- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én egyértelműen az Adreno 305-re vonatkozó sommás megállapítást vitattam (végeredményben ugyanezzel a konklúzióval), de mivel nekem címezted a RAM-mal kapcsolatos hsz.-edet, ezért válaszoltam neked.
Aki most vesz telót, azt szerintetek mennyire érdekli, hogy a htc 8X mennyin kezdett?
Good point, csak éppen te az árképzést vitattad, ott meg bizony az indulóár releváns és a 8X nyomott ára leginkább annak köszönhető, hogy majdnem egy éve piacon van és hamarosan kifut.
-
Tim82
félisten
Ez a játékfejlesztők által meghatározott minimum RAM limit miatt van, nem pedig az Adreno 305 miatt, és eredetileg is a SoC-ról volt hangsúlyosan szó.
*
Btw, nem a HTC 8X induló árát kellene összevetni a Lumia 625 induló árával?legiaap: akkor még szájbarágósabban leírom (pedig eredetileg bíztam benne, hogy egyértelmű volt, hogy mire reagáltam): a low-end-ebb WP8-as telefonok nem az Adreno 305, hanem a RAM mennyisége miatt nem fognak futtatni egyes "AAA" játékokat, mert egyértelműen az a limitáló tényező; a többi, a platformra elérhető játékot viszont gond nélkül, szóval a konklúzió: az Adreno 305-öt szidni ezért vicces dolog.
Tőlem idekeverheted azt, hogy iOS-on mennyivel jobb a Temple Run, vagy hogy a WP8 nem igazán "játékplatform", vagy hogy meg sem jelent játékok hogyan futnak majd rajta, csak épp még mindig semmi köze sem lesz mindezeknek az eredeti felvetéshez.
-
Tim82
félisten
Értő olvasás: "a WP-re írt játékok"... Rajtad kívül senki sem beszél arról, hogy a WP8 mint platform mennyire alkalmas játékra vagy nem, vagy hogy egy játékból a WP-s vagy az iOS-os verzió az igényesebb, vagy meg nem jelent és esetleg meg sem jelenő játékok hogy futnak a L625-ön, mert nem is ez volt az eredeti kérdés -> your argument is invalid, press any key to continue.
A jelenleg elérhető palettával meg elboldogul. Real Racing 2 pl. szépen fut a L520-on is.
De sebaj, semmi gond.
-
Tim82
félisten
A kijelzőméret és felbontás nekem is túl nagy, illetve túl kicsi a kényelmeshez, nálam ezért nem igazán jöhetne szóba. A SoC szerintem bőven jó, a kamerát meg az L520-nál is elkapálták, ahhoz képest mégis egészen korrekt fotókat lehet vele lőni némi utánajárás után (pl. többen ajánlják a ProShot app-ot a gyári kamera helyett).
dreamdancer: a hátlap nyikorgása a gombok környékén arra utal, hogy valami nem egészen kóser a hátlap feltétele körül, szóval én megpróbálkoznék azzal, hogy leveszem és úgy teszem vissza, hogy először a kameragomb "kerüljön a helyére", csak utána a bekapcsoló- és hangerőgombok.
Genova1983: kb. ugyanezt tudom nálad is mondani, használtam S-Line TPU tokkal a L520-at - egy jól feltett hátlap nem recseg, nem ropog és nem lehet lazán lekapni egy ilyen tokkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest