Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Sziasztok,
használ valaki Mail for Exchange-et vállalati környezetben?
Én most konfigolom, de állandóan ezt írja: Rendszerhiba, próbálja újra később. -
dane
senior tag
Hi All!
Néhány napja behalt a Nimbuzz-om. A telon a legújabb Nimbuzz és OS van.
Nem hajlandó kapcsolódni a Windows Live accounthoz.Ezt írja:
Oops. We had to disconnect you from Windows Live. Please try again later while we are looking into it.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
dane
senior tag
van megoldás arra hogy sima mezei headsettel lehessen tracket léptetni előre (azzal az egy gombbal ami rajta van)?
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Lenne több kérdésem is:
Találkozott valaki olyan progival aminek a segítségével elérem a teló filerendszerét a "microsoft windows network"-ön keresztül? Azaz ha Wifivel csatlakozok a routerhez akkor bármelyik szintén hálozatban lévő géppel szeretnék tallózni a telefon filerendszerén. Úgy szeretném látni mint egy másik PC-t amire másolhatok, törölhetek.
Ki lehet cserélné azt az órát ami készenléti állapotban jön be akkor ha lenyomva tartom a középső gombot?
Valamint van pár téma ami foglalja a memóriát és nem tudom eltávolítani őket mert nincsenek a telepített alkalmazások között. Valami ötlet?
Kösziii!
-
dane
senior tag
Tudja valaki hogy hogy lehet kikapcsolni a "keresés" és a "wlan keresése" funkciót a főképernyőről? Azt szeretném hogy csak az ikonok legyenek kint, meg max a naptári bejegyzéseim.
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy egyszerűen képtelen vagyok frissíteni a telón a zenéket.
Rányomok a frissítésre és semmi nem történik. Viszont azok a zenék amiket már letöröltem az ok ott vannak. Mindig ugyanazt a 44 zenét mutatja bármit csinálok.
Jah és ma még a hangerő szabályzó sem működött a gyári lejátszó alatt. Most már működik, egyszer csak jó lett. Viszont nem tudok zenét betölteni (csak a filekezelővel).Találkozott valaki hasonló problémákkal?
-
dane
senior tag
Tegnap én is felraktam az új szoftvert NSU-val.
Hát csak annyit mondok hogy befosatott rendesen.
Az történt hogy nekiállt feltenni az új szoftot, telefon képernyője elfehéredett...
Ez normális is, csakhogy 14 perc volt hátra mikor kiirta hogy bocsi de megszakadt a telefon és a számítógép közt a kapcsolat. Hú de jó, vihetem szervízbe!!Ezt írta:
Megszakadt a NSU és az eszköz közötti kapcsolat. Az újracsatlakoztatáshoz kövesse az alábbi lépéseket:
1. Távolítsa el az akkumulátort, a töltőt és az USB-kábelt az eszközből.
2. Helyezze vissza először az USB-káblet, majd az akkumulátort és a töltőt.
3. Nyomja le a telefon bekapcsológombját 1 másodpercig.
4. A frissítés folytatásához kattintson az alábbi újra gombra...."Rányomtam az "újra" gombra, gondoltam már ugyis mindegy
Elvileg tovább folytatta a frissítést gyakorlatilag meg semmi nem történt. 14 percnél állt vagy 10-15 percet, kijelző folyamatosan világított. Majd egyszer csak felugrott 40 percre és elkezdett visszafele számolni. Pár perc telt el és kiirta: Sikeresen frissitette a telefon szoftverét.
Eddig hibátlan.
Sőt: Éjjelre bekapcsolva hagytam véletlenül a WIFI-t (Nimbuzz futott), reggel arra keltem hogy csomo üzi jött. Viszont a telefon jég hideg volt és egy csík sem ment leHát ennyi.
-
dane
senior tag
Feltettem én is az új szoftvert NSU-val!
Első benyomások:
- Szaggat a divx (smartmovie és coreplayer alatt is). A file eredeti felbontásban van nem kicsinyítettem össze. Eddig vitte hibátlanul.
- A telefonkönyvnek ismét eltünt a háttere, a sima fehér háttértől nagyon igénytelennek tűnik.Hirtelen ennyi...
-
dane
senior tag
válasz
Coyote2000 #1825 üzenetére
Ha átírod a régió kódot akkor elveszik a garid. Viszont elérhetsz újabb frissítéseket.
Ennyit tudok csak... -
dane
senior tag
NSU-val még nem elérhető az új soft. Most próbáltam...
Egyik külföldi fórumban írták hogy hamarosan várható! -
dane
senior tag
Ma vettem észre hogy nekem nincs felcserélve a + és az = jel. Van más is akinek jól működik vagy csak én vagyok mákos??
Pontos típusa:
0558796: RM-346 EURO I HUNGARY GREY STEEL -
dane
senior tag
Nem tudjátok véletlenül hogy hogy lehet rávenni a zenelejátszót hogy a headset gombját megnyomva lépjen előre egy számot? Régi 6230i-m csinálta...
-
dane
senior tag
Érdemes ebbe a telóba nagy sebességű sd-hc kártyát tenni?
Gondolom a 800kbyte/sec usb sebesség nem változik tőle semmit... Akkor meg felesleges ugye?"www.google.hu-kollégák" kíméljenek
-
dane
senior tag
válasz
kovacsbeni #1697 üzenetére
Sztem az a baj hogy bekapcsoltad mikor még vizes volt
Azt nem kellett volna...
-
dane
senior tag
válasz
kovacsbeni #1678 üzenetére
Sztem semmi baja sem lesz, de hagyd kiszáradni teljesen!
Nekem anno a 8210-esem whisky-s lett. Kb 1 napig szárítottam után még sokáig tökéletesen üzemelt. -
dane
senior tag
válasz
visionbp #1629 üzenetére
Végigolvastam a a fórumot de sajnos elfelejtettem hogy ezekre van-e válasz. Továbbá azt is elfelejtettem hogy itt tilos kérdezni (ha esetleg nem tudom fejből az összes fórum tartalmát).
Itt nem kérdezek többet, majd használom a google-t!
Amúgy köszönöm a helyeket ahol megtalálom a kérdésekre a választ.
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Flash file-okat be lehet tenni háttérnek?
"Kedvencek" menüt lehet valahogy csinálni a főképernyőn lévő 6 ikonon kívül?
Szignózni hogy kell a progikat? (PÜ-ben plíz) -
dane
senior tag
Irjon rám egy privit valaki aki tud segiteni Garmin ügyben!
-
dane
senior tag
Ha a T-nél veszek E71-et akkor lesz rajta T logó vagy felirat? Szoftverbe belenyúltak?
-
dane
senior tag
Ma írtam az ujmobilok.hu-nak fehér E71 ügyben, és azt mondták hogy még mindig nem lehet kapni magyar bill-el és magyar garanciával.
Szomorúúúú
-
dane
senior tag
Lehet már kapni fehér e71-et magyar billentyűzettel??
-
dane
senior tag
Hi ALL!
Nem régóta figyelem a topicot de elolvastam már az első 600hsz-t. Végig is fogom az egészet és majd utána kérdezek. Ráérek mert még nincs E71-em. Kb 2 hónapja nézegetek új telefont, karácsonykor meglepem magam egyel. Most jutottam el odáig hogy végleges döntést hozzak. Sok telefon volt amik szóba jöhettek, Diamond/PRO, Iphone stb.. de mind elvérzett. Nokia 6230i-m van és 3 éve meg vagyok vele elégedve. Gyakorlatilag mindent tud (mp3, fm rádió, bt, irda, fasza naptár...). Úgy voltam vele hogy ha már továbblépek akkor nem akarok eddig megszokott, jól bevált funkciókról letenni.
A lényeg hogy az E71 tökéletesen nekem való telefon úgy gondolom. Egészen a mai napig csak képeken láttam. Képeken nekem a fehér jobban tetszik, de:
Ma a MM-ban kipróbáltam egyet (szürkét) pontosabban csak a kezembe vettem. Bekapcsolni nem akartam mert ezzel sok idő ment volna el. Egy vitrinbe volt az E71,E66,N96, N85, N95 8GB, Omnia meg még egy csomó csúcs készülék. Ahogy megláttam az E71-et többet nem is érdekelt a többi, mintha ott sem lettek volna. Ez a telefon gyönyörű és nagyon pici. Sokkal nagyobbra számítottam. A gombok nagyon aprók de élmény volt nyomkodni még kikapcsolva is. Engem nagyon meggyőzött a teló. Szerelmes vagyokHamarosan én is tulaj leszek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB black titanium! Akku 97% EURONICS! 2027 július 13-ig Apple garancia!
- iPhone 13 Fehér, 128Gb, Független (Media Markt 2 Év garancia) (Új) csere is!
- Samsung Galaxy s23 ultra 256 gb feher
- iPhone 12 - 128 Gb fekete (független)
- Samsung s24 ultra 512 /12+8 GB új állapotban csere érdekel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest