- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
4 kérdésre szeretnék választ kapni.
1. Néha bejövő hívásnál felveszem a telefont, az első 2 másodpercben nem hallják, mit mondok. A beszélgetés végeztével még mindig ott van a bejövő hívás, néma a telefon de azt jelzi hogy most hívnak (az, akivel már beszéltem) Ezt lehet orvosolni szoftver frissítéssel, vagy hibás a telefon?
2. A gyárilag ígért rendelkezésre állási időt nem sikerül elérnem, 1-2 óra telefonbeszélgetés és 3 nap bekapcsolt állapot után lemerül a telefon. Van akkumulátor-hibás széria?
3. Lemondtam a mobilinternetet, mert bár tavaly az utolsó három hónapra havi 90,- Ft- ot próbára megért, de gyakorlatilag lassú, nem kellett. Viszont szeretnék Facebook- ozni a telefonon. Azóta nem tudok, hiába választom ki kapcsolódásnál a felajánlott WEB központot (másik a WAP), a csatlakozás sikertelen. Ha jól tudom, valami 000.facebook.com az ingyenes... a telefon beépített Facebook modulja egész jó, de így nem használható. Van valami alkalmazás erre a mobilra, amit ingyenesen tudok használni letöltés után?
4. Kéne a telefonra Flaslight (zseblámpa) program. Ezt honnan? Mert fényképezésnél látom, hogy bika a vakuja, és néha jó volna zseblámpának a teló (éjjel pipikéléshez kisétálni
).
Köszi a válaszokat előre is!
-
Omega81
senior tag
Köszönöm szépen. Nokia C5 lett a választott. Itt is már van beépített Facebook, de nagyon barátos a telefon.
Jónak tűnik. Most reggelig, a beállítások után alszik a töltőre dugva, hadd szívja az anyatejet.
Ami érdekes, hogy a témabeli érintősnél 100,- Ft- tal több volt a befizetés és a 9 hónap is; lehet nem hiába, fogalmam sincs, de szimpatikusnak tűnt... és tűnik.
-
Omega81
senior tag
Nézd, nekem tulajdon képen főként telefonálásra kéne. Az akkumulátor idő fontos. Pár SMS. Fel kell készülnöm, hogy vidékezni fogok heti 1-3 alkalommal, akkor szeretnék ránézni a Facebook- ra. Ez a felhasználási cél. Az E6300 nem FB ready, aktiváltam vele valami NETSTART- ot ami miatt rám vernek havi 1400,- Ft- ot, ebből elegem van, meg hogy fél naponta dugdosnom kell már töltőre. 6 évet bírt az akksi, nem gazdaságos újat venni.
Na és ha már új telefont veszek, akkor legyen kicsit modernebb. Zavar az is hogy azt írják agyi műanyag, bár vigyázok a cuccaimra, de ennél jó volt hogy fém legalább a hátlapja.Remélem érthető a bizonytalanságom és az aggodalmam oka, sajnos már fáradtan ülök a gép előtt és holnap lépnem kell ez ügyben.
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Elhasználódott a Nokia 6300- asom, és most szeretnék egy új telefont vásárolni. a T-Mobile- nál vagyunk, ott szeretném részletre az új készüléket. Hosszas bogarászás után tegnap előtt délután erre esett a választás. Nagyot csalódtam, amikor ide fellépve ezt a tesztet olvastam. Egyértelműen nem ez lesz a kiválasztott... a kérdésem, mit ajánlatok a T jelenlegi repertoárjából, ami jó, Nokia, a Facebook támogatás fontos volna de nem mindenáron, az akkumulátor idő a legfontosabb. Ja, és ha szakmai szemmel valaki hajlandó végignézni a T aktuális listáját, még azt kérem, azt is nézzétek, hogy a 2690,- Ft kezdő + 9x2.690,- Ft- az nálam tényleg lélektani határ...
Köszi a válaszokat. Hja, és SOS, holnap kéne választanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest