Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Nokia E51-el kapcsolatban kérném a segítségetek, nem tudom hogy mennyiben különbözik az E52-től....lényeg, hogy Gps navigációt szeretném valahogy életre kelteni.
Blutooth-os Gps-hez sikeresen csatlakozik, azonban a térkép (vagy csúfoljuk navigációs software-nek) csak akkor működik, ha internethez is csatlakozik, és real-time tölti be a képkockákat , így viszont semmi értelme, továbbá hangokat és mindent ugyan úgy töltene le a netről, de csak töltene, mert nem talál semmit, még a nokia fizetős oldalán sem.
Kérdésem az, hogy, mi az a maximum amit kilehet hozni ebből a telefonból autós navigáció tekintetében, illetve, honnan és hogyan? És hogy internettől függetlenül működjön. (nem fontos hogy free legyen a megoldás)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #17392 üzenetére
Saját szerencsére nincs. (egy életre megutáltam az érintős telókat az ájfossal!!!)
De több felhasználó kommentje alapján egy f*s.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Magnum_
nagyúr
kipróbáltam ezt a telefont a saját kártyámmal, amin van mobilnet. azzal megy a profimail, tehát emgkapom a maileket, csak küldeni nem tudok...
de egyébként klassz telefon!!!I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Vissza lehet valahogy tenni a korábbi szoftot?
Az újjal nagyon gatya a GPS. Percek alatt talál csak műholdat, és el is veszíti gyakran. A korábbival sose volt ilyen gond...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Joe bácsi
őstag
Help kellene!
Van 3 db e-mail fiókom. Abból kettő privát és egy céges (Exchange). A két privátnál megkérdezi, h. mivel akarok kapcsolódni. A céges nem és nem is tölti le a leveleket. Megoldás?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
tomika13
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek.
Meg lehet oldani a telefonon, hogy a vaku folyamatosan világítson? (zseblámpa)
Köszönöm: Tom
-
Joe bácsi
őstag
-
old rocker
veterán
válasz Magnum_ #17380 üzenetére
valami miatt megzavarodott, ezek szerint kettőt próbáltál 1 licenszkóddal érvényesíteni? Egyszer, régen, nálam is volt valami hasonló, már nem emlékszem a végkimenetelre. Próbáld meg letörölni, a licenszben kapott linkkel újra letölteni és rátölteni a telefonra...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17379 üzenetére
ez rendben van.. csak a licencekód beirásával van valami gond... így beállítottam két fiókot, maileket lerántotta, de küldeni + frissiteni nem tudok. a licencekódot elfogadja, de mégis azt írja ki a köv lépésnél (pl. frissités), hogy a trial lejárt...
és reg. után már 0napot ír ki.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
old rocker
veterán
válasz Magnum_ #17378 üzenetére
Nem-nem: az egy db. profimail alkalmazásra több fiókot tudsz telepíteni. Mint pl. az outlook.
Menü/postafiók/újA profimailnak 30 nap a kipróbálási ideje. zen idő alatt persze minden telefon újra indításkor felajánlja a regisztrációt, de ki kell belőle lépni.
Küldéshez is meg kell adni a kiszolgálót
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17375 üzenetére
ez nayon jo, regisztráltam is, de csak az egyik postafiokot tudom használni, a másiknál ugyanugy regisztráltam a koddal, ki is irja, hogy köszöni a vásárlást, de mégse tudom megnyitni a maileket, mert kiirja, hogy lejárt, de kodot látszolag elfogadja.. itt mi lehet?
persze nagyon köszönöm, jo kis program, egyik postafiok megy, örömöm akkor lenne határtalan, ha másik is menne.
viszont, ami olvahato, azzal küldeni se tudok, pont emiatt, hogy nem enged, merthogy lejárt a a trial, de regsiztráltam...
és persze frissiteni se lehet.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17375 üzenetére
köszi, megnézem most.
gépész: már sehol se tudok semmilyet létrehozni...
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
-
old rocker
veterán
válasz Magnum_ #17374 üzenetére
Működnie kell, mellesleg több fiókot is beállíthatsz rajta, amit egy rántással tölt le. A javaslatom: amikor feltelepíted, először az akkor még angol nyelvű beállításokban a nyelvet változtasd magyarra, mégiscsak jobb úgy kezelni.
Egyébként felülről lefelé a következőket tudod beállítani:
aut. frissítés ideje - hány percenként nézze, van-e leveled
működési idő pl. 7 és 23 óra között tegye, mely napokon
kapcsolat megtartás: ne pipáld ki
valós idejű IMAP: automatikus
végleges törlés IMAP - én kipipáltam
menü betűméret
rendszerfont használata
betűméret
teljes kijelzős mód (pipa)
adatszámláló (összeset mutassa)
dátum formátum yy mm dd (pl)
csatl. ideje lejár: nálam 1 perc
küldés azonnal: nálam pipa
hangértesítés hangereje (jelzőhang)
HTML képek letölt. pipa
" aránya: 60%
nyelv: hungarian, de lehet kínai isalk. jelszava: nálam nincs
színséma: alapból asszem borzadály feketében települ
adattárolás helye!!: nálam E, mem. card
Hozzáférési pont!! lényeges, egy elsődlegest és egy másodlagost adhatsz meg.
Nálam első a wifim
egyéb hozzáférési pont (amikor ez nem érhető el) nálam a trémobil GPRS NETUtána érdemes beállítani a fiókokat: e-mail cím, jelszó, IMAP vay POP3 , be és kimenő levelek kiszolgálója (pl. mail.t-online.hu)
Van Inbo alapból, ha küldesz levelet akkor lesz sent, de saját mappákat is csinálhatsz, pl. tárol. Ha törölöd a kimenő üzit, megszűnik a sent mappa.
A mellékleteket megnyithatod a rendszerből, de el is mentheted. Magát a profimail beállítást is elmentheted. Ha van új verzió, automatikusan felajánlja a frissítést, de megmarad minden. Használhatod xplorer szerű file kezelőnek, de a névjegyzéket itt is meg tudod nyitni.Csak kérlek, vigyázz vele, mert sajnos qrvajó...
ja: ha véglegesen kilépsz belőle (menü - kilépés), akkor nem szedegeti a megadott időközönként a levelet, csak ha a jobb oldali "elrejt" -et választod.
Ezerszer jobb a gyári kliensnél.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz Magnum_ #17371 üzenetére
f@sza...
Próbáld meg letölteni rá a profimailt, egy hónap próbaidő van rá... az ára húzós, több, mint 6000 Ft, de állítom, a legjobb befektetés, teljes értékű levelező és egyben fil kezelő is. A beállításokban tools) változtasd meg a nyelvet magyarra; előnye, hogy megadhatrod a memóriakártyát tárolásra függetlenül attól, hogy az sms-ek hogy vannak beállítva. Egy hónapig használhatod... betűméret, letöltési intervallum, gyakoriság, szín, minden paraméterezhető. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
kész. mostmár semmilyen postafiok nem hozhato létre, hard reset után sem...
mi a fene van ezzel a hulladékkal????
-
old rocker
veterán
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
jó pár symbianos telefonom volt. e72 pl, ami kvázi E52... azzal minden pöccre ment... ezen az E52-n mégse tudok semmit se beállítani szinte...
van valaki, aki bp.-i és segítene?
-
Magnum_
nagyúr
válasz old rocker #17364 üzenetére
Mar atneztem ezeket... De koszi
-
old rocker
veterán
válasz Magnum_ #17355 üzenetére
csak egy lehetséges példát mondok: már jó fáradtan, sokadszorra állítgattam be a cékilencen a egyik t-online-os fiókom. Állandóan feldobta: nem megfelelő jelszó, bla-bla. Míg v$gül észrevettem: a kiszolgálónál (pop3) automatikusan odanyomta: t-online.hu. Pedig mail.t-online.hu.
Csak ennyi volt a probléma.
-
jazzkifli
tag
Hi!
A gyári mail klienst hogyan kell úgy beállítani, hogy azonnal megkapjam a levelet és közben ne jelezze állandóan az élő adatkapcsolat ikont a térerő mellett/alatt?
Előre is köszi!
Aláírás
-
GEPESZ66
veterán
válasz Magnum_ #17358 üzenetére
Úgy nem lehet létrehozni freemail-os szinkronizálást, hogy a beépített feemail-ra mész rá, hanem az egyedire kell menni, s úgy kell létrehozni a fiókot.Először pl:g@g.com fiókot, ill. ggg jelszót lehet megadni, ami nem létezik.Majd ezeket kell módosítani a létező freemail-beállításokra.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Apollyon #17354 üzenetére
mit nyomogattál? a gombot nyomogassam?
esetleg a boritékos megoldásra tudsz vmit?
ill. még valami.. freemailes email beáálitás, elvileg gyári.. mégse tud csatlakozni.. ezt írja ki, hogy nem csatalkozott, kéri ujra és ujra a jelszót... itt mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Magnum_ #17353 üzenetére
Vezérlőpult -> Beállítások -> Csatlakozás -> Célok
mod: Azért nyekereg mert lehet nem pattant vissza 100%-osan, vagyis nem illeszkedik rendesen.. Nekem is volt ilyen, bár amiatt mert leesett aztán nyomogattam egy ideig majd elmúlt a nyekergés.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. hard reset után van a telefon. jobb felsö sarokban boriték villog.. mitöl van? hogy lehet megszüntetni?
ill. most hoztam el a szervizböl, komplett házcsere volt, de a jobb választo gomb fura hangokat ad ki lenyomáskor.. az mitöl lehet?
köszi[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Apollyon #17350 üzenetére
Érdekes módon nálam a legtöbb oldal Opera Mobile 10.1-esen képes betölteni egymás mellett is, csak arra kell figyelni, hogy 3-nál több ne legyen (viszont az három mobilarena is lehet akár, ami már középsúlyú). Az érdekes, ha a mini ennél szarabbul működik (mondjuk nálam 48 MB a szabad belső memória).. De ezt az egészet azért nem látom vészesnek, mert a procija is arányosan gyenge ahhoz, hogy komolyabb dolgokat lekezeljen. :Đ Mióta megvettem, azóta várom a következő telefonom, de még mindig ezzel szenvedek......
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
-
Apollyon
Korrektor
válasz felsoviktor #17349 üzenetére
Az a baj, hogy vannak olyan weboldalak amik akkorák, hogy betelítik a telefon memóriáját, mert a bongésző a telómemóba cachel. Ez igazán csak akkor oldódna meg ha jóval nagyobb lenne a memória, vagy a microSD-re írná ki és nem a sajátjába. Ez utóbbit amúgy megoldották egy főzött ROM-os szoftverrel.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
felsoviktor
csendes tag
Letöltöttem az Opera mini-t és még mindig azt írja, ha wifizek, hogy zárjak be alkalmazást mert a web memória megtelt.
Pedig csak egy oldal van megnyitva és ha másra megyek akkor már írja.
Nem telt meg valami amit ki kellene törölni?
Vagy mit tegyek? -
GEPESZ66
veterán
A Zedge-n néztem ezt a témát, ami állítólag originál NOKIA OVI BLUE, s jó erre a telefonra.Használjátok-e ezt a témát, jól működik-e?
http://www.zedge.net/themes/488985/ovi-blue-original-theme/ -
zééé21
csendes tag
Üdv mindenkinek Én ma jutottam hozzá egy E52-höz, bízok benne, hogy sok hasznos tapasztalatot szerzek ezen a fórumon, mert azért bonyolultnak tűnik még a teló kezelése
-
GEPESZ66
veterán
Ezt olvastam valahol, ha kipróbáltad, írd meg légystíves!
Miért nem tudom a kártyára telepített témákat törölni? -kiegészítés:
Ha kártyára telepítettük a témát és a telefonra telepítés sem sikerül, akkor adatátviteli módban (persze a pc-n be kell állítani, hogy rejtett fájlok megjelenítése) meg kell keresni az Erivate10207114Import mappát és ott vannak a kártyára telepített témák,ezeket kell kitörölni. -
ro_bert17
őstag
válasz felsoviktor #17336 üzenetére
A beépített böngészőt használod? Opera mini-vel egy próba?
Nálam gyakran 10-12 fül is nyitva van, sosem szólt még. -
kaller1
veterán
válasz felsoviktor #17336 üzenetére
Nincs semmi megnyitva.
Böngésződ viszont igen, ami a megnyitott lapok/oldalak függvényében feleszi a ramot.
.::> <::.
-
felsoviktor
csendes tag
Miért van az, hogy wifizek és azt írja, hogy web memória megtelt zárjak be
alkalmazásokat?
Milyen alkalmazásokat? Nincs semmi megnyitva. -
GEPESZ66
veterán
Ezt találtam az interneten,mit szóltok hozzá?
Ha a ruoterben újat veszek fel, akkor a Trigger Port értéke maradhat-e 554-en.?
Idézet:
Hát, a routerhez érteni kell egy picit. Én úgy oldottam meg, hogy a router "virtual server" ill. egyes routereknél "port forwarding" menüpontja alatt engedélyeztem az UDP portokat 6970-32000 tartományban. Ezt a tartományt használja a Realplayer.
Egyébként a Realplayer "Streaming" menüjében be lehet állítani, hogy milyen porton próbálja a videót elérni. Én hagytam alapon. -
GEPESZ66
veterán
A 071.004-es firmware felrakása után én a Skype és az Opera Mini programokat telepítettem fel a telefon memóriájába. Úgy gondoltam, hogy ezeket jobb, ha ide rakom, mint a kártyára.A szabad memóriám 30MB felett van így is..Jól tettem-e, vagy inkább a kártyára kellett volna raknom?
A másik kérdésem, hogy a telefon alkalmazásai között szereplő Youtube más-e, mint amit az OVI oldaláról lelehet tölteni?Ha igen, akkor nyugodtan felrakhatom-e a kártyára, mivel nem akarom már tovább csökkenteni a telefon memóriáját? -
ludus
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudok átmásolni egy témát a memóriakártyáról a telefon memóriájába? Az ok az lenne hogy töltéskor megváltozik a beállított téma...
-
GEPESZ66
veterán
válasz LonGleY #17326 üzenetére
Igen, nekem is csak a T-Mobile Neteléréssel tudja lejátszani a Realplayer.A T-Mobile ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a Realplayerrel routeren keresztül nem fog menni.Viszont pár héttel ezelőtt,routeren internetezve, a youtube videókat az oldalon lévő flashplayer lejátszotta, most pedig nem.Viszont az oldalon a flashplayer mellé az van írva, hogy "beta" verzió.Amikor a telefon alkalmazásai között (071.004) elindítom a Youtube-t,akkor írja, hogy akarok-e frissíteni.Viszont az igenre kattintva rövid idő múlva kiírja, hogy a telefont nem támogatja az új szoftver.Jó letrt volna, ha routeren keresztül is lehetett volna nézni a Youtube videókat.Remélhetőleg, ha már az oldalon lévő flashplayer nem "beta" lesz, akkor fog menni.
-
LonGleY
veterán
válasz old rocker #17312 üzenetére
És kössem mindig a gépre a telót, meg másolgassam manuálisan. Na ne röhögtess már! Így, amit írtam, legalább egy gomb megnyomása után szinkronizál, weben pedig tudom szerkeszteni a cuccokat (majd újabb szinkronizálás).. ez eddig a legjobb.
-
-
pro70
senior tag
Igeeeeeeeeen..megint szeretem a telefonomat
-
pro70
senior tag
Szemétkedik a telóm...egy igazi gyalulókód kéne 7370-et már próbáltam!
-
GEPESZ66
veterán
válasz LonGleY #17307 üzenetére
Ha kiválasztom a böngészőben a Youtube video megnyitását normál lejátszóval, akkor megnyílik a Realplayer ablaka, kiírja, hogy betöltődés,a számláló nulla értéken marad, majd a kapcsolódás sikertelen ablak jön fel.Mivel WIFI-n néztem volna a videókat, ezért a RealPlayer beállításában a hozzáférési pontot a T-Mobile értékről a TP-Link routerre átállítottam, de ahogy írtam,sikertelen a kapcsolódás.A különálló Youtube programot nem akarom telepíteni,nekem tökéletes lenne ez a RealPlayer, de nem értm, hogy mi a probléma.A RealPlayer beállításai között kell-e valamit még átállítani?
-
old rocker
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz Apollyon #17310 üzenetére
Fájlként tolod fel a telóra? Meg doc? Brr, itt pont a gyorsaság, az egyszerűség és a szinkronizálhatóság a lényeg.. Még életemben nem nyitottam ki az Office bénaságot a telefonomon. Már az is jó, hogy most a beépített jegyzeteket szinkronizálgatni tudom a böngésző és a teló között az előbb leírt módszerrel. Persze a legjobb egy külön erre írt, automatikusan szinkronizáló, kódolt adatbázisos jegyzetprogi lenne S60-ra, dehát álmodik a nyomor.. akkor már inkább rendszert váltok.
Másik téma, ami most igencsak érdekelne:
- Milyen bluetooth adaptert érdemes venni, aminek normális drivere van (pl. manuális kikapcsolhatóság, stb.)? A 3.0-s szabvány lefele kompatibilis?
Ezt néztem eddig: DELOCK 61772 Adapter USB 2.0 Bluetooth V3.0 + EDR (csak hogy a következő, már 3.0-s telókra is gondoljak).
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz LonGleY #17308 üzenetére
Én jegyzettömbbel írok valamit gépen, aztán feltolom telóra és simán el tudom olvasni. Vagy amúgy ottvan a beépített Office, amivel tudsz .doc fileokat is csinálni a telón.
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #17308 üzenetére
Oké, találtam egy jó megoldást, amivel a gépen is tudnám szerkeszteni a beépített jegyzeteket (így nem egy külső programot használok, tehát egységesen szinkronizálható marad minden fontos adat). Nem PC-s program, hanem webalapú alkalmazás, viszont remekül működik, online könnyen szerkeszthetőek a cuccok és telefonról kérhető a beépített SyncML-lel a szinkronizálás [névjegyzék, naptár, jegyzetek, feladatok (tasks), sms-ek]:
Ezzel akár teljesen is kikerülhetők az OVI-féle szolgáltatások, bár a PC Suite azért jól jön a mindennapok naptárazós / névjegyezős / sms-ezős feladataihoz.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
A saját kérdésem, hogy tudtok valami ingyenes, normális, esetleg gépről is kezelhető jegyzetprogramot a beépített helyett? Bár szeretem a beépített sebességét, de sok bejegyzésnél már nem tudok mit kezdeni velük, meg így, hogy nem tudom a gépről is kezelni, annyira sokat nem ér. (Nem tudom, hogy az OVI látja-e őket, én mindenesetre ahelyett a fos helyett a PC Suite-ot használom, annál viszont nem jelennek meg sehol a jegyzetek.)
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Van a Youtube-nak normális kliense, az viszi a videókat, de ha a beépített RealPlayer-re bízod a megnyitást, akkor az is teljesen jól működik, fullképernyős mindkettő. Nem tudom minek szenvedtek ezen.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Ha a *#7370# kóddal formázok, akkor ennek az e a lényege, hogy pl. a 071.004-es szoftver olyan állapotba kerül, ahogy az először fel lett telepítve?Tehát a később telepített dolgok, pl. a szótár nyelvei törlődnek?A memória kártyára telepített alkalmazásokat is befolyásolja a formázás, vagy csak a telefon memóriát érinti?
-
kaller1
veterán
A legutolsó szoftverből van már cfw? Lecserélném a gyárit.
.::> <::.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #17300 üzenetére
Némi cinizmust érzek a hangodban..........
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Apollyon
Korrektor
válasz old rocker #17300 üzenetére
Hát én érintős és Symbianos Nokiát nem vennék az hót ziher. De még ne temesd, nemsokára jön a Windowsos Nokia. Bár sosem fogom megérteni mért voltak ennyire gyökszik hogy nem másztak ők is bele Androidba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek