad az orbitális mennyiségű töltőképernyő olyan helyeken, ahol eddig nem volt... (Music hub, Games hub, naptár, takarékos mód, Áruház...) Ezt nagyon sajnálom, nekem ez nem upgrade, ha egy lassabb telefont kapok. De legalább van értesítési sávom...
-
elmepocok
tag
Többen írták, a közelségérzékelő tényleg elég gáz, az exponáló gomb hiánya, a kijelzőn levő vezérlőgombok, LED vaku... Olyan apróságok ezek, de valahogy bennem mégis a 'spórolós gagyi' érzetét keltik. Arról nem is beszélve, hogy az olcsóbb 520-ba ebből sok annak idején még belefért, szerintem sokkal kevesebb volt a kompromisszum, mint ennél a készüléknél. Már azt sem tudom, hogy az 5-ös szériából mit tudnak kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest