Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Emilchen #18989 üzenetére
Meg, de korábban is az ilyen kérdéseken tudtam bosszankodni egy sort: meg tudná mondani valaki, hol lehet a billentyűzárat kioldani? Néha - elég gyakran - az a benyomásom, valakik olvassák már el a kezelési utasítását, hogy aztán tudjanak még több valakiknek válaszolni, akik megveszik és alap dolgokat kérdeznek.
Szóval belépsz a menübe, onnan a naplóba.(Egy zöld és egy kék nyíl, egymással szembefordítva.) Ámuló szemed elé 3 menüpont fog tárulni: utolsó hívások, alatta hívásidőtartam, legalul csomagkapcsolt. Ha ebbe is belépsz, elküldött és fogadott adatforgalmat látsz (egymás alatt) MB-ban kifejezve. Ezt a két számot összeadod és az összeg adja a havi aktuális csomagkapcsolt adatforgalmadat. Felhívom a szíves figyelmedet, hogy ezt hó végén ajánlatos lenullázni, különben göngyölíti tovább. Lenullázni úgy lehet, hogy megnyomod az opciókat, legfelül van a számlálók nullázása. A reseteléshez biztonsági kódot kér, ami alaphelyzetben 12345. Remélem, tudtam segíteni.Persze, ha ez bonyolult, akkor minden szolgáltató honlapján van valamilyen lekérdezés, van, ahol fizetni kell érte.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest