Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabogab
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalat bluetooth-os füles használattal?
Volt egy Nokia fülesem, amit még boldogult 6230í-hez használtam. Amikor megvettem összel az E52-t, a boltos rábeszélt 5000Ft-os Nokia fülesre, mert ez tud hanghívást is. Megvettem, de mivel mindenki panaszkodott a hangjára,rendeltem egy BH 606-t, mondván, ez kimondottan ehez a telóhoz van kitalálva.
Közbeszúrom a lényeget:én irodatechnikai gépeket javítok egy cég alkalmazásában, és mivel telefonon kapom a címeket, koszos sokszor a kezem,az oldalamon van a teló, a fülest kapom ilyenkor fel.
Próbálgattam a régi fülest és rájöttem az is tud hanghívást, csak a hangerő minuszt kell nyomni hosszan. Erre lemondtam a 606-t, hogy minek! Pár nap után a sok visszajelzés megerősitett abban, ez bár hagminőségre sokkal jobb /drágább is volt/, de hibás lehet, mert főleg mozgás közben szakadozik a hang, mintha legalább 5 méterre lennék az anyakészüléktől, nem pedig rajtam lenne. Hát mégis megvettem a 606-ot. És most jön amitől odavagyok, az új füles is ugyan úgy viselkedik. Átraktam már az övemen a bal oldalra, mivel a bal fülembe szoktam tenni, hülyeség, de hátha leárnyékolom a sok vizzel a térerőt. Csináltam újra szoft frissítést, másodjára az itt olvasott tanács szerint:hard reset elött a csak kellő proramokat elmenteni,új szoft, mégegy hard reset, programok vissza.
Sajnos mostmár majdnem biztos hogy hogy hardver hibás a gép.
Beszéltem a Nokia szervízzel és azt mondták beküldik a központi szervizbe bevizsgálni.
Nohát ettől ver ki a víz. Egy még nem próbált dolog elé nézek, mert ez megvárható, persze mostmár csak jövőre, hogy frisssítik ők a szoftvert, mert az állítólag nem ugyan az, mint amit mi tudunk elkövetni otthon a netről!!
Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Max
- Milyen processzort vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest