Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem a belépő szint mindig is értelmezhetetlen volt okostelefon kategóriában. 1-2-3 éve még 4GB tárhellyel, 512MB RAM-mal is lehetett eszközt kapni, ma az 1/8GB az, ami ugyanúgy semmire sem elég. Az okostelefon, okosságából adódóan hordozható zsebszámítógép és fényképező egyben, de egy olyan eszköz, amin már az operációs rendszer is akadozik, nulla felhasználói élményt sejtet. Ami még mai napig értelmezhetetlen nekem, hogy ráírják nagy betűkkel, számokkal, hogy 8 GB tár, ebből a rendszer elhasznál 5-öt, és még csak törölni sem tudsz.
Ha valaki nem tud normális okostelefont előállítani, inkább ne tegye, hiába olcsó, ha használhatatlan. Értem én, hogy ezekből lesznek a legalapabb előfizetésekhez is a 0Ft-os készülékek, hogy az egyszeri nénike is megkaphassa az élményt, de akkor is gáz olyan készüléket piacra dobni, ami az alap funkciókat is lassan hajtja végre. Az már egy másik érdekes kérdés, hogy a Facebook app-nak miért van nagyobb hardverigénye, mint egyik-másik Angry Birds-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest