- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freestailo
őstag
válasz
leslie23 #563 üzenetére
vip-phone nál vettem a készüléket, a gariról csak annyit, hogy elvesztettem a számlát, de annyira korrektek voltak, hogy küldtek helyette egy újat amivel vihetem a szervizükbe. Amúgy a jack csatlakozó adta meg magát, nem hiszem hogy javítható, majd beszámolok mit mondott a szervizük.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
leslie23 #563 üzenetére
A gariról nem tudok nyilatkozni, semmi baja nem volt még a bő 3 hónap alatt mióta használom.
8.1 van rajta, mióta megjelent ez a lehetőség, Preview for Developers regisztrációval pikkpakk frissítette magát, és a többi kisebb frissítés is zökkenőmentesen települt fel.
A WP8.1 fut, ahogy kell, ugyanúgy mint az összes többi telefonon.A tisztázatlan eredetről, meg annyit, hogy simán le tudod csekkolni az extrák+infó menüpontban h honnan származik a teló. Az enyém pl Hongkongból, de ebből semmit nem vesz észre az ember, mindent szépen magyarra (vagy egyéb nyelvre) lehet állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest