Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucinho
aktív tag
Itt a pixelpipe, de hirtelen nem tudtam, hogy miért van 2 telepítő és melyiket kell feltenni, valószínű a nagyobbik fog neked is kelleni. Úgyanígy jártam egyébként néhány hete, hogy kellett volna de nem találtam a letöltőlinket. Sszerencsére megtaláltam a telepítőfájlt, így most neked is megvan.
http://data.hu/get/3983463/pixelpipe.ZIP
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Rájöttem mi volt a baj. Leírom hátha valakinek segít majd.
Frissítettem még pár hete az ovi suite-ot, és azóta nem szinkronizáltam, csakhogy úgy volt beállítva alapból szerintem, hogy névjegyet szinkronizálásnál nem töröl, ezért sok névjegy duplán triplán javítások minden megvolt. A program ugye az outlook, az ovi suite és a telefon között szinrkonizál, tehát mindent mindehová átmásolt. Ere úgy jöttem rá, hogy egyszer az ovival egyszer pedig az outlokkal eljátszottam, hogy kitöröltem összeraktam megformáztam szépre a névjegyzéket kb. egy óra alatt, nyomtam egy szinkronizálást és visszacsinálta.Jajj, most állok neki akkor rendesen megcsinálni.
Egyébként azért akartam mindent újrarakni, mert amikor új memóriakártyát raktam bele, akkor elfelejtettem formázni, természetesen arra telepítettem mindent és egyre kevesebb dolog működött, meg a c-n is rohamosan fogyott a hely. Nem tudta betölteni a zenéket a zenelejátszóba, nem tudta memóriakártyára állítani az üzeneteket és még a programok sem indultak egy idő után, tehát formázzatok!
Felraktam a rendszert, alap dolgokat, mindent amit lehetett nem a telefonba, de az email program frissítése, meg az ovi maps után már csak 36 mb-nál jártam, de legalább gyors.És még egy kérdés. Volt egy frankó pixelpipe nevű programom amivel mindenhová lehetett képet feltölteni,d e nem találom az ovi store-ban mi lett vele? Esetleg vaami ötlete van valakinek helyette?
Melyik a legjobb időjárásprogram ami ingyenes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest