Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerbaudhu

tag

válasz krisi047 #3232 üzenetére

Korábban már vetettük össze a BB-B-t az e71-gyel a fórumban, de sokra ott se jutottunk. Nekem is e71 van, fagyásom 2szer volt az első nap, mikor 2008 júliusában megvettem 100-as szofttal, most 210-nél tartunk, szóval emiatt ne aggódj. Vonal nálam még soha nem szakadt meg beszélgetés közben, pedig ahol lakom soha nincs térerő. Nem tudom, amikor néhányan szoftveres bugokat említenek mire gondolnak (betűfelcserélés, kettősbetűs keresés már megoldva) az ébresztőjével pedig nem volt még gondom. Soha nem kapcsolom ki a telefont és így is megy 7-8 napokat egy feltöltéssel. Sosem aludtam még el miatta, mindig ébresztett. Az enyém Made in finland-os, 8 hónapos, tokban hordom, övre felfűzve, egyetlen porszem sincs a kijelző alatt. Gombsora tökéletes, semmi dudor, vagy holtjáték, sem kopás. Akinek van, az legtöbbször made by nokia-s, vagy szervizben járt vele és nem sikerült nekik összerakni rendesen. Hangsúlyozom, hogy az enyém összeszerelési minősége tökéletes. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nem tudok belekötni semmibe, kivéve talán a kamerát, de az újabb szoftverekkel sokat javult az is. (Persze maga az érzékelő szar, de szoftveresen egész jól korrigálták). HA megteheted, szerintem menj be a T-mobilhoz és próbáld ki mind a kettőt élőben, szerintem bármelyiket választod jól jársz. Még annyit, hogy szerepelt itt olyan hír a boldról, gogy az Orange kiveszi a listájából, mert nagyon bugos a szoftvere és többet visznek vissza szervizbe, mint amennyit eladtak.

Új hozzászólás Aktív témák