- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
Szia Pompi!
jo kis cikket dobtal ossze, az a forditott venti mar a halalodig kiserteni fog a forumban
egyebkent en amikor az lga775 re veltottam akkor csereltem erre a hutesemet (2005ben)
elotte coolink BAT volt az S478 as procimonrendszeresen tuningolom az ugyfelek gepet (elsodlegesen zajszintre es nem a teljesitmenyre gondolok) mindig korbenezek, hogy mit fejlodik a piac, es igazan nagy ujdonsagot nem hoznak az uj csodabordak max dizajnosabbak...
nalam evek ota ez az etalon es nem csalodtam benne
viszont 1-2 alaplapnal vigyazni kell vele, mert az alulrol felrakando fekete femdarab csinalt mar nekem zarlatot (szerencsere csak nem indult el a gep) azota mindig tolok a fekete keresztre egy vastababb reteg szigszalagot...
nehany ajanlott elrendezes:
probald meg venti nelkul a tap ventije fele beforditva hasznalni (ha nem fekvohaznak hasznalodes ugy kulon venti nelkul mit produkal??
vagy a bordara ket ventit tenni (elejere/hatuljara) alapfordulaton es a kiszedni a gepbol a 8 centiseket (igy a 12 centis ventihellyel nem rendelkezo hazakon is (esetleg a hatlap kivetelevel) kellemes csendet lehet elerni meg teljesitmeny tuninggal is
egyebkent nekem az E2140es procimon van (ami a gyari 1,6Ghz helyett 3,2ghz-n fut) venti nelkul
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest