Hirdetés
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
Gyárilag benne van akkor a bluetooth a gépedben ha minden igaz. Telepítsd fel a bluetooth drivert vagy a notebookodhoz kapott CD-ről, vagy a gyártó oldaláról töltsd le. Sajnos nem mindig elég ha a magát felinstallálja.
Szerk: Esetleg még a telódban kapcsold be a saját telefon láthatósága opciót, lehet ezért nem látja, mert kivan kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
addikt
Szia! A legtöbb telefonban most már alapból van hívásszűrés, nem kell kikapcsolni a készüléket, hogy nyugodtan pihenyél. Minden este fel lehet rakni töltőre, a profik azt mondják, hogy a lítiumos aksik jobban szeretik a gyakori töltést, mint amikor majdnem lemeríted csutkára. Számomra mindig meglepő, hogy vannak emberek akik azon versenyeznek , hogy kinek hány napig bírja a készüléke egy szusszal. Szerintem az a lényeg, hogy aktív használat mellett ( zene hallgatás, mobilnet, több órás telefonálás mellett is kibírjon 1-2 napot, úgy is majd este felrakjuk a töltőre. A fiókomban nekem is el van a készülékem egy hétig töltés nélkül. Amúgy egy-két nap!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
dragonfx
veterán
válasz Sanyabá #1033 üzenetére
pedig van ilyen a menüben. én zenét foto már raktam át.
Amugy lassan 1 hónapja avgyok boldog tulaja egy ilyennek.fekete színű.nekem bejön.szerintme jó képeket csinál. a vaku jól teszi a dolgát.
A menü érthető egyszerű könnyen etstreszabható.
a zenelejátszó kicsit hagy kivánnivalót maga után de nem zenetelefon.
Néha kicsit halknak érzem meg furcsa, kissé nehéáznek tünik az sms írás így 2.5 sasmu meg se multtal..de megtanulható.
3 napot kibír ha a rezgőt leveszem róla.ez kb okés.
könnyne kicsuszika kézből szal vigyázni kell vele.kivi vok az miniusb takarója hány hónapot fog kibírni hogy ne szakadjon le a tartokája ..elég nehézkes a hozzáférés."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest