- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djmarko
tag
Sziasztok
Én most kaptam meg a telót és fullosan meg vagyok vele elégedve!
10/9.9p
Ami nagyon pozitív: hangszóró és a wifi
A többi átlagos -
col
addikt
válasz
zsof Nokia #298 üzenetére
Nálunk a családban 3 van. Egyikkel sincs semmi gond, sőt... De ízlések és pofonok
.
És lehet te peches voltál, mert valami hibás darab lehetett, ami sajna előfordul.. -
zsof Nokia
aktív tag
Nekem két hónapig volt egy vodafonos C5-03-as elég is volt belőle egyrészt gagyi volt a vodafone hálózata, másrészt a telefon szoftverileg nem kápráztatott el, lassú, fagyogat, újraindulgat kicsivel többet tud mint telefonálás mondjuk a wifije az jó volt nem szakadozott érintőképernyője se nagyszám de nem akarom lehúzni a telefont csak egyszerűen nem jött be tényleg lejárt lemez
-
fixerx
tag
Üdv, emberek valakinek van valami ötlete, c5-03 as nokiámon opera mini böngészővel sajnos csak általában 1 weblapot tudok betölteni utána kidob egy hibaüzenetet," hogy megtelt a memória, zárjak be néhány programot." Ez mivel lehetne orvoslni hogy normálisan tudjak vele netezni?
-
Bikkrom
senior tag
Egy elég hülye kérdés. Nem vagyok túlságosan otthon mobil témában. Bocs előre is.
Fater haverja vett nemrég egy lapost. Amíg nincs netje a telón facezik(C5-03). Ingyenesen jár vagy mifene. Azt kérdezte ma tőlem, hogy adatkábelen keresztül nem lehet valahogy megoldani, hogy az ingyenes face-t a notebookon is tolhassa?
Gondolom nem, de azért megkérdezem itt az okosoktól.Kösz előre is!
-
B1T3
addikt
Először is nem tudom, hogy a C5-03 aktuálisan legfrissebb firmware verziójában mi a helyzet, mindenesetre a korábban megjelent S60V5 készülékek tulajai is tapasztalták, hogy nincsenek közvetlenül elérhető hangulatjelek, bár az említett készülékeken egy újabb szoftververzióval ez már megoldódott. Mivel nincs C5-03-am, így nem tudok konkrét infót adni; a legfrissebb firmware van a telefonodon?
Másodszor direkt nem fordulnak az opciók egy S60V5-ös telefonnál sem, tulajdonképpen fekvő használatra van tervezve, ha pedig álló helyzetben tartva szeretnél fotózni, akkor ez végül is nem nagy akadály, hiszen az ugyanúgy működik (az opciók babrálásához pedig vissza kell értelemszerűen fordítanod a telefont).
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
6303 Classic-ról váltottam a C5-03-ra. Érdeklődöm, hogy a Symbian rendszernél az SMS írásnál kimaradtak / kiprogramozták / a "hangulatjeleket"?A c5-03-nál, "Elforgatásvezérlés" funkció a Kamera bekapcsolásánál nem működik. Kamera funkcióban a kijelzőn lévő funkciók, alapból vízszintesen / bal oldalára fordítva a telefont / helyezkednek el. Hiába fordítom el a készüléket függőleges állásba, a Kamera menü nem fordul az Elforgatásvezérlésnek megfelelően. Esetleg ez minden C5-03 felhasználónál tapasztalható, vagy probléma van a telefonnal?
-
B1T3
addikt
válasz
- = Zk = - #291 üzenetére
Elég nagy ugrások vannak árban mondjuk a C5-03 és a Lumia 800 között, ezért kérdeztem.
Elsősorban az érdekelt volna, mennyit szánnál új telefonra, ez az egyik alapja annak, hogy valamit ajánlani lehessen.
-
- = Zk = -
félisten
mi alapján? megtetszett az új Lumia 800-as. de a menüje nem jön be. hozzászoktam a Symbianhoz...
vennék droidot is, de külsőre ha nem fog meg egy telefon, akkor ....Nokia párti vagyok leginkább. de meghallgatok sokmindent...
amiket linkeltél, nagyon faszák!N97 Mini: kint melóztam angliában, és megtetszett.
-
B1T3
addikt
válasz
- = Zk = - #289 üzenetére
Hogy jött a képbe pont az N97 mini?
Pontosan mi alapján vásárolnál új telefont?
-
B1T3
addikt
válasz
- = Zk = - #286 üzenetére
A legolcsóbb újabb generációs Symbiannal forgalmazott telefon tudomásom szerint a Nokia 500 (jól hangzó 1 Ghz-es procival, bár ez nem minden, mert nincs GPU, ill. ez is csak egy jól ismert ARM11 proci, persze azért már egyértelműen erősebb, mint a C5-03, hiszen a RAM mennyisége is duplázódott 256 MB-ra, valamint az S60V5-tal szemben is egyértelműen előnyösebb a Symbian Anna), amely modell 45000 Ft környékén kapható, ill. a tavalyi S^3-as modellek legolcsóbbika a C6-01 (680 MHz-es ARM11 proci 3D gyorsítóval), ám ez még most is 60000 Ft körüli áron érhető el. „Csúcs” Symbianos modellek közé tartozik pl. az N8 (biztos ismerős a 12 megapixeles kamerája), az E7 (fizikai qwerty billentyűvel), ill. az idei termés a Nokia 701 (512 MB RAM, 1 GHz-es ARM11 proci, 3D gyorsító, ha már eddig ezeket a hardveres jellemzőket kiemeltem).
Az a néhány ár, amit írtam, kártyafüggetlen modellekre vonatkozik ilyen-olyan forrásokból, érdemes lehet a szolgáltatóknál is megnézni a telefonokat.(#287) betegphiu
1.) Ilyen a gyári szoftver, de pl. a Resco Photo Viewer nevű programmal könnyen orvosolható ez a hiányosság, lehet mappák szerint böngészni a képeket. Azonban a videóra ez nem vonatkozik, mert csak képeket kezel a szoftver.
2.) Sajnos tudomásom szerint kénytelen vagy egyenként kimenteni az SMS-ekből a fájlokat. Bár lássuk be, nem mindennapi 70 fájl küldése bluetooth-on.
3.) A navigáció ingyenes, ha a helymeghatározási módszereknél csak a beépített GPS mellett van „pipa”, a többi pedig nincs megjelölve. Bár úgy tudom, a „hálózatalapú” opció sem generál adatforgalmat, mert ekkor a cellainformációk alapján van egy kis segítség, de ebben nem vagyok biztos (ugyanis mindig mobilinternettel használtam a GPS-t).
4.) Nálam nem igényelt semmilyen beállítást a mobilinternet (anno 5230-on). -
betegphiu
senior tag
válasz
- = Zk = - #286 üzenetére
sziasztok!
ma vettem egy Nokia c5-03-at!
konkrétan az a gáz,hogy hülye vagyok hozzá!
lenne párkérdésem,többek között,hogy a galériában miért ömlesztve mutatja a képeket és videókat,mikor én mappákba rendeztem.(az előző telóból tettem át).
akkor olyan,hogy átküldtem a képeket a páromnak (szintén nokia c503).
meg is érkezett mind a 70 db kép,az üzenetek közé.de onnan nem tudom átmásolni memóriakártyára,csak egyesével.
továbbá a GPS elvileg ingyenes ezen ugye?
tovbbá a facebook-hoz és egyéb netes dolgokhoz melyik kapcsolatot kell beállítani?
(gprs,vagy t-mobile net??? )szóval ez a teló okosabb mint én ?!?!?!
ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném,mert így 3 óra küzdelem után sodródom a falhoz baszás opcióhoz
előre is köszi!
üdv.
-
B1T3
addikt
válasz
- = Zk = - #284 üzenetére
Nem teljesen, itt 600 Mhz-en fut a proci (434 Mhz helyett), illetve a 3,2 megapixeles autofókuszos kamera helyett egy 5 megapixeles EDOF kapott helyet. Ezeken kívül gyakorlatilag csak a telefon külseje más. Nem igazán lenne nagy előrelépés az 5800-hoz képest, inkább egy olcsóbb, de újabb (azaz Symbian^3-as) Nokia modellben gondolkozz el, ha ez a menürendszer mindenképpen kell.
-
- = Zk = -
félisten
estét, szakik...
tetszik ez a teló, meg a Lumia 800 is, de annak nem vagyok kibékülve a menüjével. mindegy, nem ez a lényeg most...
jelenleg 5800-át hajtok. imádom. forma, menü, nekem korrekt. gondoltam lecserélem egy ilyenre. vagy a 6300-át cserélem le ilyenre. filózom nagyon.hol tart eme telefon mostanság? szoft rendben van a sokadik frissítés óta?... megérné cserélni az 5800-át? ahogy olvastam 1:1-ben 5800 a C5-3. akkor nem is igazán éri meg..
-
FRZR9000
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen C5-03 telefonom és az a gond hogy ha megnyomom például az OK gombot akkor a mellette lévő gombot a mégse gombot érzékeli érzékeli.
Szöveg írásánál is, ha az egyik betűt lenyomnám a fölötte lévő betűket érzékeli. Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond? Meg lehet-e oldani valami beállítással?
-
col
addikt
Szia.
Kipróbáltam én is hasonló feltételekkel egy navigációs "feladatot".
Nálam gond, probléma nélkül számolt és kezdett el navigálni.
Elsőként indítsd újra a telefont, hátha beragadtak programok... Ha ez nem segít, akkor javaslom, frissítsd a készülék szoftverjét, ha nem a legfrissebb van rajta, illetve a térképes alkalmazást és a térképeket is frissítsd. (Ovi Suite programmal mindkettőt megteheted.)Nekem ráadásul a háttérben futottak más programok is, amik állandóan mennek (pl. shell, meg a képernyőforgatást szabályozó alkalmazás is), és amelyek még le is vettek a memóriából. Ennek ellenére nem írt memória elégtelenséget, vagy nem telt meg a memóriája.
-
spii
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy amikor használom a navigálást és mondjuk beírok egy olyan helységet ami távol van tőlem (300km nél több) akkor el kezd tölteni, majd egy perc múlva kiírja: " a memória megtelt, zárjon be néhány programot". Más programot nem futtatok a telefonnal.
Az lenne a kérdése, hogy ezzel más is találkozott már? -
Honkydoo
őstag
Üdv mindenkinek!
Sikerült megkaparintanom egy Nokia C5-03-as telefont, és jelentem tényleg nagyon jó készülék!
Minden benne van ami nekem kell: GPS, WLAN, ha kell youtube kliens, kamera.Üzemidőn még nem tudtam tesztelni, de ha tényleg igaz, hogy 4-5 napig bírja átalgos használat mellett, az kiváló!
Szerintem ez a telefon ideális az olyan embereknek, akik első sorban telefonálni akarnak, de nem vetik meg az extrákat.
Meg vagyok vele elégedve!
Üdv,
Honkydoo -
Wettuh
csendes tag
Szerintem egyáltalán nem gagyi. Nekem ilyenem van,és semmi baj nincs vele.
TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Aki nem hiszi el,annak nemtudok segíteni.Van rajta internet.tudsz csatlakozni WLAN-ra és ott van még a csomagkapcsolat. És még egy csomó minden. Szóval nincs vele semmi baj,tudatlan emberkék
-
w.miki
veterán
Az akkumulátor meddig bírja szuflával ebben a telefonban?
Talán a Symbianos tovább elmegy mint egy Androidos... -
Fancy-boy
addikt
26-ért már nem is olyan rossz vétel a T-nél, csak kár a fix fókuszért.
Ha az 5800-ban megtudták oldani...bár akkor még nem volt náluk ez az EDOF mánia. -
col
addikt
És erről a "problémáról" egy vicc jut az eszembe:
Elmegy a férfi az orvoshoz és mondja:
"- Doktor úr! Az egyik herém lejjebb van, mint a másik.
- Kedves uram, nyugodjon meg. Ez normális, mindenkinél így van!
- Na jó, de olyan slampos..."Bocs
-
-
SPF
senior tag
Ha megnyomom a zöld gombot, és utána hívni akarok valakit, akkor nem lehet úgy, hogy kikeresem, és zöld gomb? Vagy ezt külön be kell állítani?
-
jenoke18
csendes tag
Sziasztok
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan kell beállítani hogy a főképernyőn legyen a névjegyzék, úgy ahogy a képen.
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-10/65448/nokia-c5-03-2.jpg
-
Omega81
senior tag
Köszönöm szépen. Nokia C5 lett a választott. Itt is már van beépített Facebook, de nagyon barátos a telefon.
Jónak tűnik. Most reggelig, a beállítások után alszik a töltőre dugva, hadd szívja az anyatejet.
Ami érdekes, hogy a témabeli érintősnél 100,- Ft- tal több volt a befizetés és a 9 hónap is; lehet nem hiába, fogalmam sincs, de szimpatikusnak tűnt... és tűnik.
-
col
addikt
És még egy.. nem tudom, milyen net tarifát használsz, mi ez az 1400 ft-os csomag?
De a jelenlegi előfizetéses csomagok net/wap tarifáit itt találod. Ezek lényegesen olcsóbbak, és pl. a 100 megás Go!Net M is bőven elég szerintem és az is 1000 ft alatt van..
A linket itt találod:Ha érdekel megkérdezem gyerektől is, hol kellett az ingyenes FB elérhetőséget beállítania.
-
Omega81
senior tag
Nézd, nekem tulajdon képen főként telefonálásra kéne. Az akkumulátor idő fontos. Pár SMS. Fel kell készülnöm, hogy vidékezni fogok heti 1-3 alkalommal, akkor szeretnék ránézni a Facebook- ra. Ez a felhasználási cél. Az E6300 nem FB ready, aktiváltam vele valami NETSTART- ot ami miatt rám vernek havi 1400,- Ft- ot, ebből elegem van, meg hogy fél naponta dugdosnom kell már töltőre. 6 évet bírt az akksi, nem gazdaságos újat venni.
Na és ha már új telefont veszek, akkor legyen kicsit modernebb. Zavar az is hogy azt írják agyi műanyag, bár vigyázok a cuccaimra, de ennél jó volt hogy fém legalább a hátlapja.Remélem érthető a bizonytalanságom és az aggodalmam oka, sajnos már fáradtan ülök a gép előtt és holnap lépnem kell ez ügyben.
-
col
addikt
Miért bizonytalanodtál el? Miért csalódtál?
Szerintem nem rossz készülék. Volt sok Nokiám már, többek között 6300-ám is, az egy más kategória valóban. De a C5-03-as nem rossz és az ár-érték arányában sem rossz. Én azért nem vetném el a helyedben teljesen a vásárlást, mert ennyiért, ilyen kategóriájú és tudású telefont nem kapsz másikat.
Nekem jelenleg második készülékként van meg egy E72 mellett, és nem csalódtam benne. -
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Elhasználódott a Nokia 6300- asom, és most szeretnék egy új telefont vásárolni. a T-Mobile- nál vagyunk, ott szeretném részletre az új készüléket. Hosszas bogarászás után tegnap előtt délután erre esett a választás. Nagyot csalódtam, amikor ide fellépve ezt a tesztet olvastam. Egyértelműen nem ez lesz a kiválasztott... a kérdésem, mit ajánlatok a T jelenlegi repertoárjából, ami jó, Nokia, a Facebook támogatás fontos volna de nem mindenáron, az akkumulátor idő a legfontosabb. Ja, és ha szakmai szemmel valaki hajlandó végignézni a T aktuális listáját, még azt kérem, azt is nézzétek, hogy a 2690,- Ft kezdő + 9x2.690,- Ft- az nálam tényleg lélektani határ...
Köszi a válaszokat. Hja, és SOS, holnap kéne választanom.
-
col
addikt
válasz
próbakocka #249 üzenetére
Szerintem - és ez gyakorlati tapasztalatom is - nem kell se hard reset, se mem kártya formázás a frissítést követően. A frissítés során a nokia updater program ezeket kérésre elmenti és az adatok visszatöltését is elvégzi, minden beállítással együtt visszatölti.
Nekem még sose okozott gondot, se ezzel a telóval, se mással. De ez magánvélemény. -
B1T3
addikt
válasz
próbakocka #247 üzenetére
Ajánlott biztonsági mentést készíteni, de egyébként eddig egyszer sem okozott adatvesztést nálam. Persze a beállítások gyári állapotban lennének frissítés után. Leginkább azért szoktam biztonsági mentést készíteni, mert szoftverfrissítés után érdemes memóriakártyát formázni, majd hard resetelni.
-
próbakocka
senior tag
apámnak 11-es gyári szoftver van a telefonon, ha 20.0 felettire updatelném hirtelen, akkor mennyi beállítás maradna meg? telefonszámok, kontaktképek itt mennének a kukába? mennyire jó az updatefunkció? kell elötte biztonsági mentés?
-
col
addikt
Van-e valakinek infoja, hogy a cer és key file-ok beszerzésére milyen aktuális, azaz jelenleg is működő lehetőségek vannak?
Az OPDA oldal és az S60 cert oldal is halódik ...THX és priviben is elérhető vagyok
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
A Racing Thunder 2-t eltudja indítani?
-
Roland93
aktív tag
DivX-es filmeket lejátszik?
-
ruskop
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a Phoenixet feltelepítem és el akarom indítani akkor miért akar valami Nokia donglert? Honnan lehet megkaparintani?
-
direkt-x
tag
Üdv!
Lenne 1 kérdésem.
A telefonon villog az üzenet jel, amire azt írja, hogy megtelt a sim memória, de a memóriaállapotnál azt írja, hogy még van hely.
Ötlet?
A teló még csak néhány napos, azért még nem nagyon vágom. -
B1T3
addikt
válasz
hantaboyka #237 üzenetére
Pedig a parancsikon sávval mutatnia kellene 4 hivatkozást. Esetleg indítsd újra a telefont, miután erre átváltottál.
-
droland1978
csendes tag
"Valakinek valami ötlet hogy hogyan lehet kivitelezni a 20-as szoft. rátételét a telómra?" - google keresés: nokiaprogramok phoenix
-
Rushbácsi
tag
Üdv!
Kérdés.
A telefonom t-mobile-os és a PC-je: 059g6z9 amihez még nem találtam 20.0.24-es sw-t.
A 12-es rajta van de frissíteni akarom. a nokia oldalán azt írják hogy már van az új 20-as szoft.
Valakinek valami ötlet hogy hogyan lehet kivitelezni a 20-as szoft. rátételét a telómra?
Válaszokat előre is köszi -
hantaboyka
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet beállítani a fő kijelzőre a parancsikonokat!!?? a telefonszámokat betudom állítani a fő kijelzőre, de a parancs ikonokat nem: pl: számológép, hangrögzitő, kamera, jegyzetek! ezeket szeretném kitenni, de nem tudom sehogy! már bekapcsoltam , Beállítások- személyes- főképernyőtéma-parancsikonsáv de semmi, nem jelenit meg semmit a hivatkozások ba is be van állítva amit szeretnék.
Ha valaki tud, kérem segítsen! Köszönöm! -
szandorka
csendes tag
Valaki tudna Nekem olyan kérdésben segíteni, hogy lehet-e a névjegyzékben létrehozott csoportot valahogyan módosítani (a nevét) vagy törölni? Illetve lehet külön csengőhangot/képet/stb beállítani az egyes csoportokhoz??? Köszi előre is!
Szandi -
törölt tag
zuppa. valószínűleg ez egy bug megint, mármint hogy nem látszik az ikon amivel fel lehet venni az embereket a sávra...
a másik érdekesség, hogy eddig egy aktív (saját tápos) usb hubon ült minden, bill egér, dokkban vinyó, és a telefon is, frissítés után meg se moccan ha rádugom, egyáltalán nem látja a vin, 2 hónapja így használom tehát érthetetlen. a laptopra dugva pedig egyből látszik és használható is.
-
törölt tag
sziasztok.
céges telónak jött be ez a csoda. a kérdésem az lenne, hogy az elején megtaláltam már hogy a névjegysávba hol kell felvenni az embereket, aztán kényelmetlen volt átettem parancsikonsávra a főképernyőt, most viszont nem találom a névjegysáv opciót. beállítás/személyes/témák/főképernyőtéma az névjegysáv, ennek megfelelően állnak be az ikonok, meg minden, a /főképernyő alatt a névjegysáv is aktív, de nem látom a képernyőn azt az ikont amivel újat lehet kitenni... minden szám a telefonban van belső memórián, soft a legújabb amit ovi kidob
-
col
addikt
Üdv mindenkinek,
jómagam megszállott Nokiásként (bár elismerem, sajnos a Nokia mostanában nem igazából jeleskedik), egy második telefonként szereztem be pár napja ezt a típust. Bevallom kapóra jött, hogy egy régebbi készülékemet el tudtam adni és a T-Mobile-nél a készülékcsere lehetőséget igénybe véve kemény 17 ezer jó magyar forintokért jutottam hozzá.
Szerintem ennyit megért(Ráadásul 0 szaldós ügyletet csináltam az ilyen eladás és vásárlás terén)
Az első benyomások nem rosszak. A meglévő E-72-őm mellett sok változást nem jelent a szoftver, csak a tapizás ami még nehezebben megy, szokni kell. De nem rossz.
Rögtön frissítettem is a 12-es sw-re, úgyhogy most friss, ropogós a készülék. Én nem látom annyira tragikusan a helyzetet. lehetne persze gyorsabb sok téren is, de igazából azért még így is elfogadható.Tud annyit, mint amennyire számítottam és vártam tőle. használható és azt mindenképpen teljesíti, amire készítették. telefonálni, kommunikálni, navigálni. A többi úgyis csak sok esetben felesleges "ficsőr", amelynek 90 %-át a normál júzer alig használja.
Ennyi kezdetnek
Most épp OPDA-ra várok szignózásügyileg.. utána még majd kiderül mi egyéb okosságra tudom rávenni a kisokost
-
Zeze94
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a Nokiával lehet-e Bluetoothon keresztül fájlt küldeni, fogadni? Mert egyik oszt.társamnak ilyen telója lett most, és szegény kétségbe van esve, hogy nem tud kékfogon fájlt küldeni...
(én a Heromon már megszoktam
Köszi!
-
Viperator
őstag
Valaki használ SU-36 érintőceruzát a C5-03-hoz?
-
busman12
csendes tag
Sziasztok
meg tudná-e valaki mondani hogy hogyan lehet a feltelepített témákat kitörölni -
törölt tag
nekem eddig semmi, bár én egység sugarú telefon használó vagyok, nagyon max zenét hallgatok róla, de nem telepítgetek, nem futtatok sok progit egyidőben, nem buherálok. ma is belefutottam egy idiótaságba, ha egy szám két névhez tartozik a telefonkönyvben valamiért (egy partner egy régi szinkronizálás miatt megvolt mint x és mint xy is, ugyanazzal a számmal), akkor egyiket se jeleníti meg ha hív, csak kiírja a hívó fél számát. elég kellemetlen volt ez ma, és szívtam vele amire rájöttem hogy ez fáj neki.
-
Gergő_
őstag
válasz
#56573440 #222 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Fagyás nálad nem fordul elő? Az egyik tesztben láttam az imént és korábban is írtak bugos működésről, lehetséges, hogy az új szoftverben már nincs benne...(remélhetőleg) -
törölt tag
hát én nem sokkal tudok szolgálni, de amim van azt leírom
készenléti idő: hétfő reggel leveszem töltőről, és kb kedd estig elvan magával. elég sokat telefonálok, bt füles van folyamat rajta.
hívásminőség: trémobil 3g tökéletes nekem, mások se panaszkodtak. plusz a telefonra felmásolt legperverzebb nevű kontaktjaimat is felismeri és máris hívja ha hangvezérlésre váltok, néha azon gondolkozok hogy gondolatolvasó...
bug: nem szoktam hegeszteni, a legfrisebbel szoftal kaptam, egyedül az zavar hogy a külső kártyára tárolom az sms-eket, ha rádugom usb-vel a gépre akkor kirántja alóla, de utána bezzeg nem állítja vissza... azaz menti a teló belső memóriájába.
egyéb vélemény: céges, ingyen volt, nem vártam tőle sokat, műanyag nagyon, könnyű rettenetesenm karcolódik a háta, nekem annyira nem jött be, bár ez életem első nokiája és a külsőségeknél sokkal jobban zavar a számomra teljesen szokatlan kezelőfelület, de szokható
gps: offline nekem elég jól megy, ovi-ban afrika legelmaradottabb országa is megvan, ingyé tölthető, ha csak a sima gps-t használod akkor is elég gyorsan talál műholdat, agps-el ez másodpercek kérdése csak, de nekem nincs rajta mobilnet, plusz jobban is húzza az aksit, így én natúrban tolom gps-el (össz térkép kb 8 giga de a környező országok+ ahova cégesen szoktam menni kb 3-400 megában tokkal vonóval megvannak.) szerintem nincsenek turistautak feljelölve rajta, de van benne olyan opció hogy megmutatja hol vagy a térképen, legalább az irányt elég jól be lehet lőni, és az is több mint a semmi.
-
Gergő_
őstag
Valaki be tudna számolni az eddigi tapasztalatairól? Készenléti időben mire képes a telefon? Hívásminőség? Milyen bug-ok fordulhatnak elő? Egyéb vélemény? Milyen a GPS, lehet kirándulásra használni?
A T-Mobile Pulse-omat hirdettem meg és azt hiszem a C5-03 az egyik lehetséges opció... -
kpal
nagyúr
A teszte elolvasva kicsit soványkána tudásunak tünik ez a teló vagy lehet én várok el többet . A jelnlegi N95 8GB telomat nem szivesen adnám ilyenért akkor inkább N8 . Mert ebben meg avn kurtitva minden .
-
Liudvikas
tag
faterom most kapott egy C5-03ast, T-s, és a jelzőfény folyton villog. beérkező sms nincs, e-mail se(jelzőfény beállításoknál ki is van lőve), rendszerüzenet sincs. kikapcsolás sem segített, anno az én 5530am nem csinált ilyet, tehát kéne egy kis help
köszi
-
csapos2
addikt
Szia mindenkinek!
Látom itt mindenki nagyon hozzáértő így lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. A Nokia C5-03 képes e lejátszani mp4, és/vagy 3gp formátumú filmeket?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
fixerx
tag
Vagy csak lehet hogy a telefonon kellene valamit beállitani?
-
fixerx
tag
Üdv mindenki, nemtudom valaki találkozott-e már a problémával, kocsiban szeretném usb-vel rákötni a telót a fejegységre tárolóhely módban, de nem talál fájlokat a fejegység, csak nem tudom miért, az 5230-as nokiánál ilyen bajom nem volt..
Valakinek valami ötlet? -
B1T3
addikt
-
Lirion
addikt
Tegnap megnyomogattam egy ilyet a nemvagyokhülye boltban és megdöbbentem kicsit. Egyrészt azon, hogy itt meg tudták oldani az egy kattintásos kezelést (nekem 5230on duplakatt kell), ami azért dícséretes, de ami a lényeg: a kamera menüje is egy kattintásos kezeléssel megy, míg a s^3 csúcsgépekben annak kezelése még duplakattintást igényel...
Ez az upgrade azért elférne a régi s60v5 telókon is, ha már a görgetést is mindegyik megkapta..
-
holodp
aktív tag
Elvileg azért ócsárolják, mert rezisztív a kijelzője és még a symbian s60v5 van rajta, ami mondjuk már tényleg nem mai.
De ennek ellenére az ára már bőven esett a cikkhez képest, és szerintem is abszolút használható teló. Nem kell mindenkinek 1 ghz-s proci, meg 2000x3000 pixeles kijelző. Az alsóbb kategóriás érintős okostelókkal bőven felveszi a versenyt. Sőt, az ingyen GPS még kifejezetten jó vétellé teszi. -
helyoka
csendes tag
sziasztok érdekesnek tartom h. mindenki ócsárolja ezt a telefon-t nem tudom felfogni mi bajotok van vele kinézetre szerintem teljesen átlagos sőt nekem még tetszik is, symbian rendszer is rendben van , nem kell azt elvárni ,h. egy telefon azt tudja mint egy számítógép, nekem ilyen nokiám van és teljesen meg vagyok vele elégedve, arra tökéletes amire én használom netezésre és telefonálásra. Gps is elég jó. Nem android és? az mivel tud többet , hú könnyebb kezelni, én nem vettem észre. Az ára amikor én vettem közel se érte el az itt említett összeget. Meg az elődjét a Nokia C5 öst istenítették ez attól jobb telefon akkor ez miért lenne szar ? eltelt keményen 7 hónap a két telefon között és az alatt szar lett?
-
B1T3
addikt
1-4 GB: Micro SD (vagy Micro SDSC)
4-32 GB: Micro SDHC
32 GB fölött Micro SDXCTehát a kapacitástól függ az elnevezése. Ha 8 GB-os, akkor az SDHC kártya függetlenül attól, hogy mennyiért akarják Rád sózni. Az árkülönbséget valószínűleg az írási és olvasási sebesség közötti különbség okozza, amire érdemes odafigyelni.
-
pnagy7
aktív tag
üdv mindenki! ebbe a telóbe lehet 8gb os kártyát is rakni vagy csak 2gb ig bővíthető?
-
gantum
tag
akartam írni, hogy nem kell minden embernek ios meg android, sokaknak csak az a lényeg, hogy érintőképernyős, van benne gps, érintőképernyős, lehet vele fényképezni, videózni, vannak hozzá témák, érintőképernyős, de miiiiiiiiiii? 75 ezer forintért adják?
így valóban egy felesleges "drága" készülék, hozzá nem értőknek. hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest