Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz customrobi #16497 üzenetére
Nincs mit!
Közben rájöttem, hogy a régi biztonsági mentést az outlook címlistájába is be lehet importálni és akkor ott is látod a számokat (nem kell hozzá készülék).
Cserébe viszont nem tudod, hogy outlook címtárat hogyan lehet felszinkronizálni Android 2.1-re?
Nem off, mert E52-ről akarom átnyomni . Addig megvan, hogy látom outlookba. De hogy ez hogy kerül fel a Droidra?!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz customrobi #16494 üzenetére
Jó, de csak mert qrvajó az aláírásod!
Ha jól értettem a kérdést, akkor a válasz: igen, bármilyen Nokija készülékkel a kezedben meg tudod ezt tenni!
A Nokija honlapjáról leszedel egy pécsujite-t, vagy egy ovisujite-t. Csatlakoztatod a telot, amin nincs semmi, vagy már nem kell tartalma*. Ez után csinálsz egy biztonsági visszaállítást, ahol is a régi telodról lementett file-okat adod meg visszaállítási pontként.*Ha nincs ilyened, csinálsz egy biztonsági mentést a "donor" telorol, majd ráhózod a régi mentett file-okat.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Kövezzetek meg, savazzatok, bármi. Nincs lelkierőm végigolvasni, meg a keresővel bajlódni.
Kicsit off is elismerem, de legalább van e52-őm.Szóval a régebbi e61i ről lementettem mindent, de közben a teló elment a háztól.
Viszont a sim kártyám behalt. Így egyetlen reményem a telefonszámaim visszaszerzésére, ha a biztonsági mentésből ki tudom szedni az adatokat. Meg lehet ezt csinálni?
Ha igen akkor miként?Vessetek az oroszlányok elé.
-
frigoo
aktív tag
Igen, de én a távoli telefonzárra gondoltam, hogy be lehet e valahogy kapcsolni ha nem engedélyeztem, de igazából mindegy, mert este a becsületes megtaláló visszahozta.
Életem első és legdrágább telefonját hagytam el, de hál Istennek meglett. Most nagyon happy vagyok. Amúgy a 1220-on letiltattam a simet, ma kapcsoltathattam vissza. Nade annyi baj legyen. -
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #16324 üzenetére
Sokáig tartott igaz, csak most jutottam el a T-Mobile szervizébe, de ma kicserélték az előlap keretét a régi helyett ami elrepedt. Ez is recseg kicsit az usb csatlakozó környékén, de ezt már meg se említem... 3 előlapi keretből 3 nem illeszkedik pontosan és recseg. Bár, mintha ez a harmadik amúgy nem lötyögne, csak ott ahol nincs alatta anyag ott recseg ha megfogod. Mindegy, ilyen, már leszarom...
Egyébként pedig rákérdeztem, hogy miért van az, hogyha USB-ről akarom tölteni akkor sokszor van az, hogy az USB kapcsolatot érzékeli mert kivilágosodik a kijelző és a kis USB jel is megjelenik a telefonon, de nem indul el a töltés és csak a sokadik ki-be húzgálás után kezd el töltődni. A válasz az volt, hogy az E52 ilyen, nem tudják mi okozza a hibát, de nem egyedi és véletlenül sem a kábelhez van köze. Valami olyasmit emlegettek, hogy az USB nem megfelelő feszültséget/áramerősséget/ki tudja mit ad le, és ezért nem indul el a töltés. Persze, az USB a rossz, az ismeretségi körömben lévő 15-20 telefon meg simán töltődik minden gond nélkül... sebaj, elnézzük, hisz csak egy E52-ről van szó.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Ma adódott egy kis gondom, sajnos elhagytam a telefonomat (E52 természetesen) . Van valami lehetőség a távoli letiltásra, ha a biztonság modulnál nem kapcsoltam be azt az üzenetse letiltásos izét? Sajna a helyi Pannon már nincs nyitva, ezért a simet sem tudom tiltani, nehogy majd megugorjon a számlám...... Köszönöm előre is a segítséget.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz old rocker #16488 üzenetére
a kis..szom tudja kezitcsókolom...
ómájgád! ajjjííííí!!!
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
Rundll32
tag
Sziasztok! Nem tudna valaki egy jókis vízmérték progit E52-re? Lehetőleg Java-sat 320x 240 screenhez Köszkeee
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
RaiDani
tag
Sziasztok! Kb egy hónapja elkezdett szarakodni az E52 hangszórója (telefonáló). De csak ma vittem el szervizbe, mert megvártam az új szoftot. Ami kicsit furcsa volt, hogy nem ment hibátlanul a frissítés itthon, de összejött (Phoenix-el csináltam).
Szóval ma irány a T-Mobile szerviz. Az srác azt mondta kicseréli a hangszórót, kb 15 perc. Visszajön, majd azt mondta: Ez a telefon itt fog maradni. Folyamatosan lefagy mikor csatlakoztatná a Nokia rendszeréhez. De kapok cserekészüléket. Meglepetésemre nem valami gagyifont, hanem SE C905-öt kaptam. Idáig korrektek voltak, majd kiderül hogy zárul a garanciális ügyintézés.
A C905-ös kameráját elfogadnám az E52-be...
-
old rocker
veterán
válasz NeoExDeath #16476 üzenetére
Nekem (független E52) az Advanced Communication Manager nincs, nem is volt benne alapból, viszont telepítettem rá a BestBlacklist alkalmazást. Többféle fekete és fehér listát lehet vele készíteni, foglalt hangot vagy sms-t küld beállítás szerint; szóval jó program.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
alok
csendes tag
Szasztok!
Ma délután verziót frissítettem 51.018-ról 52.003-ra.
Újraindítás után az alapképernyőről eltűntek az alkalmazáshivatkozásaim.
Sebaj -gondoltam- majd visszaállítom.
Állítanám, de az "Alkalmazáshivatkozások" menüpontot nem lehet megnyitni -
lajo
senior tag
válasz NeoExDeath #16476 üzenetére
Advanced communication manager elvileg tudja, Iroda menüpontban benne van jó eséllyel alapból.
Más:
Korábban valaki keresett olyat, hogy az akku idejét tudja kitolni program, mint a laptopokon. Fent van ovi storeban egy Advanced battery saver nevű program érdemes megnézni. -
topa11
csendes tag
Szevasztok! Használ valaki fringet? Ha igen, műxik a videóhívás?
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
E52-m van, és egy olyan kérdésem lenne, hogy ezen a telefonon valamilyen módon megoldható-e bizonyos számokról érkező hívások, és sms-ek letiltása. Vagyis, ha az ember blokkolni akar valakit pl. Menüben nem nagyon találtam ilyen funkciót, van rá valamilyen program vagy valami?
Köszi
-
Apollyon
Korrektor
válasz YAS-dude #16467 üzenetére
Nálam minden kontakt csak egyszer van, vagyis egy szám, de több olyan kontakt is van hogy több szám tartozik hozzá, és hol kiírja, hol nem, mindig is ezt csinálta, mindenféle szoftververzióval.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
syraly
csendes tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a hívó nevét nem írja ki, pedig benne van a telefonkönyvben? Kétszer is benne van a telefonkönyvben +36-al meg 06-al, mindkettő működik kimenő hívásra, de bejövő hívásnál csak a számot írja ki.
-
Symbio
senior tag
válasz cintula187 #16463 üzenetére
Pl igen.
Nálam nem szokott bekoszosodni, pedig sokat szoktam zsebben hordani. Ha leejtem, olyankor szokott egy-két billentyű kimozdulni és akadni. -
cintula187
addikt
válasz old rocker #16462 üzenetére
MI a megoldás rá? Szedjem le az elölapot és süritett levegővel fujassam ki belőle?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
old rocker
veterán
válasz cintula187 #16458 üzenetére
bármelyik gomb alá...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Asperitat
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne.
Most vettem egy használt E52-t és az a gondom vele, hogy kézibeszélőn nincs hangja. Se kicsöngés, se semmi. Headsettel és külső hangszóróra rakva jó minden. Bízhatok benne, hogy csak a hangszóró ment el és nem a panel? Panelra csak azért gondoltam mert az aksit kivéve nem jegyzi meg a dátumot és az időt.
Köszönöm a segítséget! -
cintula187
addikt
Hali!
Másnak is van "időszak",hogy hívás kezdeményező és megszakító gombok alá bekerül valami kosz vagy nemtommi és nehezebben lehet lenyomni öket?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
old rocker
veterán
válasz -Maci- #16456 üzenetére
Leginkább magamat... meg egy C6-ot.
Az Ovi meg valóban az, aminek írod, túlméretezett,fészbükkre stb. kihegyezett; a
PC Suite-al sokkal jobban lehetett üzenetet küldeni pl. Viszont a térképek telefonra töltése és a sw frissítés miatt nélkülözhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #16453 üzenetére
Éppen lejárt a szerkesztési időm...
Te most mit nyúzol az E52 mellett?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz cucinho #16454 üzenetére
Este már eszembe jutott, hogy a hard reset kimaradt...
Most hogy Te is írtad, meg csináltam. Úgy tűnik jó lesz, működnek a menüpontok is és a térkép is.
Igaz még csak most fogom visszaállítani a mentést és ápdételni a mepszt...Azért ez az ovisute jó szar, bárki találta is ki...
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #16451 üzenetére
Azért tök jó, hogy végülis csak az a két funkció nem működik, amit a legújabb hiperkurvajó ovisuite-tal ápdételtem: A szoftver és a térkép...
Értem én, hogy szervízben kell, de ha pl a Bajkál tó egyik picinyke szigetén figyelem meg éppen a bajkál fókák párzási szokásait egy aprócska kunyhóból, ahol tegyük fel van net és ott f*ssa össze magát a nokijám, akkor hová sétáljak?!
Vagy vannak ennél eldugottabb helyek is, mint pl Újlengyel...A lényeg, hogy qrva jó, csak nem műkődik. Sőt, még csak nem is qrva jó! Mennyivel jobb volt egy 4 évvel ez előtti PC suite.. Pikk-pakk mindent meg tudtam csinálni! Sőt, még csengőhangot is szerkesztett valaha!
"Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi"Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #16450 üzenetére
Érdemes volt!
Ilyet se láttam még:
Bár csináltam biztonsági mentést, nem veszett el SEMMI a telorol! Se telefonkönyv, de még csak a telepített programok sem! Sőt, a bal oldali gomb is megmaradt "kedvencek"-nek..
Persze valamit valamiért: Nem nyitja meg a térkép progrmot (egyszerűen semmit nem csinál) és az alkalmazás hivatkozások is eltűntak a főképernyőről. Vissza rakni sem tudom őket, mert abba a menübe se enged be...
Viszont nem fagy a mail kliensem
Na jó, majd szervízben.De azért erősen múlik már a Nokia függőségem. Múltkor voltam egy márkaboltban. Az N8-on kívül gagyi mindegyik. Lassúak, vacak az érintőképernyőjük. Az N8-nak meg kiáll az a szar a hátulján... Az újításokkal meg mindíg csak elbarmolni sikerül valamit...
Android lesz ebből....
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #16448 üzenetére
Köszi!
Mit javasolsz, érdemes arra a verzióra frissíteni? Vagy mindegy?!
-
old rocker
veterán
válasz -Maci- #16446 üzenetére
Szia Maci!
Azóta már két újabb frissítés jelent meg...most a 052.003-as verziónál tartunk. Ha otthon akarsz frissíteni, telepítsd fel a Nokia OVI Suite-ot; a PC Suite-tal szerintem már nem is menne, de nem megbízható. Ha a legbiztosabb formáját akarod választani, akkor ballagjál el vele egy szervizeldébe.Az AGPS (=Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). Ezt az információt a vevő adatbázisában tárolja, így a koordináták pontos meghatározása pár másodpercet vesz igénybe. Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 30 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet.
Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. Ugyanis a hagyományos GPS-vétel időigényes (bekapcsolás után 2-3 perc is lehet), ráadásul jó rálátás szükséges az égbolt irányába – ami egy sűrűn beépített városi környezetre nem jellemző. Ezek kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.
Az eljárás lényege a következő:
* a készülékbe épített GPS néhány másodperc alatt egy durva, kezdeti műholdpozíciót határoz meg, amit elküld a mobilszolgáltató felé
* a szolgáltatónak a műholdas vétel szempontjából előnyös helyen, stabilan kiépített GPS-vevője van, valamint elegendő számítási kapacitása, ami a telefontól kapott információ alapján gyorsan kiszámítja a műholdak helyzetét
* a készülék a szolgáltatótól megkapja a műholdak pontosan kiszámított adatait
* a készülék kiszámolja a szolgáltató adatai alapján a helyzetétAz eljárás előnye, hogy a készülékbe elegendő egy egyszerűbb GPS-vevőt és kisebb kapacitású processzort beépíteni, ugyanakkor a szolgáltató biztosítja a telefon pozíciójának számításához szükséges számítási kapacitást és a pontos adatokat.
Ez a szolgáltatás általában fizetős, mivel az információkat az internetről szerzi be, és ez adatforgalommal jár.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Ezer éve meg egy napja nem jártam itt...
Kicsit úgy érzem belassult a telom és az email kliens totál behalt már. Gondoltam frissítem a szoftot, de előtte kérdeznék, mivel le vagyok maradva (próbálam vissza olvasni..).1.) Nekem még 033.002-es, trémobilos szoftverem van. Jó rég, mikor az utána következő szoft. megjelent, Rockker azt írta, nem érdemes frissíteni. Mostmár érdemes? Van már ehhez képest legalább 2-vel újebb szoft? Az jó?
2.) Rock írta valahol valamikor, hogy a PC suite mára totál szar, nem lehet vele se szoftot, se térképet frissíteni. Ezt hogy értsem? Azért mert szar, vagy mert nem engedi?
kb. ennyi...
Köszi!
-
club1
veterán
válasz kkrisi #16439 üzenetére
Azért nem számolja, mert a navigációs szoftver csak használja a GPS-t. A szoftver csak azt az adatforgalmat tudja megjeleníteni, amit ő generál, az A-GPS funkció nem ilyen, mivel az adatforgalmat olyankor a GPS kezdeményezi.
Az A-GPS használatakor a cellainformációkat a GPS megkapja a szolgáltatótól. Ha 3 vagy több cellát is lát a telefon, akkor 1-2 másodperc a pozíció minimum 250 m pontosságú megtalálása. Ha csak 1-2 cellát, akkor a GPS csak az adott helyről látható műholdakat kezdi csak el keresni (mivel biztos fülest kap, hogy hol tartózkodik). Ekkor is jellemzően fél percen belül megvan a pozíció. -
old rocker
veterán
válasz kkrisi #16438 üzenetére
Nekem a gémél fiókomhoz van rendelve a két t-online-os fiókom. Vagyis megélnék úgy is, hogy a gmail fiókot töltöm le. Csak az örök dilemma: az üzenetek fogadási helyének a kártyát kellene kijelölnöm; ezt pedig minden alkalommal visszaállítja a készülék, ha adattárolás üzemmódban csatlakoztatom a pécére.
-
kkrisi
senior tag
amúgy a kiegészített gps mit is csinál pontosan?
Azért kérdezem, mert nem azért mert 2mp alatt megtalál, hanem azért mert a műhold jelerősség fölött lévő kis jelzés nem mutatná h számolna adatforgalmat? -
kkrisi
senior tag
Tudom ajánlani figyelmedbe az X-plore nevű programot, ami teljesen ingyenes fájlkezelő progi! E52-m tesztelve van és meglepően sok dolgot tud!
Ha emailhez van kedved és ingyenes alkalmazás kell, akkor ajánlom h csinálj egy gmail fiókot és húzd le a telódra a gmail progit! Hidd el megéri szvsz és nagyon jó !
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz old rocker #16434 üzenetére
Es van ennek ingyenes valtozata? Mert semmi kedvem regisztralgatni, meg stb., viszont jol jonne a program.
Koszi a valaszt!
hábm bábm
-
old rocker
veterán
Igen. A beállításokban van egy olyan lehetőség, hogy megadj egy elsődleges és egy másodlagos elérési pontot. Ha az elsőn keresztül nem éri el a leveleidet, akkor a másodikon keresztül próbálja meg leszedni. Mindkettőnél van olyan opció, hogy wlan keresés, ez esetben viszont manuálisan kell megadnod, melyikre akarsz lépni. De megadhatsz két wlan nevet, vagy egy wlant és egy gprs adatátvitelt stb.
-
vans?
őstag
válasz old rocker #16431 üzenetére
Ebben a profimail nevu cuccban meg lehet azt csinalni, hogy mondjuk csak ott nezze a mailjeimet, ahol az en preferalt wifijeim vannak? Tehat itthon, baratnomnel, egyetemen, ilyesmi. Mert valahogy igy naturban nem tudom beallitani sehogysem az email postafiokot a telon...
hábm bábm
-
old rocker
veterán
Volt 6220C-om, másodkészülékként használtam. Igen minimális telefonálással, zenehallgatással átlag 2 napot bírta.
Nálam nagyon sokat nyom a mérlegen, ha egy telefont nem kell 1-2 naponta tölteni. Ha elutazok 1-2-3 napra és nem kell örökösen arra gondolnom, hol egy konnektor...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
A minimum a négy nap. Én úgy fogalmaznék, átlagban nálam 4.75 napig bírja egy feltöltéssel.
Ebben beszélgetés, némi zenehallgatás, a profimail állandó használata, 1-1 fotózás, időjárás jelentés frissítés és a megszokott júzeri "unalmamban is nyomkodom a telefonom a klotyón" jellegű tevékenység van benne. Éjszaka nálam 23-5.58-ig offline-ban van..A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Apollyon
Korrektor
válasz Gaabor80 #16425 üzenetére
Ezt az Iphone4-es dolog kirobbanása után én is megnéztem.. de nálam nem esett le soha sem a térerő. MOndjuk én a belvárosban lakom, itt kb minden lakóház tetetjén van vmi gsm antenna..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gaabor80
aktív tag
Valahol olvastam, és kipróbáltam. Ha marokra-fogom az E52 (szerintem bármelyik telefont) néhány mp alatt 3-4 egységnyit esik a térerő. Akkor tehát nem csak az iphone4 hibája ez....
-
jacis
nagyúr
válasz old rocker #16423 üzenetére
Mennyit megy el egy töltéssel a teló?
Valaki nem akarja eladni? (feketét szeretnék venni)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
old rocker
veterán
olvass vissza. Attól, hogy nem offolni jöttél, még olvashatsz. 16 ezer hozzászólás jelentős része a tapasztalatokat írja le. Nem fogok (fogunk) neked összefoglalót írni: pláne neked nem, hombre, aki olyan jelleggel jött ide kérdezni, mint aki egy irodalom szakkörbe betér:" Nem tudjátok, mi még a Kőszívű ember fiai c. regénynek a gyenge pontja azon kívül, hogy Jenő figurája kicsit köcsög? Mert dolgozatot kellene írnunk a regényből, valaki mondja már el, miről szól..."
De, aért válaszolok a kérdésedre: ha lehet két hozzászólás alapján véleményt formálni, akkor az én véleményem az, ha veszel egy E52-est, a symbianon kívül te leszel a gyenge pontja.[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
Sok telefont használtam eddig és bátran állíthatom, hogy nekem nagyon bejön és csak ajánlani tudom. Nem tagadom én mindig is -SonyEricsson- fan voltam / vagyok. De ez a telefon más, nagyon kellemes anyaghasználat, nagy tudás, gyönyörű design, egyszóval kiváló minőség. Másrészt én nem rajongok a touch screenert szeretem az ujjaim alatt érezni fizikálissan a gombsort, ezért is választottam ezt a típust. A symbiannal nekem semmi bajom.. max csak annyi, hogy a szignózással gondjaim vannak egészpontossan nem vágom, és félek is tőle... De ha ügyes az ember sok mindent megtalál úgy, hogy nem kell ezzel bajlódni.
Egyszóval ez a telefon nekem most egy jó ideig meg fogja tenni, nálam kiválóra vizsgázott.Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
GPS-es problemhez csak annyit, hogy ne csodálkozz, hogy épületen belül nincs jel, nekem sincs a melohelyemen pedig én téglaépületben dolgozom. Kint viszont "hidegindítással" hard reset után és hálózatalapú keresés kikapcsolása melett, csak beépített GPS vevővel 2perc alatt volt 4 műholdam fullos jelekkel. Szerintem ez helyén van.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Most szeretnék egy ilyen telefont venni céges mobilnak. Milyen tapasztalatokat tudtok nekem leírni erről a telefonról? Van valami gyenge pontja a symbian-on kivűl?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
old rocker
veterán
válasz Ricardo #16406 üzenetére
ezt én azért nem tettem hozzá, mert nem voltam ott és nem tudom, hogy a szervizeldés hogyan lett tájékoztatva. Itt is csak a végére derült ki, hogy offline üzemmódban akarta kapcsoltatni.
-
akos3
addikt
válasz kkrisi #16413 üzenetére
Igaza van Symbio-nak most, és ahogy Te is gondoltad, valószínű leárnyékolja az épület. Vasbeton meg mégdurvábban árnyékol. Az meg, h a haverodnak miért talál jelet az azért van mert az E52 nem a legerősebb azért GPS vevőben ezt valljuk be és ez ilyenekben mutatkozik meg leginkább.
-
kkrisi
senior tag
az a furcsa, h ha bekapcsolom a kiegészített emga hálózatalapú gps-t akkor 10 másodpercen belül talál jelet, de ha meg csak a beépített van bekapcsolva akkor meg az istenér sem akar jelet találni! De ez mondjuk csak az iskolába van! lehet leárnyékolja valami, bár akkor haverom 5230-a hogy a fenébe talál jelet egész erős jelet....?
itthon pl 1-2perc alatt márfel is megy a műholdra és tartja szépen!
A többieknek meg köszönöm a segítséget!!! rendes tőletek! (K) (L)
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Rundll32 #16410 üzenetére
jah az lehet, h szignózni kell.
nekem is oylan BrightLight van ami nem fér bele a kijelzőbe, de nem baj. ahogy elindítom a progit, magátol felkapcsolja a ledeket és amikor kilépek akk meg lekapcsolja.
ha priviben dobsz egy mailcímet elküldhetem ami nekem megvan. Hátha jó lesz Neked is. -
Rundll32
tag
Szia akos ! Tanusítvány hibával állítja le a telepítést a linken található phonetorch :| a Bright is jó lenne abból most valami olyan veriót sikerült letölteni ami "nem fér el" a screen-en megint csak , gondolom érintőképernyősre való. De keresem a lehetőségeket továbbra is, jólene valami szignózás nélküli verzió. Mindenesetre köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Rundll32 #16407 üzenetére
"A GPS problémáról én halottam valamit amiben talán lehet némi igazság. Mégpedig bizonyos kijelző fóliák enyhén fémgőzöltek vagy tartlmaznak valamilyen fémet a kopásállóság miatt, ez viszont ronthat a GPS jelen,"
Az elég érdekes lenne ha a kijelző védő fólia leárnyékolná a jelet.
-
Rundll32
tag
Hello ! A GPS problémáról én halottam valamit amiben talán lehet némi igazság. Mégpedig bizonyos kijelző fóliák enyhén fémgőzöltek vagy tartlmaznak valamilyen fémet a kopásállóság miatt, ez viszont ronthat a GPS jelen, nemtudom, hogy ennek van e valóságalapja, de talán egy próbát megér a fólia eltávolítása már ha van a készüléken.
Más... a Phonetorch-ot nem sikerült felraknom valószinűleg szignózni kellenne. Nem tudna vki vmit amit nem kell szignózni és 320x240 kijelzőre van (E52re)
KösziRendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Ricardo
titán
válasz old rocker #16405 üzenetére
"amikor 5-ször el kellett vinni szervizeldébe, mert off-line üzemben nem akart kommunikálni a térképszerverrel"
Azért ebben az esetben a szervizes is megérdemelné, hogy ráborítsák a pultot. Mennyire lett volna megerőltető segíteni? megmutatni vagy elmagyarázni, hogy "ne így próbáld", mert ez így nem is fog menni. ha meg ő sem jött rá mi a gond akkor mit keres ott? -
old rocker
veterán
... vagyis Yas-dude írta a helyes választ; bár ez már akkor felmerült bennem, hogy csakis a telefon lehet sz@r, amikor 5-ször el kellett vinni szervizeldébe, mert off-line üzemben nem akart kommunikálni a térképszerverrel. Az E52-es sz@r, bár korábban ajánlottam érte egy C6-ot; ezt most vissza is vonom.
-
veterán
A PhoneTorch működik rendesen E52-őn is, tölts le egy másik változatot.
A GPS vételi problémával kapcsolatban egyetlen tanácsom van: fizess elő egy mobilnet csomagra, engedélyezd a kiegészített GPS-t, aztán a helymeghatározási beállításokban, a kapcsolatok résznél állítsd be a hozzáférési pontot. Ennyi, 20 másodpercen belül garantáltan jelet fog a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest