- NVIDIA- és AMD-hardvert kérnek a hollandok egy AI-központhoz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 1 V 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Segítsen ki valaki légyszi egy Garmin-hoz való túristatérkép lelőhellyel. Elsősorba Mo, és Ausztria érdekelne. Jöhe priviben is. Köszi.
-
Clemi
veterán
[link] Erre senkinek nincs ötlete, vagy tanácsa?
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz Lacopapi #13669 üzenetére
Nincs wifi a laptopon? Egyszerűbbnek tűnik egy PCMCA-ba dugható vevőegység-akkor a telódat sem terheled feleslegesen
Ez egy régi laptop, és gyakorlatilag nem is használjuk, és persze nincs benne wifi, különben nem a telóval próbálkoznék. Venni meg feleslegesen nem akarok bele, hiszen ott a telóban a wifi.
Müködő wifit-t találtam a házban, amit a teló beazonosított, és arra csináltam meg a kapcsolatot, bár fellépni nem tudok rá, mert titkosított.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Valaki segítsen pls Sajna most nem volt időm visszaolvasni, és lövésem nincs milyen kereső szót kellene használnom, ha ezzel segít valaki, már az is jó.
A következőben kérnék segítséget.
Az E-52-m USB kábelen rádugtam egy XP-t futtató laptopra. Azonnal telepítette magát a Nokia PC Internet Access nevű program, ami szépen kiolvasta a telefonból a kapcsolódási lehetőségeket. A laptop hálózati kapcsolatai között megjelent az E52, mint USB modem.
Ha fel akarok menni a netre a telefonon keresztül az Internet Access program ablakában középen van egy lenyíló ablak, amiben nekem most háromféle kapcsolat van. Internet, Webn walk, Internet. Ezeket bármelyiket kiválasztom kapcsolódik is a netre, de a T-Mobile Net használatával. Ezzel nem is lenne baj, viszont szeretném, ha WiFi kapcsolaton is tudnék az internetre kapcsolódni, mert külföldre megyek, és a szálloda hot-spot-ját szeretném erre használni. Elég gázos lenne, ha ott is a T-Mobile Net-el használnám az Internetet.
Mit kellene tennem, mit állítsak át az XP kapcsolatai között, és mit a telefonban?A telóban eddig azt csináltam, hogy a beállítások\csatlakozás menüben a kapcsolat\célok menüben létrehoztam egy Wi-Fi nevű hálózatcélt, amiben létrehoztam egy Vezeték nélküli LAN kapcsolatot. Azonban hiába frissítek az Internet Access programmal, és indítom újra, nem ajánlja fel a kapcsolati lehetőségek közül.
Segítsen valaki, mert elég fontos lenne.
Köszi
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #13210 üzenetére
Lehet, hogy rosszul értelmezem, amit írtál, de te ezt úgy vetted, hogy ha sötétebb van, halványabban világít a kijelző, ha nagyon világos van, akkor dob még rá néhány luxot...?
Közben babráltam, próbálgattam, állítgattam. A billentyűzet háttérfényét korrektül ki- és bekapcsolja, és a kijelző fényerején is változtat, de csak egy árnyalatnyit, és azt is szinte csak akkor, hogy közép állásban van a csuszka, és csak sötétít rajta, ha teljesen eltakarom a fényérzékelőt.
Amúgy jó kis feature lenne, ha a beállított "normál" fényviszonyok közötti értékhez képest tudná állítani, de ez is inkább sötétedés irányába lenne a jó, hiszen a napon amúgy se nagyon látni semmit, de pl korom sötétben nem vakítana annyira.Csak megjegyzésként mindenkinek.
Eltelt több mint egy hónap, mióta elkezdtem használni a telefont. Gyakorlatilag halálra nyúztam "szerencsétlent", agyon telepítettem, kipróbáltam több tucat programot, állandóan nyomkodtam, és a kezemben volt, 3 hétig zsebben hordtam (le még nem ejtettem), kétszer vagy háromszor teljes hard resetet is csináltam rajta.
Mindezek után, csak azt mondhatom el, hogy az olvasottak alapján, nekem megint sikerült kifognom egy olyan szériát, ami gyakorlatilag hibátlan (az eddigi összes nokiám, a mai napig működik, és hibátlan állapotú). Nincs rajta egy karcolás sem, nincs kopás, nincs lógás, a hangja hibátlan, a mikrofonja tökéletes, és bár sikerült párszor lefagyasztanom, és előfordult, hogy magától újraindult, de ezt a sok szedett-vedett programnak tudom be, amit a nyakába toltam. Azzal a néhány alapvető kiegészítő programmal, amit végül is az utolsó hard reset után meghagytam, kiegyensúlyozottan, és hibátlanul működik.
Az eddigi tapasztalataimat összegezve, két dolog van ami nem tetszik benne, az egyik a kamera brutál gagyi képminősége (tudom nem fényképezőgép, és persze van külön ilyen masinám is), és a naptárban az emlékeztető hiánya ciklusos ismétlődési lehetőséggel. -
Clemi
veterán
válasz old rocker #13187 üzenetére
Azért, süsd meg -most elkezdesz pölyhösködni, pedig abszolút igaza van ez alkalommal Joe bácsinak
Egy szóval nem mondtam, hogy igaza van, vagy nincs igaza valakinek! Ez a kijelző fényerő változás a környezeti fényekhez igazítva, nekem egy új infprmáció, ugyanis idézem a kezelési utasítást: "A háttérvilágítás bekapcsolásához szükséges környezeti fényviszonyok szintjének megadásához válasszuk a kijelző > Fényérzékelő pontot"
Na most kérdezem én, honnan kellene tehát tudnom, hogy a kijelző fényerejének is változni kellene a fényviszonyok függvényében? A billentyűzet háttérvilágítását meg a fene se figyelte hogy lekapcsol vagy nem, mert ha világosban vagyok amúgy se látszik, hogy megy vagy nem, csak az tünt volna fel, ha este, illetve sötétben nem világít.Szóval akkor kell változni a kijelző fényerejének a fényviszonyoktól függően, vagy nem? A billentyűzet világítása ki-be kapcsol, ahogy írtátok. A beállításban a csuszka nekem középen van.
-
Clemi
veterán
válasz pityaa23 #13181 üzenetére
Nos, kipróbáltam, a billentyűzet fényét lekapcsolja, de a kijelző fényereje nekem nem változik, pedig valóban jobb lenne, ha este lejjebb venné, mert korom sötétben kisüti a szemem. Ezért kellett felraknom egy témaváltót, hogy este megadott időben egy sötét témára váltson, úgy nem vakít annyira.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Honnan venni észre, hogy a fényérzékelő működik vagy nem? Erős a gyanúm, hogy ez enyém nem megy, mivel olvasva az előző hsz-eket, nálam éjjel nappal azon a fényerőn világít, amit beállítottam.
-
Clemi
veterán
Engem is vitt már (akart vinni) rossz, sőt teljesen rossz irányba az Ovi Maps. Ma például Békásmegyer-Cegléd útvonalon, a MO-ról le akart vinni a 2/A útra Vác felé. Ha ezt valahol külföldön teszi meg velem, egy tök ismeretlen helyen, elég kellemetlen. Egyre inkább arra hajazok, hogy a Garmin-ra szokok rá.
-
Clemi
veterán
Hali!
Tudtok olyan programot, amivel a módok között lehet időzítve váltani, mármint az telefonban lévő business, és pesonal mód között?
-
Clemi
veterán
Van valami lelőhely tippetek, hogy a gyárilag az E52-n lévő témákat honnan lehetne leszedni? A hard resettel sajna elszálltak a Graphite grey és a Metal Grey témák, csak a telefon memóriában lévők maradtak meg.
-
Clemi
veterán
Ráment egy napom, de rájöttem mi okozza a galibát. A CorePlayer Repack nevű média lejátszó program. Amint feltettem, elszállt a web'n walk. A leírásában benne is van, hogy átveszi az alapértelmezett böngésző szerepét, de hába állítottam bármit a programban, a hiba megmaradt. Úgyhogy ez a program kilőve, csak kérdés tud-e valaki egy hasonlóan jó videó lejátszót.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12969 üzenetére
Köszi, de az volt az oldal válasza, hogy erre a készüléktipusra nem áll rendelkezésre blablabla...
Most csináltam egy hard resetet megint, és kezdem konfigurálni és vissza telepíteni a telefont. Minden lépés után ellenőrzöm a web'n walk-ot. Remélem rájövök mi okozza, hacsak nem olyan trükkös lesz, hogy csak újraindítás után lépnek érvénybe a bibik.
Egyébként pdf-ben a t-mobile elküldte a beállításokat, és minden úgy van, ahogy ott le van írva, de mégsem tudott felmenni a web'n walk csak a wap oldalra.
Nem a webn'walk hiánya bosszant, hanem, az amikor valami nem úgy működik, ahogy kellene, még ha nem használom akkor is. (Operával böngészek) -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Előre is bocs a "hülye" kérdésért!
Van a T-nél 100MB-os internet csomagom. Internetre csatlakozáskor a telefon felajnánlja, hogy T-Mobile Net, vagy web'n walk hozzáférési ponttal menjen fel a netre. Melyiket válasszam? Lövésem nincs mi a kettő között a különbség.
Mindezt azért kérdezem, mert valahol elnyomkodtam olyan szinten a telefont, hogy a beépített böngészője közölte velem, hogy a készülékem nem alkalmas web'n walk hozzáférésre, és simán átdobott az undormány wap oldalra. -
Clemi
veterán
Kérdezgetek egy kicsit...
A telepített programok között ilyeneket találtam a telefon memóriába telepítve, ami csak a hard reset, és újratelepítés után jelent meg. Hozzáteszem, arra kínosan ügyelek, hogy mindent a memória kártyára telepítek!
Nokia maps 6MB ---> ez mi, ha egyszer van Ovi maps is a telón?
Open C LIBSSL Commo.., Support files, és path összen 422 kb ---> ez vajon mi lehet, mikor megvettem a telót tuti nem volt rajta
Share Location, és agent 1MB és 644 kb ---> ezt vajon a Nokia maps, vagy az Ovi maps része, mert az Ovi maps a memkártyán van
Simbian OS Pipes Upg..., és PIPS Upgr... össz. 252 kb ---> erre sem emlékszem, hogy rajta lett volna mikor megvettem a telót!A többi telefon memóriába telepített alkamazásra emlékszem, és tudom, hogy eredetileg is ott voltak, és rendszerfájlok. Ezeket viszont eddig nem láttam, és így alapból a Jbak Taskman szerint üres tasklist mellett 36,3/61,7 MB a memória adatom. Nem kevés ez egy kicsit friss indítás után?
Mégy egy apró kérdés: A telóba vettem egy Kingstone 8GB-os kártyát. Honnan tudhatom meg, hogy milyen class osztályba tartozik? Azt tudom, hogy minimum class4-es kell.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Szerintetek?
Beállítottam a telón (havonta egyszer ismétlődő emlékeztető lehetőség híján) találkozót minden hónap első napjára, és azt is belőttem, hogy csak aznap érvényes, és a riasztást az esemény előtt 15 percre. Mi a fenének teszi ki a telefon már két napja a kijelzőre a naptári bejegyzés alá (a mai napra nincs naptári esemény szöveg alá) hogy találkozó van bejegyezve 08.01-én?
Tényleg szar ez a naptár!A régi S40-es telómban egyszerűen a naphoz léptem, új jegyzet, emlékeztető, beírtam a szöveget, hánykor riasszon, és kiválasztottam az ismétlődést havonta, folyamatos ismétléssel.
-
Clemi
veterán
válasz Matthew4630 #12890 üzenetére
Amikor az E52-esemet "tárolóhely" módban dugom a gépemre, akkor folyamatosan megszakad a kapcsolat és újraindul a memóriakártya olvasása.
Tapasztaltam én is, sőt nem is volt hajlandó tárolóhelymódban maradni, hanem visszaállt PCSuite módra. Végül rájöttem, hogy az Ovi Suite és a PCSuite csinálja a balhét. Miután kilőttem őket, hibátlanul ment az adattárolási mód.
-
Clemi
veterán
Magam sem hittem volna, te pöpec lett a teló a hard reset, és a kártya formázás, majd az újratelepítések után. Sztem gyorsabb és gördülékenyebb.
-
Clemi
veterán
válasz attisx #12875 üzenetére
Köszi a választ, de asszem csinálok egy memkártya formázást, és egy HardResetet. Minden programom megvan, lementettem mindent.
Mindezt főleg azért, mert mikor megvettem a telót, minden vacak programot rátelepítettem, néhány olyat is, amire azt jelezte, nem kompatibilis, ráadásul eléggé rázza magát az adat módban való csatlakozáskor, és ha kiveszem a kártyát ez kártyaolvasóba, akkor a Windows sikítozik, hogy szerinte sérült a kártya.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Még egy apró kérdés!
Az OVI Maps kedvenceit ki lehet valahogy menteni az OVI Suit biztonsági mentésén kívül?
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Ha van a telómról biztonsági mentés, mármint csak a beállítások, üzenetek, és névjegyzékek kijelöléssel, ha csinálok egy hard resetet, akkor a szolgáltatói alap beállítások megmaradnak? Vagy biztonságosabb a soft reset?
Feltettem a TTpod-ot, és hozzá egy hülye patch-et, mert nem akart indulni de a patch után elindult, de kínai nyelven (minden karakter csupa négyszög volt). Gondolom ettől, a készenléti képernyő felső sorába kirakható szoftverlistám kissé megbolondult, mert lett benne három programnév, ami mindhárom a web'n walk-ot indítja, viszont a nevük csak kicsi négyszögekből áll. Vagy máshogy is el lehet azt onnan tüntetni? A programot uninstalláltam, a megmaradt könyvtárát töröltem, kiürítettem a \Private\10202dce könyvtárat, de az a zagyvaság megmaradt
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Ehhez a GPS-es dologhoz: Nekem az első perctől kezdve néhány mp alatt megtalálja a műholdakat, és offline módban használom.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Mennyire normális az, hogy kb 1 óra hangfunkció próbálgatás, és 4 óra játék és közben rádió hallgatás után az akkumulátor töltöttségjelző visszaesett két vonalkára?
-
Clemi
veterán
Ha valakinek van WH-701-es headset-e, privi légyszi. Lenne róla pár kérdésem.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Megint kérdés: Ti működésre tudjátok bírni az animált témákat? Ha igen akkor mivel?
Felraktam a telóra az ownskin animator-t amivel mozognak ugyan a skin-ek, de pl az órát tartalmazók csupa baromságot mutatnak, ellenben a flash képernyővédők pontosan mutatják az időt. -
Clemi
veterán
Bocsi, még két kérdés.
Tudtok ajánlani valami jó tokot a telónak? Elsősorban övre akaszthatóra gondolok. Másik kérdésem pedig, hogy szerintetek melyik a legjobb headset? Nem BT, mert rádió hallgatáshoz használnám elsősorban, így kell neki az antenna.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12762 üzenetére
Thx.
Nálam sem működik a phone tourch. Igaz már telepítéskor közli, hogy nem kompatibilis, ami után fel települ, de nem indul el.
Alternatívának egyébként jó lehet a "flaslight" nevű progi, ami a kijelző teljes felületén világít, és lehet vele színt váltani, meg s.o.s jelet villogtatni.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Akinek fekete E52-s telója van súgja már meg légyszi, hogy milyen gyári témák vannak rajta.
-
Clemi
veterán
Igazad van, valóban működik!!! Persze hiába mondtam a kedves nejemnek, hogy milyen szöveget küldjön, és csupa kisbetűvel, az első karakter naná hogy nagybetűs lett, ezért nem történ semmi, de az újabb kísérletre, ahol már betű karakter pontos volt a szöveg, pöpecül zárolta az sms a telefont! Khiráááály.
Kérdés persze, hogy ha lenyúlják a telóm, milyen könnyen törik fel ezt a biztonsági kódot, aminek persze nem okosság túl bonyolultat megadni, mert bekapcsoláskor is kéri, és ugye 3 kisérlet után ..... -
Clemi
veterán
Megint kérdezek!
Tudtok olyan billentyű lezáró progit, amit a fényérzékelő kapcsol, és működik is az E52-n?
-
Clemi
veterán
Hali!
Nos old_rocker-nek van igaza, találkozóként sikerült beállítanom a havi ismétlődést, ellenben sem teendőként, sem emlékeztetőként nincs ismétlődési opció.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12637 üzenetére
Köszi, de az sms küldés nem megoldás, ugyanis kipróbáltam, és semmi nem történt, csak vígan elolvastam a kapott sms-t.
Másik kérdésem, ami már őrületbe kerget . Egyszerűen képtelen vagyok egy emlékeztetőt, vagy teendőt beállítani úgy, hogy azt nekem minden hónap adott napján megismételje. Lehet ilyet egyáltalán?
A GPS miatt aggódóknak. Nekem mindhárom navigációs mód be van pipálva, viszont az ovi-t offline módra állítottam, így nulla adatforgalmat generál, és mondhatni azonnal van GPS jel, ráadásul szinte méter pontos, leglábbis itt BP-en, és a környékén. Úgy vettem egyébként észre, hogy csak akkor akar igazán forgalmazni, ha egy olyan területet akarok megnézni rajta, amihez térképet kell letöltenie. A műhold pozíciók lekérdezéséhez is használja persze a 3G-t, ha online engedélyezve van, de csak néhány kb a forgalom, és ez tuti, mert direkt néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Sziasztok megint!
Van egy újabb kérdésem. A biztonsági beállítások között van egy olyan lehetőség, hogy a távoli telefonzár. Ezt bekapcsolva egy szöveget kell oda beírni. Nos én ezt megtettem, de hogy lehet távolról lezárni ezzel a szöveggel a telefont, mert a leírásban erről nincs egy szó sem.
-
Clemi
veterán
válasz M_Tomi0227 #12623 üzenetére
Igen, az enyém trémobilos... szal akkor ehhez nincs új FW?
A #12617# első felére valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Bocsi, de lejárt az időm:
A telefon pontos verziója: Code:0590256
Ez alapján, a Nokia oldalon is a 033.002 a legfrissebb szoftver. Most akkor a 034.001 az enyémhez nem jó?
-
Clemi
veterán
Szia!
Köszi az eddigi választ.További kérdésem mindenkihez! Ha jól tudom, van már újabb FW az E52-höz. Azt honnan lehet letölteni, mert e szoftver frissítő szerint a 033.002 a legújabb, ami az én telómon is van.
Pontosabban:
Szoftververzió:
033.002
Szoftververzió dátuma:
10-feb-2010
Egyedi verzió:
033.002.251.02
Egyedi verzió dátuma:
26-mar-2010
Nyelvi csomag:
05.01
Modell:
E52-1
Tipus:
RM-469 -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Mielőtt kipróbálom, inkább kérdezek, hátha valakinek már van tapasztalata.
Szóval ha az OVI suit-al, vagy a PC Suit-al csinálok egy teljes biztonsági mentést, majd kiveszem, és leformázom a memória kártyát, majd visszatöltök mindent, akkor a kártyán lévő felhalmozódott szemét vajon eltűnik, vagy a mentés visszaállítása azt is visszarakja?
A private mappában a 10202dce könyvtárat már kiürítettem, de máshol is találtam olyan fálokat, amik korábban telepített, majd eltávolított alkalmazások-ra utalnak.A másik kérdésem. Van néhány telepített programom a telefon alkalmazás kezelője szerint, amiben nem vagyok biztos, hogy nem-e egy uninstallált program része volt. Légyszi nézze meg valaki, hogy nála is szerepelnek-e ezek:
Client Platform
Contacts Group DS Plugin
Media DS Plugin
MMS DS Plugin
Mobile Security Installer
Nokia WebServices
SeconUpdater
Service Controllers
SMS DS Plugin
WebGate Utils LibraryKöszi
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Szerintetek, miért vonták vissza az E52-es telefonokat az üzletekből? Szinte sehol nem lehet kapni.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12427 üzenetére
Mentéskor csak a telefonkönyvet, üzeneteket, naptárat, könyvjelzőket szinkronizáld. A telefon file-kat, beállításokat ne. Azokat ne pipáld ki.
Köszi, a mentésnél nem is gondoltam, hogy a telefon beállítás miatt jelez inkompatibilitást, bár az is igaz, eddig a PC Suit-al csináltam a mentéseket.
Az OVI -ról csak annyit, hogy nekem pl az ovi player se usb, se bt kapcsolaton nem látja a mostani telefonom, így azzal semmit nem tudok a telefonra másolni, míg a PCSuit-al minden megy tökéletesen, és szerintem több mindenre használható, mint az OVI Suite, ja, és azt is feljlesztik szerintem, hiszen megint kijött belőle egy újabb verzió.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12421 üzenetére
Igen, mindkettővel szoktam biztonsági mentést készíteni, de az előző telefon cseréjekor a régi telefon mentéseit nem volt hajlandó rátölteni a mostani telefonomra, mondván nem kompatibilis, pedig nokia telefon volt az előző is (nem emlékszem a tipusra, de az is 6xxx-es volt).
Mondom, mindez csak előre para... -
Clemi
veterán
Sziasztok,
Megint kérdés, már előre gondolkodva. A jelenlegi telómról Nokia 6233 illetve annak a memóriájából vajon át tudom másolni a leendő telóm E52 memóriájába a névjegyzéket minden beállításával, csoportokkal? Az a gáz, ha kimásolom a sim kártyára, akkor teljesn más struktúrája lesz a névjegyeknek, ami gondolom azért van, mert nagyon régi (1998-as) kiadású westel900-ss sim kártyám van.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12395 üzenetére
Igazából ez csak előre para, mivel nem volt még S60-as telóm, és az S40-es wap előfizetésével reménytelenül használhatatlan volt a böngészés, egyrészt a wap oldalak, másrészt a kijelzőn látható miniatűr méretek miatt, így a net felé nem is használtam szinte soha.
-
Clemi
veterán
válasz old rocker #12392 üzenetére
Nem állandó tiltást akarok a net felé, hanem egy olyat, hogy csak akkor lehessen kapcsolat, amikor én kezdeményezem szándékosan, pl ha emailt nézek, vagy böngészek. Ezért lenne egy lock program, amiben én kapcsolhatom ki-be az adott csatornán az engedélyt.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Máris van egy kérdésem. Idézek a smartnews.hu oldalról:"A Patch-ektől általában nem kell világmegváltó újdonságokat várni, általában a Symbian rendszerben, vagy a felhasználói felületen eszközölhetünk kisebb változásokat. Az ilyen apró dolgok nem mindenki számára hasznosak, de én megosztok most három patch-et, ki-ki döntse el melyik hasznos számára !
A legfontosabb dolog, hogy csak hack-elt telefonon működnek, amikre fel van telepítve a ROMPatcher, vagy ROMPatcher Plus!
Utóbbinak 2.03-as verziója eminnen tölthető le:
ROMPatcherPlus v2.03 (291.2 KiB, 648 hits)"Na most ebből azt nem értem, hogy mit ért az író a "hogy csak hack-elt telefonon működnek, amikre fel van telepítve a" alatt. Ennyire nem akarom elpiszkálni a telefont, viszont amit találtam egy hasznos progit, ami megakadályozza, hogy a teló a neten szedegessen adatokat akkor is, ha én nem akarom, csak így telepíthető. Konkrétan itt erre [link] gondolok.
-
Clemi
veterán
válasz visszamennyé #12382 üzenetére
Köszi neked is!
-
Clemi
veterán
Köszi, ilyesmi oldalra gondoltam Mire fizu lesz, és megvehetem a telót, remélem kiokosodok belőle rendesen
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Most készülök venni, egy E52-t, viszont ez lesz az első S60-as telóm. Elég sokmindent elolvastam már a telefonról, böngésztem a témákat, programokat, de minduntalan belefutok olyan fogalmakba, amikről fogalmam nincs, így az az érzésem, az alapokkal kellene kezdenem. Például lövésem nincs mi az a python, pys60, mi az a szignózás.
Szóval a lényeg az, hogy tudna adni valaki egy linket, ahol az alapoktól ismerhetném meg ezt a rendszert? Nem akarok állandóan feleslegesen kérdezgetni.
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Google Pixel 6 ajándékkal
- iPhone 12 Pro Max 256GB Kék Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3975
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G // 256GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S21 FE // 6 / 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512 GB, Natur Titán, 3 év garancia, Független