Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Helló mindenkinek!Van egy kis problémám ezzel a készülékkel.Van az a piros AF segédfénye és bizonyos helyzetben elég idegesítő tud lenni.(pl:Amikor a papagájoma fotóznám szegény teljesen bezizzen tőle)Valakinek nincs ötlete vagy valami prgramja hozzá h ki lehessen kapcsolni?
-
glutamin
őstag
válasz
eldiablo #129 üzenetére
Nem értek egyet. Nekem elegem lett abból, hogy sosincs nálam egy digit gép feltöltött elemekkel, amikor szükség lenne rá. Ezért vettem egy K800i-t. Teljesen elégedett vagyok vele. Jogos elvárás lesz lassan, hogy egy kompakt gép tudásást hozza egy drágább telefon kamerája.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest