Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz
rootkiller #4907 üzenetére
Hát ha ezzel a telóval nem működik az outlook sync, akkor még azt próbálnám meg, hogy ha van egy másik Nokia a közelben, hogy Nokia Suite-tal átrakom arra biztonsági mentéssel a naptárat és azt szinkronizálom outlook-kal.
Ennél egyszerűbb ötletem sajnos nincsen, nem tudom, hogy miért nem mehet az outlook sync. -
Tyren
aktív tag
válasz
rootkiller #4904 üzenetére
Szeva!
Alapvetően 2 ötletem van:
Az első az outlook-os. Ha az jól be van állítva, akkor annak illik működnie. A beállításoknál tudod állítani, hogy milyen időintervallumot szinkronizáljon. Alapban csak a következő talán 2 hete szinkronizálja, vagy legalábbis nem túl sokat. Ha ezt jól beállítottad, akkor valahol máshol lesz a gond, de nekem ez éveken át működött gond nélkül.
A második, hogy a Nokia Suite nekem állandóan felajánlja, hogy szinkronizáljam fel a telefonon lévő adatokat Skydrive-ra. Ha oda felküldöd, akkor onnan szerintem már ki tudod exportálni. -
RaiDani
tag
válasz
rootkiller #4688 üzenetére
Egy kis olvasni való: C7 GY.I.K. Szoftverfrissítés/Csere
Ha valami nem érthető, írj és segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- iPhone topik
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest