- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
donkuk
újonc
Köszi a gyors válaszokat, de úgy látom, hogy nem voltam elég világos. 8.1 van rajta, tudom, hogy ott kellene lennie az opciónak ahol írtátok (mobilhálózat+sim->sim kártya beállítási) de egyszerűen nincs ott! Távbeállítást próbáltam, szintén csak ezt az útvonalat küldte, amit neten már kitaláltam magamtól is. az előző hozzászólásomba tettem egy képet, lehet, hogy nem lehet megnyitni, de azon látszik is, hogy a "sim kártya" menüpontban csak ezek az opciók vannak:
-sim kártya neve
-legnagyobb kapcsolatsebesség
-hálózatválasztás
alkalmazások sim kártyántehát egyszerűen nem mutatja az elérési pont hozzáadása opciót, és sehol máshol sem
[a Beállítások menüpont alatt pedig nincs hozzáférési pont kiválasztása/ hozzáadása lehetőség]
-
m1lan
őstag
Nálam 5/3
Egy pontot levontam alapból, mert már a második kijelző van a telefonomban, és ez sem hibátlan (bevilágít) és mert hátlapból is a másodikat gyűröm, de már ez is nyikorog erősebb nyomásra.
A másik pont levonást meg az említett játékos-laggolós probléma miatt kapja. Ha az előző telefonomon rosszabbul mentek volna, akkor azt mondanám, hogy oké, erre képes a hardver, de nem így van.@karak_22: én mindig azért halok meg benne, mert megakad, és nem érzékeli, hogy mondjuk jobbra húztam. Az iPhone-os dologra meg annyit, hogy pont azért vártam többet a WP-től, mert ez is egy zárt rendszer, és nincs akkora szórás, mint Androidon, de úgy látszik, ez csak iOS-en működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest