Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
tomtimar #851 üzenetére
Net szerintem értékelhetetlen, facebook klienst mintha 6 lóval húznák visszafele
Gmail szinkronizáció 2 hónapig működött rendesen, csak otthoni wi-fin beállítva, egyszer csak fogta magát nálam is szarozni kezdett, de mivel nem fontos mert mindig gép előtt ülök, le is állítottam a gmail-t megszüntettem a fiókot, és wi-fi pontokat is kitöröltem, így nem keresget (remélhetőleg) és nem csatlakozik automatikusan, mert ugye nincs hova
Én abban reménykedem, hogy a mindenkinél előforduló problémákat megoldja majd egy firmware frissítés. De ahogy t-mobil frissít... Nekem még mindig az eredeti 21-es van fenn...
Már rá sem keresek nagyon.
Más eddig amit használok jól működik, de netes dolgai elég gyengék... -
boush
tag
válasz
tomtimar #861 üzenetére
hát újrahúztam a fiókjaimat, legalábbis a problémásat, de csak azt az egyet, másik kettőt lelőttem, ami normálisan ment azt hagytam. Egyelőre működik a dolog. Aztán újra elolvastam a "varázslóban" a szöveget és tényleg egy nokia szerveren keresztül szinkrozik. Vmi miatt az egyik fiókomat viszont kézzel állítottam be, ott nincs szarozás.
Jelentem ma még csak két csík ugrott le a töltöttségből, pedig volt gálya. De, hogy k@rva wlan miért automatázik az rejtély. Jó, tuti beállítás, mert tudom, hogy az, de ne csatlakozzon már így! -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
tomtimar #851 üzenetére
A wifi állandó bejelentkezése mit jelent?
A naptárt exchange-n keresztül tudod elvben szinkronizálni.
Mikor beállítottad az e-mailt, akkor nem kérted a nokia push szolgáltatását? Az lehet, hogy bekavar.boush: Mikor csinálod a mail fiókot, akkor elvben rákérdez, hogy akarod-e a push szolgáltatást, arra szerintem célszerű nemet mondani, akkor lehet, hogy megjavul.
-
lcee79
addikt
válasz
tomtimar #851 üzenetére
Nekem otthon ugye automatikusan rácsatlakozik a wifire és a leveleket is szinkronizálja magától (nem mintha otthon akkora szükségem lenne rá
)
Szóval nálam a gyári van csak és az működik...Esetleg próbáld ki hogy kitörölsz mindent és újra felviszed a mailed beállításaid, hátha megjavul...
-
boush
tag
válasz
tomtimar #851 üzenetére
Írtam már fentebb is, hogy sztem a még anno megjelent nokia message program utódja ez a cucc (ami atomfos volt). Azt használva szintén ez volt a probléma, azaz egy vmilyen nokiás szerveren keresztül szinkronizálja sztem a leveleket, ezért ezek a hektikusan jelentkező problémák. Bár én olyankor újraindítom a telefont és eltűnik a gond.
Viszont érdekes, hogy egy másik fiókomat is beállítottam, de azt mintha külön kezelné ezektől, máshogy is kell a szinkronizálást beállítani.
Egyébként sztem is lesz majd frissítés, bár nekem azt közli mind a teló, mind az ovisuite, hogy nincs még új sw.
Ja igen: üzemidő. Átálltam csak gsm-re, tényleg jobb lett, de nem 5-6 nap, mint minolta-nak. Kettő nap, bár mint mondtam én nekem simán kijön a napi fél-1 óra telefonálás és persze folyamatos levelezés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest