- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
En 25-ert adtam el az enyemet 1 honapja, felig teli dobozaban, hibatlan kulsovel plusz egy akkuval.
Ez teljes dobozos, bontatlan kiegeszitokkel, nagyon szep allapotban. Szerintem 25 penzert teljesen jo vetel, figyelembeveve a tobbi hirdetesben szereplo arakat/keszulekeket. -
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
wolfman #3718 üzenetére
A fekvő gyári, fekete színű, bőr toknak megvan a saját neve, erre kellene rákeresned.
Bár szerintem ha valóban bőr tokok vannak 1500-ért, akkor az nem pénz érte.
A CP-277 elméletileg gyári Nokia álló tok, ilyet keress feketében, vagy tudd meg valahonnan a fekvő nevét és arra keress rá. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Zsoltinho24 #3711 üzenetére
Szerintem szignózd. Nekem úgy sikerült.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
batai15 #3681 üzenetére
Ahogy jónak látod, de egy olcsó silány minőségű akku hamar haza tudja vágni a telefont.
Vehetsz használtan is akkut, de azt megint nem tudhatod, hogy mennyi kakaó van még benne.
Odaadnám az enyémet, de az is olyan állapotban van, mint a tiéd, max. 2 nap, illetve hosszabb beszélgetés közben már le is kapcsol néha. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Így van, ha a Nokia PC-Suite probléma nélkül megoldotta a frissítést (nem jelzett hibát), akkor biztos,hogy a legújabb van fent.
Ne hogy azt gondold, hogy a frissítés után gyökeresen megváltozik a telefon menürendszere, sebessége, vagy akármi is. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Én egy olyat kérdeznék, hogy nem lehet valahogy gif mozgóképet úgy betenni háttérképként, hogy az valóban mozogjon is?
Régen 6230-on lehetett.
Ezeken az "új" készülékeken nem lehet már? mozgásra bírni valahogy a gifeket? -
Fr@nkieWilde
senior tag
Szerintem versenyezhetnénk ki röhög jobban kin.
Ha pedig tudnék segíteni akkor segítenék. Neki nem e72-re van szüksége ez már biztos, ennél többet nem tudok neki segíteni.
Én csupán annyit kértem/kérek tőled, hogy úgy írj be, hogy közben nem nézed le azt aki még mindig Nokiát használ és szereti azt, és közben nem fényezed az egekig a te telefonod, mert itt az epölre, meg a többi telefonra nem kíváncsi senki sem. Arra megvan a saját topikja.
Én is azért jöttem ide, mert az e72-höz kerestem információkat, azt megtaláltam, de nem vagyok kíváncsi más telefonjára, meg annak tudására, mert akinek nem tetszik az e72, akkor az inkább hagyja itt a fórumot.
Örülök neki ha szereted a telefonod, én is szeretem az enyémet. És én sem meggyőződésből írok, mert a közvetlen környezetemben nem egy embernek van ájfonja, meg a mai "trendeknek" megfelelő telefonja.
A szomszédom sem haladni akart a korral, csak minden percben szeretné tudni, hogy mi van az eredmenyek.com-on.
Ezért vette meg az ájfónt, hogy gép nélkül, munka közben is követhesse az eredményeket, semmi másra nem kell, nem is ért máshoz a telefonon és nem is fog, mert nem is érdekli, csak nem akart kilógni a sorból, nehogy már őt lenézzék mert nem ájfonja van.
A húgának xperia mini pro-ja volt, vigyázott rá, aztán egy év múlva csak úgy megadta magát, és most egy 6230i-t használ, mert az még mindig működik, pedig nem mai darab, és a csajt nem zavarja, hogy neki csak 6230-asa van, mert lehet hihetetlenül hangzik, de vannak akiket egyáltalán nem érdekel semmilyen kütyü, csak élik a minden napi életüket és nem a gép, meg a telefonok előtt görnyednek egész nap és verik a nyálukat például egy buli közben, hogy kinek megy jobban az engri bördsz vagy éppen kinek szaggat a legújabb játék. És nem akarnak "haladni a korral".És zárójelben jegyzem még meg: tepsi = (nemcsak méret, hanem) forma.
Úgy hogy az öngólt te lőtted. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Látom nehezedre esik elfogadni, hogy igenis vannak emberek akik szeretik ezt a telefont és nem vennének 200.000-ért másikat (márkától függetlenül sem és akkor sem ha megtehetik anyagilag).
Azt felejted el, hogy egy terméknél nem a kor elvárásait kell szem előtt tartani, hanem a felhasználó elvárásait.
És én kérek elnézést tőled, hogy egy akkora igénytelen, nomád, barom vagyok, aki megelégszik egy E72-vel és nem pedig egy dél-koreai, amcsi tepsivel.Én úgy gondolom, hogy te sokkal jobban elfogult vagy az ájfónoddal, mint én az én telefonommal.
És most mondok egy meglepőt, ha tehetném akkor én megszabadulnék ettől a telefontól is és vennék 8850-est, meg 8810-est, mert azok az igazi telefonok. De már nem kapok sehol sem.Netezni, meg játszani itthon van a gépem, fényképezni is fényképezőgépen szoktam, zenét hallgatni mobil lejátszón. Mindenre céleszközt használok.
És hogy én is segítsek, elmondom, hogy a Nokia E72 akkumulátora 7 napot bír ki, használat nélkül.
Erős használat mellett pedig 4-et, szóval nem rossz a 4 nap készenlét.
Az én telefonom 4 éves, karc és hiba mentes.
Soha semmikor nem fagyott még le és soha nem hagyott cserben, megbízható készülékről van szó, akárki akármit is mond és igenis sok funkció betöltésére alkalmas mind a mai napig hiába mond akárki akármit is.
Igaz nem tud ujjlenyomatot olvasni... a fenébe...Viszont nem kell 3/4 órát szőrözni azzal, ha új csengőhangot akarok rátenni, mint pl. ájfón.
Kedves szomszédomnak is mondtam, hogy legközelebb saját maga tegye rá a telefonra a csengőhangot, mert én nem vagdosom a számokat, meg ide-oda importálom órákon keresztül.
Azt is mondtam neki, hogy még 8 napon belül van és gyorsan vigye vissza az üzletbe és inkább vegyen egy telefont, mondjuk egy 8800 gold-ot.Ebben a topikban nem az e72-vel van baj, nagyon nem...
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Ne akarjál már egy lassan 5 éves telefont, egy mai csúcskategóriás telefonhoz hasonlítani... te... nagy szakértő...
A te logikádat követve vessük össze az i5-öd fényképezőjét ezzel a kis fényképezővel...A legfontosabb dolgokat igenis helytállóan tudja mai is az e72, az, hogy te beleszaladtál egy hibás verzióba azt úgy hívják, hogy pech.
Érdekes nekem sosem fagyott még le a telefonom, soha nem csinált semmi olyan negatívat, mint amit te felhoztál.Nem mellesleg a Nokia e72 az egyik legszebb telefon a világon amit valaha gyártottak, míg amcsi társáról ez közel sem mondható el...
Így néz ki a te ájfónod:
Így meg az én makulátlan e72-m:
Nem kell kommentálni a különbségeket remélem.
Csak azért adnám oda ezt az e72-t egy i5-ért, hogy azt izibe eladjam és még több ilyen állapotú e72-t vegyek belőle, hogy legyen aki minőséget őrizzen meg az utókornak, ne pedig tepsiket.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nem működik a Skype az E72-n sajnos.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Megpróbáltam a jack duóval kipucolni a csatlakozót, ahogyan írtad, még mindig kint a jel.
Biztos, hogy ez lehet a probléma, illetve, ha igen, hogyan tudnám kár okozása nélkül kipucolni?
Illetve "médiaátvitel" útján szokott kapcsolódni a géphez, de akármelyiket nézem nincs opció, hogy biztonságosan távolítsam el a készüléket.Így néz ki kapcsolódáskor:
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Az Opera mini jó lett.
Köszönöm.
Most olyan problémám lett, hogy csatlakoztattam egy fejhallgatót, aztán levettem, de még mindig látszik a kis fejhallgató ikon a képernyőn.
Ezt hogyan lehet eltüntetni?
Illetve ha csatlakoztatom a telefont a számítógéphez, akkor nem tudom utána úgy leválasztani a gépről, mint egy pendrive-ot.
Nincs olyan opcióm, hogy "biztonságos eltávolítás", csak simán le kell húznom a telefont a sz.gépről?
Másnál is így van ez? -
Fr@nkieWilde
senior tag
Aham, én az 5230-on Opera mini-t használtam, az jó volt rá, csak ímélek, üzenetek megnézéséhez kell a böngésző.
Valaki tudna nekem küldeni egy használhatót? kovesli@citromail.hu-ra
Vagy esetleg honnan tudok letölteni? Nokiaprogramok.hu-n nem találtam rávalót.
Köszönöm. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Milyen böngészőt ajánlotok a Nokia E72-re?
Egyáltalán lehet rátenni bármilyet is, ami működik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest