Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz sanzi89 #16324 üzenetére

Sokáig tartott igaz, csak most jutottam el a T-Mobile szervizébe, de ma kicserélték az előlap keretét a régi helyett ami elrepedt. Ez is recseg kicsit az usb csatlakozó környékén, de ezt már meg se említem... 3 előlapi keretből 3 nem illeszkedik pontosan és recseg. Bár, mintha ez a harmadik amúgy nem lötyögne, csak ott ahol nincs alatta anyag ott recseg ha megfogod. Mindegy, ilyen, már leszarom...

Egyébként pedig rákérdeztem, hogy miért van az, hogyha USB-ről akarom tölteni akkor sokszor van az, hogy az USB kapcsolatot érzékeli mert kivilágosodik a kijelző és a kis USB jel is megjelenik a telefonon, de nem indul el a töltés és csak a sokadik ki-be húzgálás után kezd el töltődni. A válasz az volt, hogy az E52 ilyen, nem tudják mi okozza a hibát, de nem egyedi és véletlenül sem a kábelhez van köze. Valami olyasmit emlegettek, hogy az USB nem megfelelő feszültséget/áramerősséget/ki tudja mit ad le, és ezért nem indul el a töltés. Persze, az USB a rossz, az ismeretségi körömben lévő 15-20 telefon meg simán töltődik minden gond nélkül... sebaj, elnézzük, hisz csak egy E52-ről van szó.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák