- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #1356 üzenetére
Ezzel semmi baj, csak tudod ha seíteni szeretnél, akkor esetleg nézz utána a dolgoknak, ha nem vagy tájékozott. Nem szégyen utánaolvasni semminek sem. Viszont a legrosszabb amit tehetsz, ha fals, hibás infót adsz valakinek.
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #1353 üzenetére
Jajjj....
Micsoda tájékozottság.
Hammon Serra: utánanéztem neked, sajnos nálunk a melóban csak box-os van régebbi, nem tudok segíteni, de a nokiaprogramok.hu-n érdemes próbálkoznod.
Ha eljösz hozzám a boltba szivesen megcsinálom neked, ez nem az új soft hibája, hiszen nekem is a legújabb van fenn mégsem produkál ilyeneket. Ezek egyedi hibák amik BOX-os frissítéssel megoldhatók.
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #901 üzenetére
Igen.
-
blueMerle
veterán
Most komolyan azon megy a vita hogy 30mp vagy 2 perc alatt pozicionál egy telefon? Ennyire qrvára elfoglalt emberek vagytok hogy minden szekundum be van osztva az életetekben?
-
blueMerle
veterán
Mindenkinek ment pü
-
blueMerle
veterán
De minek szenvedtek a Garminnal mikor a Sygic jobb, pontosabb, részletesebb? Nem értem.
És nem utolsósorban a telepítése pofonegyszeru.
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #249 üzenetére
Tehát olyan dolgról vitázol velem amit nem is hallottál, csak feltételezel és meg is vagy gyözödve az igazadról. Grat
, azt hiszem nem kell válaszolnod, én ezt itt befejeztem, ehhez a tudáshoz én már kevés vagyok.
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #245 üzenetére
Nem sose hallottam..ááá... jóhogy használtam 6233-at.
Figyelj hagyjuk ezt, nem hallotad, mit tépem a szám ezek szerint feleslegesen. Hangerö tekintetében majdnem biztos, de minöség tekintetében egészen biztos hogy az 5800 az etalon a mobilok világában ami a hangminöséget illeti, és hogy ezt mire alapozom? Olvass tovább.
300 saját telefon után, saját telefonos boltokkal tudnál szted olyat mondani amit nem láttam/hallottam? Nyugodtan kijelenthetem hogy majdnem teljeskörü a tapasztalatom, nem átlag-user vagyok.
És ami azt illeti a 6233 dobozhangon szól, ami aztán minden, csak nem minöségi.
-
blueMerle
veterán
válasz
nokia párti #226 üzenetére
Akkor még nem hallottál 5800-át. Az összes telefont a piacon kenterbe veri hangzásban. Még a Samu féle Bang&Olufsen hangzását is. Atombrutális, erre nincs jobb szó. Az N95 8Gb egy szokol rádió mellette.
-
blueMerle
veterán
Akkor most blueMerle bácsi elmeséli, hogy a wifit nem csak böngészésre lehet használni a telefonban:
- minden nap használom a céges, számomra ingyenes VOIP hívásokra. ha valaki nem tudja mi ez, annak barátja a google
- az e-maileket szinte bárhol le tudom húzni ahol van wifi, legyen ez kávézó vagy otthon a legkisebb helység
- bármikor jól jöhet mondjuk külföldön egy nyílt wifis helyen ha van a teloban messenger program, így tul. képpen ingyen lehet az otthon maradt szerettekkel tartani a kapcsolatot
- a nokia mapsre a térképeket elöre, otthon ingyen szedem le
- tv-nézés, youtube videók ingyenes elérése, adatforgalmi díj nélkul...
...és még jópár elöny amit most haddne mert késö van.A wifi a telefonban nem a tizenéves gyerekeknek van kitalálva akik nídforszpídeznek a telefonon. Üzletembereknek akik napi szinten hasznát veszik. Aki nem utóbbi csoport, lesz szives átgondolni a mondókáját mielött hülyeségeket ír le.
Véleményem szerint aki KOMOLYAN böngészik egy telefonon, azzal súlyos gondok vannak. Viszont arra hogy NÉHA, megnézni valamit, ami esetleg fontos, sürgös és azonnali, arra megfelel ez is. Könyörgöm ne úgy tekints rá mint egy céleszközre. Nem, ez nem fényképezögép, nem laptop, nem pc, ez egy telefon, sokféle, de korlátozott funkciókkal könnyen hordozható méretben.
-
blueMerle
veterán
A wifi nekem nem hiányzik a telefonból, szvsz a wifinek nagyobb kijelzőn van értelme (pl.: iPhone), de ez csak az én véleményem.
Akkor ezek szerint a HSDPA, UMTS, GPRS meg tul. képpen minden adat-mobilkommunikációs interfészt ki lehet hagyni. Az 5 megás csodaoptika bezzeg fontos, ezzel kell megörökíteni a nyaralást. Ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest