- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #433 üzenetére
Igen, az lesz az. Állítsd csak GSM-re, de akkor is fel tudsz menni vele a netre, csak EDGEn. Igen a wcdma=3g. Vagyis ez bonyolultabb, mert suliban úgy tanítják, hogy a 3G az már az mikor gyors adatátvitel van. Azon belül van umts, hsdpa. Valaki már a második generációs edge-t is ide sorolja.... De lényegében a mi esetünkben azt jelenti igen
A gyári adat meg folyamatos használatra vonatkozik, de te nem vagy folyamatosan 3G-n, csak ha netezel. Amúgy a telo végig 2g-n (gsm) van. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #431 üzenetére
Értem, az jó gyors.
A 3G-t a hálózati beállításoknál tudod kikapcsolni (pontosan nemtom, régen volt már E51-em). Akkuidőt spórolsz vele, de ha netre mész akkor csak a 2G hálózaton lévő leggyorsabb sebességet (edge) fogja használni a készülék. Ha nagyon keveset netezel 3G-n akkor érdemes kikapcsolni és ha mégis felmész, akkor meg bekapcsolni. Tényleg kíméli az akkut. E51-ben +1 napot jelentett. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #413 üzenetére
Mobiletet nem igen használnék rajta, max valami minimálisat. Céges SIM menne bele, azzal meg főként telefonálok, ne azt sokat. Mobilnetre van egy stick-em, meg a céges notin kívül egy AsusEEE is, ami a célnak megfelel. Ezért is szeretem a telefonban főként a telefonálást. Én annak a híve vagyok, hogy mindennek megvan a maga eszköze, netre számítógép, telefonra telefon, stb. Ezért is félek a symbiantól meg a qwerty-től picit. De ahogy hallom az okostelefonok fognak elterjedni és néztem egy prezit is, a nokia nem sok S40-es telót fog kiadni idén. Több lesz a symbian, úgyhoyg egyszer muszáj lesz átszokni.
Az anyaga tényleg nagyon jó. Volt fém telefonom is, az nem jött be, de a mostanin is ilyen selymes hátlap van és tényleg nem csúszik, kényelmes használni. Még ha izzad az ember tenyere (főnökkel való telefonálás) akkor sem akar kiesni.
Nem is tudom miért nem vettem meg eddig
Na már csak budget kell hozzászige: Az akku még jó hogy melegszik, azért 3-4 óra intenzív használat mellett már kell egyfajta teljesítmény
Titeket az nem zavar, hogy ha hívsz valakit, végeztek, pirossal lerakod és ha újra belemész később a névjegyzékbe, akkor a kurzor ott marad, akit legutoljára hívtál? Menüben úgyszintén. Ha valahol mélyen matatsz, majd kilépsz és vissza akkor nem az elejére lép, hanem oda ahol legutoljára jártál.
E51-ben ez nem tetszett és ha jól tudom ebbe ugyanaz az FP2 van. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #407 üzenetére
Köszi a hosszú beszámolót.
"Esti kozeli kepnel meg minden feher volt amikor bekapcsolt a "vaku"..."
De azért lehet vele este is fotózni? Tudom én sem fényképezni venném, de nem ártana ha tűrhető képeket produkálna.
Akkuban bízom én is mert mitang erős, remélem 3 napot elmegy vígan, erős használatnál. A N, M, B billentyűs dolgot én másoltam ki egy újságból, de ott nagyon az E71-el volt összehasonlítva és mivel itt még nem olvastam ilyen problémáról, ezért kérdeztem meg.
Szóval te is most váltottál symbianra? Nekem volt már egy próbálkozásom tavaj egy E51-el, de akkor még nem nagyon jött be se maga a készülék se a symbian. Nekem túl bonyolult. A qwerty nem hátrány szerinted ha valamit gyorsan akarsz? (tárcsázni, pár szót megírni sms-ben egy kézzel vagy ilyesmi?) -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #396 üzenetére
Nem értem mi a gond? Ha még garanciális akkor menj be és garanciában rakass rá szoftot, ha meg nem akkor irány egy gsm bolt és product code átírással azt raknak rá, amit szeretnél.
szige: újrafogalmazom a kérdést.
Házilag cserélhető (tehát én le tudom venni) vagy csak szervizben a ház?
szerk: lock code alapbeállításként: 12345
-
zorzy4
addikt
válasz
jokerke86 #388 üzenetére
meroly válasza helyes. A nokia régiónként adja ki az sw frissítéseket, oda még lehet hogy nem készült el. Lehetőleg ne otthon frissítsd, amíg garanciális addig nokia szervizben csináltasd. Más az adatkábeles, és más a szervízkábeles frissítés. Az hogy ázsiába szánnak egy telefont nem az jelenti hogy gagyibb csak esetleg szoftver szín stb eltérés. Amúgy a fekete inkább nyugat európai.
-
szige
tag
válasz
jokerke86 #383 üzenetére
Szia. Nekem simán frissített 400-asra kb 3-4 hete.
Van különbség az E63-asok között, én pl. eredetileg feketét akartam, de gyorsan lebeszéltek róla, mert az állítólag kizárólag ázsiai piacra készült, a magyar billentyűzetet és szoftvert is útólag hackelik csak rá.
Amikor a kábel csatlakoztatása után rákédez, h háttértárként, vagy PC Suitehoz akarod használni, mit szoktál választani?
A billentyűzetes kérdésre: nekem nem süllyed az n, ha b-t nyomok, vagy fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest