- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hát igen. nekem is egy Casio WVQ-M610DE-m van. "atom" pontos (minden éjszaka szinkronizál). Fénnyel táplálkozik. 10+éve már megvan és csak használtam, elem/akksi csere nélkül, idő beállítás nélkül.... strandon, vízben, éjszaka. Mindig rajtam van, egyedül zuhanyzáskor veszem le.
Többször le akartam cserélni, órával fizetés ami megfog, de a max 2-3 nap üzemidő nálam nagyon nem pálya. Min. 2 hetes kellene és még tetszen is nekem. (ne legyen vastag és 44 alatt legyen) elég nekem a telefonnal foglalkozni, nem szeretnék az órára is figyelni, babusgatni. Bár a jelenleginél biztos többet kell majd foglalkoznom
Szóval még várok az igazira, remélem addig ez kihúzza
-
Igen, a kiszorítás valóban nem volt a legtalálóbb kifejezés. De megfigyeléseim (tudom, nem valami reprezentatív
)alapján az okosórák / aktivitásmérők szélesebb réteghez jutnak el, köztük olyanokhoz is, akik amúgy hagyományos órát soha nem is hordanának, tehát népszerűségük nagyobb, mint a hagyományos társaiké. Emellett, ahogy írtad is, a mechanikus karóráknak is megvan a maga piaca.
-
arn
félisten
Tudom, van es volt ilyen citizenem, casiom… en is birom, hogy gyk semmit se kell vele csinalni, csak megy es pontos, mindenhol lehet hordani. de oszinten szolva, ha nem dobnak le a vilag masik felen, mindentol elzarva, semmi ertelme, mert az esetek 99.9%ban lesz kapcsolatod
azon kivul, hogy technikai erdekesseg. meg azert vannak olyan okosorak is, amik onalloan elmukodnek par hetig, vizallo, es persze tud egy csomo mindent, amit a sima ora nem.
A citizennek meg ugy altalaban sokmindennek x millio forintig kb semmi gyujtoi erteke, presztizse.
-
adamklark
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged