Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attisx

    addikt

    válasz -Maci- #4120 üzenetére

    A Mobile 10 kifejezetten Symbian rendszerre lett írva. Kis túlzással élve ugyanazt nyújtja mint egy asztali böngésző. Sokkal pontosabban jeleníti meg a weboldalakat, viszont adatforgalmat is annyit generál, mint az asztali társai. Van ugyan benne Opera Turbo szolgáltatás, ami elvileg az adatforgalom akár 70 százalékos csökkentésére képes, de szerintem csak a képeket tömöríti undorító minőségűre, és persze lassítja is az oldalak betöltődését.

    Amúgy én gyakorlatilag az itteni hír megjelenése óta csak a Mobile 10 használom. A Mini 4.2-t csak olyankor indítom el, ha szükségem van egy kevesebbet használt könyvjelzőre, mert sajnos Opera Linkkel sem lehet még szinkronizálni a Mobile 10-et. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne az a szövegbeviteli megoldások, erről részletesen írtam itt, illetve képekkel illusztrálva itt.

    Arra érdemes odafigyel, hogy lehetőleg memóriakártyára telepítsd, mert rengeteg cache-t generál, nekem az N86 C meghajtóján lévő 35-40 mega szabad tárterületet nagyon gyorsan felzabálta.

    Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

Új hozzászólás Aktív témák