- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nem tudok mit kezdeni, nálam ennyi jött ki, ez van, nekem ez megfelelő.
Gondolom az sem mind1, hogy milyen a ház szellőzése, hogy milyen a táp, mennyi meleget szív el a procitól, a többi cucc (chipset, vga, hdd-k) mennyire fűti a környezetet stb.
Mihez képest gondolod megfordítva? -
Pompi
nagyúr
Nem tudom mennyit számít, de az általad linkelt shoton Push-Pull konfigurációban van a Noctua, ami azt jelenti, hogy 2db 12 centis venti volt rajta, elől - hátul, egyik tolta másik szívta a levegőt (ezért is push-pull), ráadásul nem ezzel a ventivel, hanem Coolink ventivel, mert az Anandtech még azzal tesztelte a bordát. (Bár ahogy nézem az teszteket Anandtechélnál ez a Push-Pull konfiguráció 1 fokot hozott csak a konyhára).
Minden esetre az, hogy a Noctua venti nélkül teljesített ugyanúgy, mint az E4400 gyári ventis hűtője turbina módban, nekem nem gyenge különbség. De hát kinek a pap kinek a paplan
Egyébként az látszik, hogy ez így nem a leghatékonyabb hűtő, de nekem per pillanat ez elég, és legalább halk - nagyon halk.
-
Pompi
nagyúr
Jó kérdés. Nálam a 0.95.4-es CoreTemp, a 4.33-as SpeedFan, sőt még az Everest is ugyanazokat az értékeket mutatja.
A Core 2 Tuning topic első hozzászólásában a Core Temp-et említik, lehet, hogy az hitelesebb ha nem egyformát mutatnak, mint nálad is.
-
Pompi
nagyúr
Volt egy lélegzetvételnyi időm, így visszatettem a Noctua ventit a gépbe és lefényképeztem, kicseréltem az írásban az ide vonatkozó képet és kicsit kiegészítettem a végét, mert kipróbáltam még egy dolgot. Kiszedtem a két hátsó ventilátort. Most ez tűnik eddig a legjobb megoldásnak.
Johnny Cage:
HDD halkításban nem sok tanácsot tudok adni, nem foglalkoztam nagyon még a témával. Állítólag a Scythe Quiet Drive nagyon jó ebben a témában, itt érdemes mazsolázni talán. -
Pompi
nagyúr
válasz
WonderCSabo #42 üzenetére
Köszi! Igen, minden képet én készítettem.
-
Pompi
nagyúr
válasz
John Fowler #27 üzenetére
Szerk: megadom magam.
-
Pompi
nagyúr
válasz
John Fowler #24 üzenetére
Az aláírásom hirtelen felindulás következménye, ettől függetlenül várom a helyes megfejtéseket, mert egyet értek abban amit írsz, vagyis, hogy egy címlapos írás legyen korrekt. A hibák nagy része - leszámítva a ventilátor szót - olyan, amit a helyesírás ellenőrzők (pl. Word) nem jeleznek.
-
Pompi
nagyúr
Az árral kapcsolatban. Nem szerettem volna egyik cégnek sem reklámot ezért nem került bele a forrás. Google-val gyorsan megtalálható a depo, nem sok helyen árulják, de itt az eredmény.
-
Pompi
nagyúr
"Jól van ez felrakva? Úgy értem a ventik általában a "rácsos" oldaluk felé fújnak, ergo ez most nem hátra, hanem a gépe eleje felé..."
Magyarázat az ötös hozzászólásban. Ha lesz rá pár percem visszarakom a ventit és készítek egy képet róla fordítva.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Krugszvele #12 üzenetére
"Amúgy gyönyörűek lettek a képek! Igazi teszthez illő."
Örülök, hogy legalább találtál valami jót is az írársban.
Szerk: mivel nem szeretném ebbe, mármint a helyesírás irányába elvinni a topikot, moderáltam magam
-
Pompi
nagyúr
Igen, először tényleg így raktam fel, a fotók kedvéért így maradt, legalább látszik a trademark. Teszt közben természetesen a ház háta felé fújt a venti.
Szerk: viszont akkor csodák nincsenek, vagyis nem sikerült nagyon "egyedibb" márkát választanom, ha ez gyakorlatilag a Coolink. Ettől függetlenül nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest