Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android szakmai topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, én hamarosan tuti más készülékre váltok, vagyis még idén. Először egy csavarhúzó esett a telóra -ilyen még eddig nem volt-, amitől semmi baja nem lett, aztán viszont kőpadlóra esett melegítő felső zsebéből. Nos, nem törött be a kijelző, karc se lett rajta, viszont a Gorilla Glass alatti OLED panel maga megsérült, lett rajta 2 kis fekete folt. A teló továbbra is teljesen üzemképes, most is róla írok, csak hát így mégis inkább ideje lesz váltanom.
Legjobban a sima Xcover 5 tetszik, de ahogy olvastam, hardveresen túl gyenge, nem viszi rendesen az a gyengécske SoC még az új UI-t sem; szóval az kiesett.
Két esélyesebb jelöltem: Defy 2021 és Xcover Pro. Mindegyik erősen kompromisszumos számomra, de még mindig inkább ők, mint bármi más. Azért persze majd még átgondolom, de ez a strapa vonal mozgat legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest