- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonoic
tag
Sziasztok!
A mester kódot hova kell beírni ?
#pw+CODE+1# < így kell ? -
Nagyjából egy éve vettünk két ilyen telefont.
Előnye, hogy nagyon sokáig ( értsd: akár 2 hét ) bírja egy töltéssel, leejtésre érzéketlen, könnyű maga a készülék. Telefonálásra, SMS-ezésre megfelelő.
Hátránya, hogy az egyik készülék folyton ( néhány naponta ) kikapcsol, a másik pedig elveszti a térerőt ott, ahol az összes többi telefonnak van.
Mindkettőnél tapasztalható a hangszóró gyengesége, buszon nem is lehet hallani azt, amit a vonal másik végén mondanak.
Egyébként ezért az árért tökéletes telefon annak, aki a telefont tényleg telefonálásra használja, semmi másra.
-
meroly
veterán
válasz
kezdonokia #217 üzenetére
Volt már 5500 is az ára, de most 10-11 körül találtam csak 100-ast.
-
meroly
veterán
válasz
kezdonokia #215 üzenetére
Mintha a tesco iskolakezdési katalógusában láttam volna, de már nem találom a katalógust sem.
Árgép szerint 10-11eFt körül van, 11-ér meg már 112-t kapsz másfélszer olyan erős akkuval. -
meroly
veterán
válasz
kezdonokia #213 üzenetére
-
kezdonokia
csendes tag
milyen a hangereje beszéd közben?jól lehet hallani azt aki felhívott?
-
kezdonokia
csendes tag
függetlent keresek vagy telenorost kártyásan olcsón újat.tudja valaki hol lehet most megvenni 5000 ft alatt?
-
arkades
senior tag
Kaptam egy ilyen telefont de hívásnál, csak a hívó számát írja ki, a nevét nem. Mi lehet a gond? Valószínűleg én rontok el valamit a beállításoknál, csak nem tudom, hogy mit.
-
tomiii.
aktív tag
megérkezett a telefon, háát a 7000ft-os blackberry utan is elég gyenge es halk a a beszed hangszoroja, recseg, ropog, de világít ha ejszaka kell hirtelen valamit bütykölni a sötétben és nem kell sajnálni az olajos kesztyűtől
a 2800ft-ot postával végülis megérte.
-
tomiii.
aktív tag
sziasztok
néhol olvastam, hogy csak egy hangszóró van a telefon hátuljánál, ez igaz?
-
tzimash
őstag
Hali! Búék!
Anyám Nokia 100-asa egyik napról a másikra nem ismeri fel a sim kártyákat. Telenor függő, 2 kártyával próbáltam, amelyek más telókban gond nélkül működnek. Valami telenoros sms után történt ez (elmondása szerint). Lehet összefüggés? gondolom szerviz lesz belőle... vagy van valami trükkje esetleg?
-
Latsza
aktív tag
Nekem nem rég óta a földhöz koccolt Xperia U-mat helyettesíti, pont arra kellett, hogy tudjak róla hívni és sms-t küldeni, semmi több, a LED-lámpa külön meglepetés volt számomra, éjszakai zárkereséshez az ajtón pont megfelel
És persze hogy napokig bírja egy töltéssel, hát az fantasztikus
25€-ért függetlenül szerintem tökre megérte azonnali pótlékként.. -
alevan
őstag
Édesanyámnak lejárt szolgáltatói szerződése, így mentünk hoszabbítani és telefont venni. Neki egy sima telefon kelett, amivel tud telefonálni. Én ezt ajánlottam neki (vakra, mert Nokia
). Át is cseréltem neki a kártyát, és épp néztem a telefonomon a pontos időt, amikor megszólalt a kezembe (hívták). Annyira megijedtem a hangjától és a rezgésétől (mintha egy bomba robbant volna a kezemben), hogy leejtettem. Édesanyám azóta is boldog, mert a táskája legmélyebb bugyraiból is elég hangerővel értesíti hívás esetén.
-
atomjani
csendes tag
Kipróbáltam biciklizés közben kora reggeli sötétben a lámpát a bicikli úton. Lehet használni, érdemes kipróbálni. Másokéhoz viszonyítva 60-80%-a a fényereje és talán picit jobban szórja a fényt. Bár én lámpa nélkül is bicikliztem reggel a sötétben holdfénynél, csillagok fényeinél, a lámpával persze jobb. De hogy kinek mennyire jó ezzel, azt nem tudom. Érdemes tesztelni és az alapján mellette vagy erősebb lámpa mellett dönteni.
-
batagy
őstag
No, ezt nem tudtam. A normál méretű SIM-re én arra gondoltam, mint amit pl. Nokia 6230i-be is lehet rakni. Ezek szerint ez a miniSim.
MicroSim meg a kicsi, amihez adapter kell.
OK, kösz!
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Ez az oldal azt írja, hogy MiniSIM kártyát támogat. Rendes normál méretű SIM kártyát nem lehet beletenni?
Kösz!
-
AusWolf
őstag
Nemrég vettem egy Telenorosat a Tesco-ban valami potom 3000 Ft-ért. Rockmaratonra kellett partyfonnak az Xperia mini pro helyett. Teljesen bevált, úgyhogy ezentúl is szolgálatba állítom, ha valami "veszélyes" helyre megyek.
Ami a legjobban tetszik benne, az a készenléti idő. Kibírta az egyhetes fesztivált töltés nélkül, pedig végig ki se kapcsoltam, és napi szinten telefonáltam is. A térerő is lényegesen jobb volt, mint némely haverom okostelefonján.
Az egyetlen dolog, amit kifogásolok az, ha a kezdőképernyőn rányomok a zöld gombra, akkor nem a teljes híváslistát adja, hanem csak az általam legutóbb hívott számokat. -
meroly
veterán
válasz
zolikaDB #186 üzenetére
Első kérdésre a névjegyzék beállításoknál nézd meg hogy nincs-e mind a kettő beállítva.
A másodiknál pedig az üzenetek menüpontban nyomj egy opciókat és ott lesz olyan hogy sim üzenetek.Lehet egyik se jön be, mert ezt S40-ből tudom, S30-nál lehet másképp mennek a dolgok.
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Lenne pár kérdésem, a rosenheimi MM-ban vettem egy ilyen készüléket 19€-ért függetlenül, a német számomnak megfelel!
- Olyat hogy lehet beállítani, h lefele nyíllal csak a telefon memóriáját hozza be? Be van állítva alapértelmezettnek, de egyszerre mutatja a telefon memóriájában lévő kontaktokat és a SIM tartalmát is....
- SIM SMS-eket át lehet másolni/megnézni valahogy?
Köszönöm! -
atomjani
csendes tag
A hátlap néha megcsúszik, amikor a zsebemből veszem ki. 10 alkalomból talán egyszer. De ez lehet, hogy csak nálam van így. Különösen nem is zavar, max visszacsúsztatom.
-
atomjani
csendes tag
-
akom
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet valahogy a készüléket csatlakoztatni a PC-hez?
SMS-ek számok lementése? -
TomPack
őstag
Nálam akksi időben a Samsung GT-E1170 van a toppon. 3 hét, de akkor beszélek is rajta elég rendesen.
-
Vamp
senior tag
Vettem egy ilyet, egy HTC One X után
. Kellemes felüdülés ez a teló, a régi Nokiákat idézi. Boot-idő kb 5-6 sec, én beleraktam egy nagyobb akkut (1080mAh), ezzel nálam másfél hetet bírt töltés nélkül, a legelső feltöltés óta. Megnéztem, összesen 4 órát telefonáltam ezalatt. Ez azért nem rossz.
A 101-esről lenne pár kérdésem, ha van esetleg valakinek. Mennyi memóriája van gyárilag, microSD megy bele? Hangminőségre mit várjak? Lehet veszek egy olyat, ez meg megy a faternak, mert neki nagyon bejött.
-
atomjani
csendes tag
Örülök, hogy sikerült a billentyűzár kóddal.
Közben rájöttem, hogy a telefonszámokat hozzá lehet adni szűrt listához és hogy ez micsoda. Annyit csinál, hogy ha Pista erre rákerül és hív, akkor nem szólal meg csengőhang, nem rezeg. Valamint a kijelzőn is látható egy stop jel, ez is utal arra, hogy szűrt listába raktuk. Ha akarjuk, felveszük vagy megszakítjuk. -
meroly
veterán
válasz
Packersbay #175 üzenetére
Ejha.... hol osztogatják?
-
Packersbay
tag
Tegnap végül sikerült megvennem és ingyen is volt
Köszi a segítséget már be is állítottam a billentyű zár kódot.
-
prsq
aktív tag
válasz
Packersbay #170 üzenetére
Szerencsére rosszul emlékeztem.
-
atomjani
csendes tag
válasz
Packersbay #168 üzenetére
Packersbay, nekem sikerült.
Menű/Beállítások/Telefon beállítások/Billentyűzár beállításai/Billentyűzár kódja/
Ezután kéri a biztonsági kódot, ami alapértelmezetten 12345. Aztán bekapcsolod.
Ez így végig működött nálam, végig csináltam. A billentyűzár feloldásához kérte a biztonsági kódot.
A kód megváltoztatása:
Menű/Beállítások/Biztonsági beállítások/Biztonsági kód módosítása/
Kéri a régit, ami 12345, aztán kéri az újat, ami gondolom szintén csak 5 jegyű lehet. Ezt még nem teszteltem. -
meroly
veterán
válasz
Biztonsági billentyűzárra gondolsz?
Szerintem lennie kell. -
prsq
aktív tag
válasz
Ezt most csak emlékezetből írom, így ne vedd 100%-nak, de úgy rémlik, hogy nem.
-
Packersbay
tag
Tudnék venni 1 ilyen telőt 2000-ért csak 1 kérdésem lenne. Be lehet állítani a képernyő zár feloldásához kódot??
-
prsq
aktív tag
Én vettem egyet keresztanyámnak (80 éves, a Nokia 1200 után, aminek már púpos a billentyűzete).
Volt még vagy 8 (Szeged, Víztorony tér). Igen, tudom, hogy 6-ot írtak, de itt volt ennyi. -
margithid
veterán
Csütörtöktől 2000 Ft-ért lesz telenoros 400 vagy 500 Ft-os lebeszélhetőséggel a panny marketben.
Azt hiszem ennyiért megéri tartaléktelefonnak -
atomjani
csendes tag
Nem találtam erre vonatkozó lehetőségeket. Még a nyílgombok vagy más gombok hosszú megnyomása sem eredményez beszélő órát és ezeket még nem tudtam átállítani. Vagy nagyon el van dugva(amit kétlek) vagy nincs erre lehetőség(a hosszú keresgélés után ez tűnt valószínűnek, a használati leírásban sem volt ilyesmikről szó).
Szerintem az egyetlen ilyen testreszabható rész ez a "Kedvencek". Ha találok más megoldást, akkor persze megírom. -
atomjani
csendes tag
válasz
BladePocok #150 üzenetére
BladePocok!
1. Óra. Van ugye az automatikus billentyűzet zár. Ha ilyenkor megnyomja a piros gombot, akkor előjön az idő és szépen látható. Próbáljátok ki. Ha túl hamar elmenne így is(előfordulhat), akkor többször gyakrabban kell megnyomni és akkor addig nem megy el, amíg nem tudta leolvasni.
2. Beszélő óra. Van ugye a kezdő oldal, alul látod, hogy "Menü" és "Ugrás". Billentyűzetzár feloldása után megoldható, hogy a jobb gombot megnyomja("Ugrás") és a listában rögtön ott lesz az elején a beszélő óra. Na mondom, hogy hogyan lehet beállítani:
- Rámész az "Ugrás"-ra(jobb felső gomb). Ekkor a "Kedvencek" listába kerülsz.
- Nyomsz egy felfele iránygombot, így mindjárt a lista aljára kerülsz. "Jobb vál.gomb"-ot válaszd.
- Ezután először menj a "Lehetőségek" menüpontba, a 6. sorban ott a "Beszélő óra", ami legyen bejelölve. Ha be van rakva, akkor "vissza". Ha nincs berakva, akkor "kész", majd mentés.
- Ezután menj az "Átrendezés" menüpontba. Megkeresed a "Beszélő óra"-t, aztán ""Áthelyez" gombot nyomod meg. Kiválasztod, hogy az elejére rakja. Aztán vissza mész és mented a kérdésre.
Innentől kezdve elég az "Ugrás" gombra mennie és rögtön elindítani a "Beszélő órát".
Ezt a beszélő órát csak így lehet megoldani. Billentyűzár ki, ez ugye két gomb. Aztán először megnyomja a jobb felső gombot, majd a bal felső gombot. Összesen 4 gomb. -
BladePocok
tag
Anyukámnak vettem egyet most az Auchanba Anyák napjára és érdekelne hogy a Beszélő Óra funkciót valahogy ki lehet rakni gyorsgombra ? Csak mert szegénynek a szeme már nem az igazi és ez a funkció nagyon jól jönne neki. Meg még annyit hogy van-e Órás háttérképp,illetve ha energiatakarékos módba megy a képernyő,akkor egy pillanatra középre megjelenik 1 nagyobbocska óra,azt lehet valahogy állandósítani ?
-
meroly
veterán
Tecskóban 3000 Ft telenoros kártyával.
5000 meg T-sel. -
atomjani
csendes tag
Ma volt alkalmam beszélgetnem a telefonomon. Nem éreztem problémát a Nokia 100-as esetén.
Persze ez nem azt jelenti, hogy akinek igen jó füle van, annak is tökéletes lehet. Nekem nincs túl jó fülem, nem veszek észre apró zörejeket vagy hogy milyen magas hangon beszél az ember. A lényeg, hogy nem érzékeltem azt, hogy a másikat nehezen értem meg. Hogy a másik hogyan hal engem, azt persze nem tudhatom. A beszélgetés mindenesetre gond nélkül zajlott, igaz 2 percnél nem tartott tovább. -
meroly
veterán
válasz
atomjani #146 üzenetére
Persze nyilván, a specifikációkkal tisztában vagyok, csak olyannak ajánlom aki telefonálni akar.
Csak jók ezek a személyes tapasztalatok is, mert ebben a kategóriában az ember nem szokott vacakolni a fórumozással, használja aztán kész. Ezért is írtam, hogy örülök hogy megírod a véleményed -
atomjani
csendes tag
Az ajánlással nincs semmi baj. Inkább a módjával vannak a gondok. Akárkinek akármire nem szabad sem ezt, sem más telefont ajánlani.
Lehet ezt a telefont ajánlani például
- hosszú időre, ha tényleg sokáig bírja, (még nincsenek tapasztalataim róla)
- telefonálásra,
- utazásra, mert a beszélgetési idő 7 óra(ennyit biztosan lehet játszani, rádiózni stb), 35 napos készenléti idő miatt,
- világításra lámpája miatt,
- sudoku játszásra,
- stb.
De ha netezni akar az ember, akkor vele nem tud még wapon sem. Sem más programot felrakni. Sem fényképezni. És még sorolhatnám.
Talán az emberek a 20%-ának megfelelő lehet ez a telefon. Főleg ha a hiányait más meglévő eszközökkel tudja pótolni és ez neki nem okoz lelki problémát.
Igazából én sem ajánlom mindenkinek, mert van ugyan aki örül neki és van aki mindjárt földhöz is csapná. -
atomjani
csendes tag
Több tapasztalatom is van már vele kapcsolatban.
1. Rádió. A telefonhoz adott fülhallgatóval azt tapasztaltam, hogy nem a legjobb. Ha kapja a jelet, akkor fogja. A szobában a belső fal melletti ágyon ha nem megfelelőn helyezkedtem el, akkor nehezen tudtam fogni a rádiót, állandóan keresgélt. A ház téglafalas. Ugyanezzel a fülhallgatóval egy másik telefon rádiója gond nélkül működött. A leírásban olvastam, hogy a fülhallgató antennaként szolgál, ezért említettem hogy milyen fülhallgatót használtam. Én a magam részéről a másik telefonom rádióját használom inkább, mert az jobbnak bizonyult.
Tehát ez a rádió része leginkább akkor jó, hogyha leteszük valahova(ahol fogja a rádiót) és kihangosítjuk.
2. Lámpa. Nagyon jól világít a sötétben, éjszaka simán lehet olvasni is vele. Arra például tökéletes, hogy az ember haza botorkáljon vele sötétben. Azt viszont ne várja senki, hogy az utca túloldalára is elvilágítson. Hogy biciklire kötve hogy megy a sötétben, azt nem tudom, még nem próbáltam.
3. Több dolog használata egyszerre. Az új aksi lemerítéskor bekapcsoltam a lámpát, a rádiót kihangosítottam és közben játszottam is rajta(sudoku). Kb 5 óra alatt merült le. A lényeg, hogy egyszerre több dolgot is lehet csinálni. Ezt másik telefonomon nem tehettem meg, itt ez nem probléma. -
atomjani
csendes tag
Azért mondtam szériát(sorozatot). 6356-os számú is lehetett volna(ha lett volna ilyen), az is 63mal kezdődik. Nem tartom számon a pontos típusát mindegyiknek, csak megközelítésül tudja az ember, hogy mikori és milyen gyártmányú lehet.
-
atomjani
csendes tag
Ma megvettem 3 ezerért Telenorosan a Tescoban. Néhány tapasztalatomat osztom meg.
+ A használati utasítás baromi jó, képekben és rövid szöveggel nagyon sok jó dolgot elmagyaráz.
+ A billentyűzet jól használható. Mondjuk az indítás/menübe lépés gombot az iránygombok közé raktam volna. Megszokható.
+ A szoftveres része összességében jól van megoldva. Nálam érdemes módon nem volt belassulás, jól működött.
+ Adtak hozzá fülhallgatót is.
+ Vannak jó funkciók benne, például költségek bevitele és számlálása.
+ Több telefonkönyv menedzselése.
+ Jók a csengőhangok, a rádió is szépen szól. Megjegyzem, még nem próbáltam, hogy milyen a rádió vétele, hogyha mondjuk mászkálok vele, de nem is ezért vettem.
- Műanyag, ami önmagában nem is gond. Inkább figyelni kell, hogy le ne essen, tehát érdemes rá vigyázni.
- A képernyőt védő fólia úgy lett kialakítva, hogy le lehessen szedni, ezért az egyik szélén van ilyen lehúzó. Megoldottam, így talán nem válik le és jobban védi a karcolódástól.Még nem próbáltam ki mással beszélgetni vele, valószínűleg ezzel sem lesz gond. Amiért megvettem, hogy tudjak másokkal beszélgetni, számomra ez volt a legfontosabb. Minden más egyéb számomra extra funkciónak számít.
Az élet majd megmondja, hogy meddig bírja ez a telefon, remélem jó sokáig.
Várom a további tapasztalatokat. Ami lesz, én is megosztom.Amit pedig az itteni beszélgetéseket illeti, ez nem okos telefonnak készült és nem is azért, hogy bárkivel felvágjunk vele.
Megjegyzem, a telefonok többsége pont azért megy tönkre hardverileg vagy szoftveresen, mert minden extra dolgot beletesznek. Ez alapkészülék alaprendszerrel. Ha netezni, zenélni, játszani akarok, akkor más telefonnal, tablettel, laptoppal, számítógéppel tudok. Ha fényképet akarok csinálni, arra ott van a sokkal jobb digitális fényképezőgép.
Amit meg a Nokiás vitákat illeti, a családban 3-ból kettő most is működik. Apám 3310-es már 10 éve megvan. Anyámé is megvan kb 2 éve 6300-as szériából(63xx) kamera nélkül, a bátyámnak ugyan ebből a szériából a kamerás esett párszor és az miatt mehetett tönkre. Most van egy másik Nokiája a bátyámnak és azzal sem volt még gond. Sokkal megbízhatóbb ez a cég, ha 4 készülékből 3 máig működik. Miközben nekem 2 Sony Erisscon telefonom ment tönkre, az Alcatel esetén is beszart a mikrofon része. Húgom egyik Samsungja is tönkrement a kettő közül(igaz érintőképernyős volt az már), ott is a mikrofonnal voltak gondok. Sokkal jobban vizsgázott eddig a Nokia, mint bármelyik másik. -
gaborba81
tag
Péntektől 3000ft lesz Telenorosan a T. hipermarketekben.
-
77chris77
csendes tag
Jó lenne.
Anyumnak vettem a telefont és csak ez hiányzik a boldogságához.
Ugyhogy aki tudja mi a megoldás, az ne tartsa magában!! -
meroly
veterán
válasz
77chris77 #133 üzenetére
Nekem nincs ilyen telóm, csak beleokoskodom
Az óra méretét a Dátum/idő beállításoknál keresd, óra mutatása néven, szerintem egy féle lehet csak.Ha meg nem akarod hogy eltűnjön, akkor az energia takarékos üzemmódot kapcsold ki a kijelző beállítások alatt.
Szerintem egyébként nincs összefüggés hogy dual sim-es vagy a sima verzió menüjét nézzük, ugyanaz a kettő.
-
77chris77
csendes tag
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a képen szereplő nagyobb órát a képernyőn hogyan lehet előcsalogatni?
Illetve volna még egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy amikor aludni térne a telefon (magyarul elsötétedne a képernyő), akkor ahelyett az óra jelenjen meg folyamatosan.
Mert miután a telefonzár bekapcsol egy pár másodpercig középen megjelenik az óra középen nagyban (dátummal), csak után eltűnik és fekete lesz az egész.Előre is köszi a segítséged!
Szerk.:
Most nézem, hogy a képen a dualsimes készülék van, nekem meg NOKIA 100-asom van...
Akkor lehet, hogy ezért nem találom ezt az opciót? -
meroly
veterán
válasz
banderasz77 #127 üzenetére
Mondjuk Szegedről mire feljut, lehet nem éri meg....
-
meroly
veterán
válasz
FIREBLADE78 #125 üzenetére
A német nyelvűben biztos van angol is (magyar már nem annyira).
-
FIREBLADE78
addikt
Vki tudja,hogyan lehet ezeket frissíteni? mert német nyelven árulják 3900é és ha valahogy angolra lehet legalább már az is megfelel
-
-
meroly
veterán
Nah én erre gondoltam.
Lehet nem pont ugyanaz a probléma -
zolnagy
őstag
Nekem ilyen van, csak telefonálásra vettem, gondoltam arra jó lesz, de nagyot csalódtam benne. A problémáim: a hangszórója összegerjed a mikrofonnal, elég zavaró telefonálás közben a sípolást hallgatni. A telefonkönyvben keresni szenvedés, egyrészt mert lassú a menü, másrészt az unintelligens keresés miatt. Szóval az egyszerűségével akár jó is lehetne csak telefonálásra, de a nagyon gagyi minőség miatt arra sem alkalmas (vagy csak én fogtam ki egy rossz példányt?)
-
juuzer
addikt
Üdv, nem tudjátok mostanában lehet-e kapni őt domino quick csomagban valamelyik áruházban? Illetve, hogy mennyiért?
-
G-Guts
aktív tag
Nem említették a tesztben, de a telefon tetején található LED lámpa fényereje elég erős, nem úgy, mint némely más olcsóbb telefonokban, ahol ehhez képest a LED csak pislákol.
-
Yarner
tag
Kérdezhetek valamit? Ilyet vettünk a páromnak, lévén nem akar semmit egy mobiltól, csak hogy telefonálni, sms-ezni lehessen rajta meg bírja sokáig az akku (ha okosfunkciókat akar, ellopja az enyémet
).
Remekül működik, de egy kis bibi van vele: nem írja ki a bejövő hívásoknál a nevet, csak a telefonszámot, ugyanígy a nem fogadott hívásoknál is csak a számot látjuk. Ez baromi zavaró.Nálatok is ugyanígy működik (szóval ez normális működés a 100-asnál), vagy valami gond van a mienkkel?
Köszi!
-
tildy
nagyúr
Csak benne volt a magyar simem, igazandibol az elso tiz napban itthon sem voltunk, mert ugye aznap delutan jott meg, mikor mar mentunk Magyarorszagra.... Aztan mikor visszaertem, akkor a magyar simem beleraktam, azota jott ra ket sms de ennyi.
De meg akkor is jonak tunik.
Azt hiszem ezzel siman el merunk indulni egy nyaralasra, tolto nelkul. -
tildy
nagyúr
Nem volt hasznalva, csak allt. Magyar simkartyam van benne. Es gondolom akkor sem volt csutkara toltve...
Anyumnak lett volna veve, de sokara hozta ki az amazon, raadasul magyar nyelv sincs benne ( ami neki fontos lenne) . Hat nem tudom, szep meg kontrasztos a kijelzo, hazaviszem, hatha az angol nyelv ellenere megbaratkoznak.
-
meroly
veterán
C1-02-ben valóban nagy az óra, de a 100-asban nem lehet nagyra, max ekkorára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek fapados mobilja tényleg csak telefonálásra való, viszont annak nem is olyan rossz, és nem is drága.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest