- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Szia!
A telón ezek a beállítások vannak neked beállítva?
Megnyitod a progit>Beállitások>Internet>Kapcsolat>Offline
Menü>Beállitások>Alk.beállitások>Helymeghatároz>Helymeghat.módszerek>Csak a beépitett GPS elött legyen pipa
Menü>Beállitások>Alk.beállitások>Helymeghatároz>Helymeghatároz.szerver>Helymegh.szerver haszn.>Letiltva
Ezekkel a beálitásokkal teljesen ingyenes, viszont egy kicsit lassabban pozíciónál!Dxx Még most nem igazán mert kb februárban adják ki a hivatalosan, te pedig gondolom Taylor félét használod.
-
Dxx
tag
Hát volt a térképhez rövid ideig egy frissítés ami miatt sokaknak meghalt a navigálás, de később aztán kijött egy normálisabb verzió, neked nem ajánl fel semmiféle frissítést?
Nem tudom mit csinálnak a Nokia szervizben , egyszer voltam ott még régebbi telefonommal hogy szoftvert kellene frissíteni azt mondták 6000 ezer.... Így inkább megcsináltam magamnakEgy ideje már én is a Bellét használom aminek a térkép verziója V3.08
Megfelelően működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest