- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
válasz
dave_gahan #2798 üzenetére
Nálam csak a kártyafüggetlen, gyári garis teló jöhet számításba, így meg már nem olyan jelentős az árkülönbség (legalábbis %-ban nem). A C7 mellett szól egyértelműen az AMOLED kijelző (legalábbis nekem), ellene a kisebb RAM és gyengébb proci. Eddig úgy voltam vele, hogy a mérleg nyelve, ha picit is, de a C7 felé fordult. Ami kicsit elbizonytalanított, az a nemrég felfedezett Graphics Memory sor a paraméterek között. Itt a C7 32 MB-ja áll szemben a 701 128 MB-jával. Már majdnem meggyőztem magam róla, hogy nem olyan nagy az árkülönbség, megéri az újabb cucc még AMOLED nélkül is, amikor sikerült megfognom. Nem tudom, hogy miért, lehet a matt festésnek volt más tapintása, de tényleg "műanyag"-nak érződött a C7 mellett és ez nem tetszett. No, mindegy is, van még 2-3 hetem eldönteni, aztán lépni kell. Addig is lehet megnézem még máshol is a 701-et, bár a C7-el sem foghatok mellé
.
-
Kobak77
aktív tag
C7 vs. 701 témában szeretnék kérdezni. Vásárlás előtt állnék, és a kérdés, hogy melyik legyen. A fizikai paraméterekbeni különbséget (680 MHz vs. 1GHz, illetve a dupla RAM) ismerem. A C7-est is ismerem, van a családban. Részemről a C7 AMOLED kijelzője szimpatikusabb, mint a 701-es IPS-e, de eddig ez nagyjából fifty-fifty lenne. Viszont volt szerencsém tegnap megnyomkodni egy 701-est. A legmegdöbbentőbb tapasztalat az volt, hogy a 701-es műanyagabbnak érződött. Eléggé meg is lepődtem ezen, mert úgy tudtam készülékházban nincs különbség.
Szóval a kérdés, hogy ti mit tapasztaltatok a 701-es készülékházzal kapcsolatban? Illetve kinek mi a véleménye a kijelzőkről? A procival, RAM-mal úgy vagyok, hogy nyilván jobb lenne a jobb, de nem létszükséglet.
-
Kobak77
aktív tag
Sziaszok,
meg tudná vki mondani, hogy Anna-n hogy lehet kikapcsolni az A-GPS-t? A frissítés óta nem találom a "Menü/beállítások/Alk.beállítások/Helymeghatároz/Helymeghat. módszerek" opciót , és külföldön nem szívesen adatroamingolnánk...
Márpedig az A-GPS be van kapcsolva, akkor a jelek szerint offline módban is kapcsolódik netre.Köszi: Kobak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest