- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
No, ezt nem tudtam. A normál méretű SIM-re én arra gondoltam, mint amit pl. Nokia 6230i-be is lehet rakni. Ezek szerint ez a miniSim.
MicroSim meg a kicsi, amihez adapter kell.
OK, kösz!
-
atomjani
csendes tag
Nem találtam erre vonatkozó lehetőségeket. Még a nyílgombok vagy más gombok hosszú megnyomása sem eredményez beszélő órát és ezeket még nem tudtam átállítani. Vagy nagyon el van dugva(amit kétlek) vagy nincs erre lehetőség(a hosszú keresgélés után ez tűnt valószínűnek, a használati leírásban sem volt ilyesmikről szó).
Szerintem az egyetlen ilyen testreszabható rész ez a "Kedvencek". Ha találok más megoldást, akkor persze megírom. -
atomjani
csendes tag
Az ajánlással nincs semmi baj. Inkább a módjával vannak a gondok. Akárkinek akármire nem szabad sem ezt, sem más telefont ajánlani.
Lehet ezt a telefont ajánlani például
- hosszú időre, ha tényleg sokáig bírja, (még nincsenek tapasztalataim róla)
- telefonálásra,
- utazásra, mert a beszélgetési idő 7 óra(ennyit biztosan lehet játszani, rádiózni stb), 35 napos készenléti idő miatt,
- világításra lámpája miatt,
- sudoku játszásra,
- stb.
De ha netezni akar az ember, akkor vele nem tud még wapon sem. Sem más programot felrakni. Sem fényképezni. És még sorolhatnám.
Talán az emberek a 20%-ának megfelelő lehet ez a telefon. Főleg ha a hiányait más meglévő eszközökkel tudja pótolni és ez neki nem okoz lelki problémát.
Igazából én sem ajánlom mindenkinek, mert van ugyan aki örül neki és van aki mindjárt földhöz is csapná. -
77chris77
csendes tag
Szia!
Meg tudnád mondani, hogy a képen szereplő nagyobb órát a képernyőn hogyan lehet előcsalogatni?
Illetve volna még egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy amikor aludni térne a telefon (magyarul elsötétedne a képernyő), akkor ahelyett az óra jelenjen meg folyamatosan.
Mert miután a telefonzár bekapcsol egy pár másodpercig középen megjelenik az óra középen nagyban (dátummal), csak után eltűnik és fekete lesz az egész.Előre is köszi a segítséged!
Szerk.:
Most nézem, hogy a képen a dualsimes készülék van, nekem meg NOKIA 100-asom van...
Akkor lehet, hogy ezért nem találom ezt az opciót? -
-
tildy
nagyúr
Csak benne volt a magyar simem, igazandibol az elso tiz napban itthon sem voltunk, mert ugye aznap delutan jott meg, mikor mar mentunk Magyarorszagra.... Aztan mikor visszaertem, akkor a magyar simem beleraktam, azota jott ra ket sms de ennyi.
De meg akkor is jonak tunik.
Azt hiszem ezzel siman el merunk indulni egy nyaralasra, tolto nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek fapados mobilja tényleg csak telefonálásra való, viszont annak nem is olyan rossz, és nem is drága.
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- LEGO klub
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest