Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
na akkor ide is
sziasztok
páciens neve: nokia asha 302
páciens tünetei: mindenféle előzmény nélkül cserélt/ nem reagált pár gombot, majd a teljes billentyűzet leblokált
eddigi beavatkozások: akku ki-be, fizikai erőszak
életkor: lassan kétéves
előre is köszöntemerős gyanú: bepárásodás, bár eddig is többször történt vele
-
alpihun
senior tag
Tageket miért nem kezeli? Erősen idegesítő kezd lenni ez a hol észreveszi-hol nem dolog.
Először raktam rá rengeteg alapból taggelt+pár youtub-os számot (előbbiket rendszerezte, utóbbikat nem értelemszerűen).
Második rendben raktam még pár letöltöttet, de akkor már mp3tageditorral megcsináltam. Az a poén, hogy az új számokat rendszerezte, a régiek maradtak az Ismeretlen mappában.
Utolsó alkalommal mindent a gépre másoltam és mindent újratagoltam egyesével, majd visszamásoltam, de semmi.
teljes a káosz így, amikor egy banda 10 művéből 5 a helyén, de 5 az ismeretlenek közt van.
illetve az is idegesít, hogy a:
guns n roses
guns n' roses
Guns n' roses
Guns n' Roses
Guns n Roses
öt különböző együttes. Pedig az újratagolás után a lejátszóban a cím alatt mindnek ugyanazt írja ki, de nem hajlandó egynek venni.Arra gyanakszom, hogy elmentette valahová ezeket az adatokat és nem akarja fölülírni.
Mit tudnék tenni?
Lehet lejátszási listát készíteni pc-n fájlba és azt rakni rá telóra? Vagy csak ez a gagyi menüben ugrálós verzió létezik a telefonon?
Adatkábelt még mindig nem eszi meg. Nem tudom mi van vele.
Persze, ha kiveszem kártyát, belerakom átalakítóba,azt fényképezőgépbe, akkor minden műkszik, pedig nokia ovi telepítve van. Elég bonyodalmas ez így mindig. -
alpihun
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #279 üzenetére
Grat, és mit veszel helyette? Csupán kíváncsiság, semmi szarkazmus.
-
alpihun
senior tag
válasz
rmartin94 #271 üzenetére
Az a két teló egyáltalán nem ez a felhasználási kör. Én nagyrészt öt dolgot csinálok a telómmal:
- telefonálok
- SMS-t küldök és fogadok
- Doodle Jump-on játszok
- néha fényképezek
- kihangosítva hallgatok rengeteg zenét
És mind az ötben veri ez, mind az alcatelt mind a samsungot. Mivel:
- jobb a hangminősége
- QWERTY
- ez a játék gyengébb giroszkópos telón kezelhetetlen, próbáltam már
- kamera jobb
- kihangosítva brutálállat a telóLehet, hogy sok másban (esetleg minden másban) verik ezt az Androidos példáid, de ezekre, ez a jó teló, és ezt szerintem te is belátod. Hagyományos teló meg max S5620, de azzal még több ilyen apró baj van. Más nem nagyon.
A használt meg teljesen más dolog. 20ért szerintem már van tipo is.(#272) Rosszarcu01
Ízlések és pofonok. -
alpihun
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #266 üzenetére
Hálisten' ettől nem kell féljek.
-
alpihun
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #263 üzenetére
Érdemes volt rákérdeznem a dologra, mert nálam ez még kevésnek minősül. Én mindezek mellett napi egy óra zene, fél óra játék és fél óra netet is használok. Így bírja két napot. Neked 3-4-et ki kell bírjon.
-
alpihun
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #261 üzenetére
Erős közepes használat az kicsit pontosabban mi és mennyi?
-
alpihun
senior tag
válasz
Rosszarcu01 #257 üzenetére
Bennem is ez az egy negatívum fogalmazódott meg. Nagyon jól jönne!
Azt hogy a fém színű gagyi műanyag az oldalán mennyire kopik, nem tudom, mivel vettem rá egy passzentos szilion tokot. Így engem ez nem érint. -
alpihun
senior tag
válasz
opeter87 #234 üzenetére
Zenében jó. Facebook-ozni is lehet rajta (ezt speciel egy osztálytársam fedezte fel). Akku, hangminőség tényleg több mint rendben.
PES 11-t, Asphalt 5-t stb. akadás nélkül viszi.
Fotózás az idő és szerencsefüggő. Jó fényviszonyok nélkül erősen gyenge, és arra is ügyelni kell, hogy az exponálás idejére nem mozgasd nagyon.
De ha jó fényviszonyok közt stabilan tartod a telefont egészen jó képek sikerülnek. Ja és itt sem gondolkodik sokat. Lehet vele 2 mp-ként lövöldözni a képeket. -
alpihun
senior tag
Valamiféle beépített fb van rajta, én tudtam csetelni, bár nem tudom konkrétan milyenre gondoltál.
Letiltást nem kaptam meg, de be lehet állítani netre fellépéskor, hogy rákérdezzen. Kiválasztod wlan-t, keres, talál, oké és azon megy.
Harmadikra nem tudom a választ. Amúgy nagyon jó kis teló, erős az akku és beltérben orbitális a hangszóró (a katedrára letett telefonomból áramló zenét a leghátsó padban is lehet élvezni, ami nálunkfelé 10+ métert jelent, jah és szünetzaj alatt mindez). Viszont amit fülest adnak az katasztrófa.szerk: Este van és fáraccsáh, nyelvtan viszont ilyenkor már nincs.
-
alpihun
senior tag
Hát igen... próbáltak megkörnyékezni a medvék.
Először futottam, de ők gyorsabban futottak, azután fára másztam, de ők még hamarabb másztak fára. Végül elbújtam, de hiába,ők hamarabb bújtak el.Amúgy igen, a 15 perces vásár alatt 6x hozták elő, hogy sokkal jobb volna szerződést kötni, én meg jó kereken megmondtam nekik 12x, hogy nem. Tölteni meg a sarki boltban is tudom. Többet arrafelé nem kell menjek...
-
alpihun
senior tag
Sziasztok! Umnet.com-ról hogy kell játékot letölteni telóra?
Próbáltam telefonon a download to phone-ra kattintani, de csak frissítette az oldalt, próbáltam ugyanitt a download to pc-t is (telefonon), de nem ismerte fel a fájlokat. Most letöltöttem gépre, és sima kábellel átmásolom vagy mi? Vagy honnan tudok olyan játékot letölteni amihez nem kell állandó netkapcsolat (ovi store-sokhoz mind kell)? -
alpihun
senior tag
válasz
rmartin94 #214 üzenetére
http://hardverapro.hu/aprok/mobil/nokia_mobilok/keres.php?stext=asha+302
Hirtelen ennyit találtam.
Töltő ügyben meg azt mondom, húzz harisnyát a fejedre és lopakodj egy ilyen kiállított masinához, hirtelen próbáld bele (nem esznek meg, én is fél percig rángattam egyet a mágneses tartóról, odajöttek és kedvesen megmondták, hogy hoznak egyet amit meg is foghatok).
szerk:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/index_c10424.html?q=asha+302&warn=1 -
alpihun
senior tag
Most már nekem is van, szürke, orange-os. Nagyon jó kis cucc. 10 perc alatt megraktam pár képpel és hosszabb videóval + kb. 250 zenével. De megy mint a vaj. 1 GHz az 1 Ghz, na. Még egy másodpercig sem gondolkodott semmin sem. Kihangosítva meg eszméletlen jól szól. Szobában 1/3 hangerőn hallgatom, maxon rendesen sérti a fülem (az ereje, nem a minősége). Csak ajánlani tudom.
-
alpihun
senior tag
A másik idegesítő dolog, hogy zenéket lejátszani sem tud folyamatosan. Minden egyes zeneszám végén vissza kell lépnem a mappába és kiválasztanom a következőt. Próbáltam telepíteni egy másik médialejátszót, de attól az egész telefon lefagyott.
Ezt egy előttem szóló írta. Ez egyedi hiba vagy a rendszer ilyen buta? -
alpihun
senior tag
Sziasztok, egy ilyenen töröm a fejem.
Nem találtam túl sok negatívumot, viszont azokat szinte mindenhol. A recsegő hátlap egy ilyen átlagjúzer számára mennyire zavaró. Napi 10 perc telefonálás, 2 sms, és 1-1,5 óra zenehallgatás, ennyire kellene. Semmi facebook/internet/gps/kókság. Esetleg még 2 fotó hetente, de minőség lényegtelen csak legyen meg. Erre tudom, hogy elég lenne egy nem qwerty teló is. Ilyent kettőt kaptam: samsung s5610 és az asha 300. Előbbinek az a hátránya, hogy közel sem szól annyira szépen és hangosan kihangosított zenehallgatáskor (márpedig csak így fogom használni, semmi füles), illetve véletlenszerűen újraindul egyeseknek és nem kezeli jól a mindenféle földi jóval agyongyömöszölt microSD kártyákat sem. Az asha 300-nál viszont nem jobb, de ez nincs a választott szolgáltató kínálatában és függetlenül nem fér bele a 25 ezres keretbe.
Jó lesz ez a teló nekem? Érdemes így megvenni, hogy már most tudom, a qwerty-t nem fogom igazán kihasználni (az a 2 sms igazán elmegy akárhogy)?
Csak ennyi amit elvárok: hangosan és szépen szóljon a hangszóróból a zene, lehessen vele telefonálni és ne kelljen kéthetente futni vele a szervízbe. Ja és ne dobja be a törülközőt ha kap egy képekkel és főleg zenével, esetleg 1-2 kis felbontású videóval megrakott kártyát. És nézzen ki valahogy (az s5610es túl szürke és gyatra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S40 platformra építkező Asha sorozat legújabb tagjával a Nokia ugyanazokra lő, akikre eddig is: a vékonyabb pénztárcával rendelkezőkre.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest