Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

Nekem a belépő szint mindig is értelmezhetetlen volt okostelefon kategóriában. 1-2-3 éve még 4GB tárhellyel, 512MB RAM-mal is lehetett eszközt kapni, ma az 1/8GB az, ami ugyanúgy semmire sem elég. Az okostelefon, okosságából adódóan hordozható zsebszámítógép és fényképező egyben, de egy olyan eszköz, amin már az operációs rendszer is akadozik, nulla felhasználói élményt sejtet. Ami még mai napig értelmezhetetlen nekem, hogy ráírják nagy betűkkel, számokkal, hogy 8 GB tár, ebből a rendszer elhasznál 5-öt, és még csak törölni sem tudsz.
    Ha valaki nem tud normális okostelefont előállítani, inkább ne tegye, hiába olcsó, ha használhatatlan. Értem én, hogy ezekből lesznek a legalapabb előfizetésekhez is a 0Ft-os készülékek, hogy az egyszeri nénike is megkaphassa az élményt, de akkor is gáz olyan készüléket piacra dobni, ami az alap funkciókat is lassan hajtja végre. Az már egy másik érdekes kérdés, hogy a Facebook app-nak miért van nagyobb hardverigénye, mint egyik-másik Angry Birds-nek...

Új hozzászólás Aktív témák