- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Ez így van. Viszont az okos órák hát megkérdőjelezhető? Nekem is volt és van is. Szerintem bőven lehet élni nélkülük is. Személyem szerint csak egy parasztvakítás az egész meg, hogy minél több pénzt szedjenek ki az emberekből. Amennyiben nem tudja valaki rászánni magát a mozgásra az óra hatására biztosan nem fogja megtenni. Amit mutat értékeket csupán saccolás. Mekkora problémát generál egyeseknél, hogy nem tud az órával fizetni? Össze dől náluk a világ. Meg többi probléma. Haladjunk a korral, csupán ennyi.
-
Badboys
őstag
Akkor, hogy a szavaddal éljek, eléggé sok barom szaladgál az utcán aki a csuklóján viseli az órát. Igen óráról beszélek nem arról amit linkeltél mert az gyerek játék. A maga korában egy fantasztikus sikeres termék volt. Sőt egyre többen vásárolják nosztalgiából manapság. értem amit írtál mert valóban voltak sőt manapság is vannak és nem a hétköznapi kategóriákban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest