- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Ez így van. Viszont az okos órák hát megkérdőjelezhető? Nekem is volt és van is. Szerintem bőven lehet élni nélkülük is. Személyem szerint csak egy parasztvakítás az egész meg, hogy minél több pénzt szedjenek ki az emberekből. Amennyiben nem tudja valaki rászánni magát a mozgásra az óra hatására biztosan nem fogja megtenni. Amit mutat értékeket csupán saccolás. Mekkora problémát generál egyeseknél, hogy nem tud az órával fizetni? Össze dől náluk a világ. Meg többi probléma. Haladjunk a korral, csupán ennyi.
-
Badboys
őstag
Akkor, hogy a szavaddal éljek, eléggé sok barom szaladgál az utcán aki a csuklóján viseli az órát. Igen óráról beszélek nem arról amit linkeltél mert az gyerek játék. A maga korában egy fantasztikus sikeres termék volt. Sőt egyre többen vásárolják nosztalgiából manapság. értem amit írtál mert valóban voltak sőt manapság is vannak és nem a hétköznapi kategóriákban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest