Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Surfym@n

senior tag

Na most fogyott el a popcorn - köszi a szórakoztatást, inkább ez mint egy monika show :D
    Kivételesen most én írom le a véleményemet

Hogy ON is legyek (cikkről):

Tetszetős formaterv, gyenge megvalósítás, olcsó alkatrészek (kijelző, kamera), koros és optimalizálatlan szoftver - abszolút nem versenyképes áron. Legalább a telefon funkciók jól működnek - legalábbis nekem ez jött le a cikkből. Korrekt volt.

Újra OFF (fórumról):

mai szórakozásom tárgya az volt, hogy olyan arcok alapozták itt a hangulatot, akiktől már nem is számítottam másra...

viszont simán lejött a birka-effekt - egyvalaki elkezdi a fikázást, s a többi pedig jött utána, mint döglegyek a tehénlepényre

különösen tetszett a személyeskedős rész, amikor egy jópár cikket megírt szerkesztőnek esnek neki, mert másképp értékelt egy telefont, mint a szerkesztőtársa...pff

érdekes én majdnem minden cikket olvastam eddig, voltak keményebb hangvételű "személyeskedőbb" cikkei is a szerzőnek, s akkor érdekesmód nem volt ennyi fikázás, csak egészséges vitázás - lehet akkor jobb napra ébredtünk még... :))

nem érdekem védeni a szerzőt, de szerintem minden írónak van egy stílusa, ami állandónak tekinthető, max csiszolódik az évek folyamán. Ebből a szempontból ez a cikk sem lóg ki a sorból.

Új hozzászólás Aktív témák