Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz Jofi81 #16053 üzenetére
Egy csereakku máskor is jó szolgálatot tehet, de ezt nem firtatom. Ellenben a tracking-gel felpiszkáltad a fantáziámat. Milyen formátumú állomány, amit a folyamat generál? Feltételezésem szerint "majdnem" szövegfájl lehet, ami 2 vagy több darabból összeszerkeszthető. Olvastam valami .gpx vagy .csv formátumokról. Utóbbi Excel, összeszerkeszthető kell legyen. Az előző sem lehet nagyon más mint egy hosszó sorozat koordonáta meg időpont. Kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
Békés Karácsonyt, egészséget és eredményekben gazdag újévet mindenkinek!
-
Lompos48
nagyúr
Nemisattael A másik egoja használja.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz sonkamiki #14840 üzenetére
Az már hatalmas intellektuális erőfeszítést igényel, amibe már az emberfia beleébred. Igaz álmosan könnyű a másik gomb megnyomása is a telefonon, ami ugyancsak tragikus kimenetelű, ha ellenkező irányban is.
De ne ereszd el kezeddel eme remek elhevert szerkezetet.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz old rocker #14408 üzenetére
Nem siratom és nem is temetem. Csak megállapítottam, hogy a csúcson túljutott, az érdeklődés megcsappant iránta. Attól teszi a dolgát a tulajoknál (lásd öszvér, előbb), és még venni is fogják, amíg kapható. És bevonul a panoptikumba, amire emlékezni fognak. És majd jönnek az új sztárok, "celebek". Vajon fut be majd ilyen pályát az N8?
-
Lompos48
nagyúr
Szomorúan konstatálom, hogy lassan lejár az E52 ideje is. A topik kezd egyre inkább másokról is szólni. Nem baj ez. De ezek szerint egy új, sikeres telefon kb. másfél évig él az érdeklődés középpontjában. Aztán lecseng, majd valószínű még egy-másfél évig teszi a dolgát, mint becsületes öszvér. Nemrég még naponta kétszer "illett" ide benézni, mert akkora volt a harc, meg az információhalmaz is, hogy másképp nehezebb volt pótolni a lemaradást. Drukkoltam, hogy hozzászólások számában lekörözze a másik sikeres topikot, az E51-ét. Nem fog összejönni. De mindkettő tanulságos volt. Vajon melyik lesz a következő?
-
Lompos48
nagyúr
válasz old rocker #14288 üzenetére
Neeeeee! A letöltött állomány - bármi legyen is az - ha lejön, az utolsó sánta bit-ig megegyezik az eredetivel. Ami a szer-vizeldében eltérhet az otthoni buherálástól az annak a lehetősége, hogy le tudnak pucolni minden szemetet, amit otthon nem lehet. Hasonló szemét, mint amit gigabájtos mennyiségben tud gyártani a Windows észrevétlenül, hetek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
Sokpontos kérdés: Tud-e valaki olyan megoldást, hogy megtervezem az útvonalat az OviMaps desktop változatával a PC-n majd exportálom a telefonra? Analógiaként említeném az olyan esetet mikor megtervezem MsAutoRoute-ban majd exportálomi az útvonalat egy navigátorra.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz kiskakas #14015 üzenetére
Pontosan ezt mondom. Alig hete épp ezt az útvonalat néztem rajta végig gond nélkül. Kocsiban ugye internet nuku, a mobilszolgáltatónak pedig (aminek a kártyája ugyan a telefonban volt, de offline módba volt kapcsolva) nincs magyarországi partnerszolgáltatója (UMTS - Digi Romania).
-
Lompos48
nagyúr
válasz kiskakas #14011 üzenetére
...gyari navival lehet offline bongeszni,tervezni viszont nekem nem sikerult, ami nagy negativum....
Érdekes, E51-en simán megy a böngészés, tervezés offline is. Feltétel ellenben a letöltött térképek jelenléte. GPS-szel (E51 esetén külső-bluetooth) simán ment a séta vagy autózás is, mint anno papírtérképekről. Nem hiszem, hogy az E52 ne tudná legalább ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz Charlie Gordon #11428 üzenetére
Dehogynem! Csak a telefonra készített változatok borzalmasan le vannak beretválva/nyírva. Lásd a PC-s Skype 23M, Nimbuzz is 10M, míg a symbian-os Nimbuzz alig 1M. Meg az is rejtély, hogy hogy találkoznak a Nimbuzz szerverein az adatbázisok. Nekem a Skype-al is működött a dolog. Sikert!
-
Lompos48
nagyúr
Millió bocsánat!
(#11408) Charlie Gordon volt a címzett. -
Lompos48
nagyúr
válasz M_Tomi0227 #11409 üzenetére
Szerintem lehet, ha kicsit körülményesebb is. Ha tényleges Nimbuzz partnert akarsz törölni, ez megtehető a Nimbuzz PC-n futtatott változatában, Ha pedig "partnerprogramok" (ICQ, Yahoo, Skype, Gtalk stb) által importált haverekről van szó, ők is törölhetők ugyancsak a PC-s programok segítségével. Az lehet, hogy akkor a telefonos programban előbb le kell választani, majd újra csatolni a Nimbuzzhoz a megfelelő szolgáltatást. Ez utóbbi csak feltételezés, próbára vár, bár majdnem biztosnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz old rocker #7954 üzenetére
Javíccccs mégeccer: Ericsson!
-
Lompos48
nagyúr
válasz old rocker #5592 üzenetére
Matrózok ab ovo felmentve és bocsánatban részesítve...
-
Lompos48
nagyúr
válasz old rocker #5468 üzenetére
Két napig hanyagoltam a topic olvasását, most bepótoltam, és derültem: reflexió, tehát fénytörés. Pici figyelmet. Lehet fénytörés, ha közeget vált a fény. Ez elérhető vízbe merítéssel. Az ellenben hamar megoldja a világítási problémát (örökre). Circulus viciosus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest