Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Aki sokkalja ennek az árát, annak lehet érdemes várni a Nokia 208-ra: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz
LorD_ARmES #84 üzenetére
Hasznaltan lehet kapni 5-6 ezerert....Ez meg 25k-ert egy akkora felesleges ipari hulladeknak tunik, hogy nem igaz.
Én nem szeretek használt műszaki cuccot venni. Ha most kéne új telefont venni, akkor nekem ez a 301 lenne az első a listámon, s maximálisan elégedett lennék vele, mert telefonálni, sms-ezni, rádiót és MP3-at hallgatni, arra tökéletes, s más igényem pedig nincsen.
-
nightshadow
veterán
válasz
E.Kaufmann #76 üzenetére
Azért, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz.
-
nightshadow
veterán
Nemrég készült egy felmérés a mobilinternetről hazánkban, s gyakorlatilag a lakosság fele nem is igényli a mobilinternetet, 75%-a pedig nem is használ ilyen szolgáltatást. [link] Ebből nehéz levonni azt a következtetést, hogy mindenki okostelefont akar.
-
nightshadow
veterán
válasz
E.Kaufmann #66 üzenetére
Szerintem ez a hasonlat pont nem passzol ide.
-
nightshadow
veterán
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Nemrég kerestem márkás duál SIM-es nyomógombos telefont és találtam is bőven a neten 12-18K között.
Auchan-ban, Tesco-ban láttam Nokia 206 Dual SIM-est [link] 16k körül.
-
nightshadow
veterán
„Érintős, okos, animáló, tapizós, trendi szappanok, tepsik és lapátok lepték el a boltokat, mindenki azt kérdezi, hogy mennyi a RAM mérete, milyen gyors a processzor, hány megapixeles a kamera…..Létezik még a fejlett Európában is egy embercsoport, amely nem akar érintős telefont.”
Lehet, hogy én rossz körökben mozgok, de az én ismerősi körömben ilyen emberek vannak többségben. S nem idős emberekről beszélek, hanem középkorúakról (30-as, 40-es). Onnan indul, hogy nem akar internetezni telefonnal, nem akarja naponta tölteni, s ragaszkodik a billentyűzethez. Szerintem ez nem egy kis réteg, ezért nem értem, hogy a gyártók miért sz@rják le ezt a réteget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kevés hagyományos mobil van már piacon. A Nokia 301 az egyik utolsó nyomógombos telefon, lassan ott tartunk, hogy ezért drágább.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest