Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozoka73
tag
válasz SpongyaBob #493 üzenetére
Bár mindent nem tudok pillanatnyilag kipróbálni, de leírom amit sikerült.
Új üzenet:
alsó fél képernyő fehér lesz és megjelenik pl.1 új üzenet
Kovács Kázmér00:19 és egy boríték
Kép megjelenését nem ismerem, sosem kapcsolnék névhez vigyori arcokat
Ezután ha tojok rá és úgy hagyom, akkor jön az eseményled és 7 másodpercenként (kb) villan kettőt a középső gomb körül! Remélem segíthettem.
-
Zozoka73
tag
válasz SpongyaBob #495 üzenetére
No nem egy asztali BlueRay lejátszó, de a megfelelően konvertált sorozataimat simán tudom nézni a vonaton. E művelethez pedig a meroly ajánlotta Any Video Convertert használom!
-
Zozoka73
tag
válasz SpongyaBob #499 üzenetére
Várjuk a beszámolód, amint megkapod!
Nekem 2 dolog kellene még hozzá: a korábban említett, beletekerhetős médialejátszó, valamint a kijelzőjére védőfólia pakk. Beakadt, leesett! -
Nivosus
csendes tag
válasz SpongyaBob #502 üzenetére
én keresgéltem már többször, de csak olyanok vannak mindenhol elemlámpa funkció néven amik kiraknak egy fehér képet fullscreenben, ennyi. Az meg így elég gáz
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #505 üzenetére
Igen, ez utóbbi nagyon hasznos funkció (fényképek sorszámozása). A 2330c-ben is így van.
Impossible is nothing
-
RootRulez
félisten
válasz SpongyaBob #511 üzenetére
Neked volt már 6300-ád, esetleg találkoztál már vele, egy gyors összehasonlítást nem tudsz írni véletlenül?
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz SpongyaBob #513 üzenetére
Én is arra hajlok, az csak nem 3 éves technika, igaz kicsit furábba a kinézete, de az újabb oprendszer és a mobilfény mellette szól...
-
RootRulez
félisten
válasz SpongyaBob #515 üzenetére
6303 mindent tud, amit a 6300 csak többet?
-
Sigiusz
tag
válasz SpongyaBob #499 üzenetére
Én is nagyon óckodom az érintős kijelzőtől, vhogy nem jönnek be... De ez komoly, hogy nem lehet tekerni a médialejátszóban? tehát egy 2 órás filmet mindig csak előlről tudom megnézni??? (esetleg vmi java-s progival nem lehet ezt kiküszöbölni?)
-
RootRulez
félisten
válasz SpongyaBob #517 üzenetére
Megjött barátnőm és ő is a 6303 irányába döntötte a mérleget Kétségeim még mindig vannak, de holnap délutánig még kitalálhatom... Addig is vissza olvasgatok. És várok minden tapasztalatot!
-
Sigiusz
tag
válasz SpongyaBob #519 üzenetére
jaaa! tehát lehet tekerni, csak ugratni nem lehet. szóval manuálisan megy. akkor jó!
-
RootRulez
félisten
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #532 üzenetére
Nekem akkor se tetszik, szappan az egész, de hát ízlések és pofonok.....
Impossible is nothing
-
Zozoka73
tag
válasz SpongyaBob #537 üzenetére
Bár bosszantó a dolog, de apróság, ne húzd fel magad. Esetleg hívd fel őket, hogy mi a pálya?! A garancia legyen rendben, minden másra ott a ... Nokia 6303
(Értékre meg ugye 500 Forintról van szó.) -
meroly
veterán
Made in Nokia? A 8xxxx szériánál ez jelentette a replikákat.... Nem akarlak megijeszteni, de én felhívnám a Nokiát és az IMEI alapján utánakérdeznék a telónak, meg hogy normális-e a Made in Nokia.
Impossible is nothing
-
JanFe
aktív tag
Made in Nokia? A micro SD alap tartozek ugy ,hogy ha nincs benne akkor bisztos valakinek megtetszett, es elvitte "kiprobalni". Nagyon nem szep.
Irjal a cegnek ahhonan rendelted, adjak csak szepen elo a SD kartyadat, hisz kifizetted.
(nem tudom bisztosan, de nem ugy van hogy 3 napig vissza lehet kerni a penzt a nem tetszik a termek?)
"There is nothing permanent except change"
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #545 üzenetére
Az a legjobb ötlet.
gaborba81: Germany, Romania, Hungary valós gyárak, ott rakják össze a telót.
A Finland már nagyon régen volt, én úgy tudom ott nem szerelnek össze telefonokat és a Nokia nem is létezik, én úgy emlékszem az mind a kópiákra írták rá...[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
norbest
aktív tag
válasz SpongyaBob #565 üzenetére
oké megkeresem
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #575 üzenetére
Nem is tudod kisütni, védi az elektronika. Amúgy az első pár alkalommal javasolt a hosszabb idő valóban, hogy feléledjen az akku. Így tovább fog tartani.
Impossible is nothing
-
Sigiusz
tag
válasz SpongyaBob #594 üzenetére
Én az Any video convertert próbáltam ki ma, amit korábban ajánlottak. Eddig tetszik, bár nem tudom feliratot lehet-e rá égetni. Az a 336kb/s és a 128kb/s az a video bitarány és az audio bitarány? (bocs ha hülyeséget kérdezek, ezt nem annyira vágom) Meg elvileg a specifikációk szerint a teló 15fps-es azért állítottam mindig 15re. elbír 20at is?
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
SzalaiG
addikt
válasz SpongyaBob #645 üzenetére
A 6233hoz.
-
SzalaiG
addikt
válasz SpongyaBob #647 üzenetére
Képminőségre jobb.
-
SzalaiG
addikt
válasz SpongyaBob #659 üzenetére
Ennyi. De ez benne a szép.
-
Hocsika
tag
válasz SpongyaBob #668 üzenetére
Szia!
Erre voltam kíváncsi! Hogy melyik a strapabíróbb... Gondolom a fekete már csak azért is kopik jobban, mert festve vagyon... Azt tudom, hogy mindenképpen ilyen telefont veszek, csak hogy melyik színbe... Pedig a fekete jobban tetszik -
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #670 üzenetére
Igen a kék háttérvilágítás gyerekesebb szerintem is.
Az ezüst-fekete a tuti színösszeállítás, vagy majd az i verzió totál ezüstje.Impossible is nothing
-
Hocsika
tag
válasz SpongyaBob #670 üzenetére
Nem tudom eldönteni igazából, hogy melyik legyen. Valószínűleg vásárláskor nem leszek ott, hogy megnézegessem, hogy melyik milyen (céges teló lesz, kiválasztom és azt hozzák).
Most egy SE W810i-t használok (közbe volt egy nokia 5310-em is, csak az széttört), így a fekete felé húzódom, de tanácstalan vagyok... -
Sanyabá
senior tag
válasz SpongyaBob #714 üzenetére
Ok,köszönöm meg próbálom.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Joe bácsi
őstag
válasz SpongyaBob #821 üzenetére
Ameddig beállítod! S60-ban így van.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz SpongyaBob #823 üzenetére
Nézd meg.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
domojko
senior tag
válasz SpongyaBob #833 üzenetére
Ha jól emlékszem a 6300-nál a videolejátszó beállításánál lehetett állítania hogy milyen időintervallumot tekerjen. Valamelyik opcióban volt illyen.
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #1440 üzenetére
Hááát, azt ennél a telónál csak úgy tudod ha azt a számot hozzárendeled egy hívócsoporthoz és annak a csoportnak néma üzemmódot választasz. Akkor nem fog zavarni a csörgése, persze a nem fogadott hívásokat törölni kell majd. Szolgáltató nem foglalkozik ilyennel, a rendőrségnek kéne, de ők se.
sestertius: ok, köszi
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #1442 üzenetére
De szerintem ugyanezt állította be. Csak okostelefonra van olyan program, hogy pl annak a számnak mindig foglaltat jelezzen. Legalábbis én így tudom.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz SpongyaBob #1444 üzenetére
Tudom, azért mondom hogy szerintem ugyanazt állította be amit ecseteltem.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- BestBuy topik
- eBay
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk