Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyfelől a mailt akkor is megkapja, másfelől pedig amúgy sem várná ki az a fél órát, mire a videó átmenne neki.
Persze, vannak olyan esetek, amikor esetleg valaki kivárná, de te is tudod, hogy ezek a nagyon ritka kivételek, amiket elő lehet kapni a zsákból (pl tanóra alatt átküldi Pistike a HD videót Zsoltikának), de távolról sem életszagú manapság. Ahogy a BT fájlküldés sem az ma már. Nem azt jelenti mindez, hogy soha senki nem küld BT-on keresztül fájlokat, hanem hogy ez már nem általános, (max a középsulis gyerekeknél).
De te is elmondhatod, hogyan szoktál fájlokat (képek, videók) átküldeni másnak.Amiről beszélek - még mielőtt jönnek a nagy symbian-védelmezők, akikre reagálnak a symbian-haterek - hogy a BT fájlküldés a vásárlások esetén mint meghatározó tényező egy drasztikusan elenyésző hányadát érinti az embereknek.
A Nokia 5230-asomról és a Nokia N8-ról például még egyetlen fájlt sem küldtem BT-on. A körülöttem levő emberek közül nem is emlékszem az elmúlt sok évből arra, hogy valaki akart volna küldeni nekem BT-on keresztül valamit. De nem én vagyok az egyedi eset...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest