- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen .. ezt én is cinkesnek tartom, hogy az összes létező noctua barna \ krémszinű. Mondjuk egy világító zöld jobban tetszene, de ha nem világítana az se lenne baj, akkor mondjuk egy egyszerű natúr fekete vagy fehér az is megfelelő lenne... mert a fekete meg a fehér elég sok szín mellett jól megfér. De ez a barna meg ez a krém ez nekem se nagyon tetszik ...
Ennyi pénzért vmi színválasztékot is kisajtolhattak volna magukból igazán ... bár lehet, hogy barna színnel a legjobb a légszállító képessége? Vagy csak egyfajta festéket rendelnek a gyárba költség hatékonyság miatt
Mert évek óta ezt a szín kombót erőltetik már....
-
Hmm .. lehet hogy 6 év szolgálat után az öregedő Silverstone ventijeimet lassan le kéne váltani... bár mgé totál hibátlan mindegyik .... csak az a baj, hogy ha 5össével venném ezt a cuccost, (merthogy most is annyi silverstone van a gépben) akkor már úgy abban a formában nagyon kellemetlen ára lenne... szinte már akár egy új processzort is vehetnék annyiból
Viszont a hang \ légszállítás mutatójuk eléggé jónak tűnik.
Nekem a Silverstone 17db -es hangerőt tol a minimum fordulatszámán, ami 800. Ekkor kavar nagyjából 95 m3 \ órát. Nekem a 17 decibel még tolerálható hang simán. Valszeg ha ezeket használnám, akkor kb csumán mennének éjjel nappal 1200-on :-D akkor is csak 17db :-D 107 m3\ óra meg elég jó azért .. kell az :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest