Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
leita
csendes tag
válasz
mokamiklos
üzenetére
én egy olyan videót láttam, amin a bemutatón lefagy az egész

de természetesen ez még nem jelent semmit, gondoljunk csak a windowsos esetre...
-
mokamiklos
csendes tag
vmi videó nincs erről működés közben?
-
myways
csendes tag
válasz
kottadani
üzenetére
én mindenképpen ajánlom, főleg ha külföldre is mennél vele. franciországban gyönyörűen csorogtunk át minden városon, pedig nem egyszerű bármit is megtalálnia ott egy magyar embernek. szerintem ha nem is jobb, de legalább olyan színvonalas lett, mint amikor még iGo volt benne...
-
-
kottadani
csendes tag
most akkor rosszabb vagy jobb lett ezzel a kütyü?szeretnék venni vmilyet, és ezt ajánlották, de picit ilyesztő dolgokat írnak róla itt-ott...
-
tuskooo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah, akkor nem is szóltam

-
-
(hülye kérdés következik )
de azért egy mio pda-n még futtathatok Igo-t, ugye?

szóval ez a hír csak a pna-kra vonatkozik, nem? -
diablo1984
veterán
jah, mert az igo frissített térképeit meg lehet úgy hekkelni, hogy a miomap elfogadja? ha igen, akkor c520-ast veszek!
nincs gond a miomappal, dehamár nem igo alapú lesz, akkor kuka, és akkor nem jön hozzá frissítés, és akkor cserélni kell! deha az igo mapjai törés után jók lesznek hozzá, akkor nincs gond!
az igo 8 az a látványra épít inkább, nekem meg mint írtam munkaeszköz a gps, nem a nyálamat akarom csorgatni a látványos épületekre a kijelzőn, főleg, hogy látom is, navigációnak meg elég a mostani igo, nem kell domborzat, stb nekem....
-
Pompi
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Kezdelek nem érteni. Ha az iGO 8 nem érdekel (a C250-en nem is menne szerintem), akkor miért nem jó az a MioMap ami most van a C520-on?
Másképp kérdezem, de nem szeretnék mélyebben belemenni, de nem mindegy, hogy iGO-t hackelsz vagy térképet (MioMapot)? -
Pompi
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Mivel gyakorlatilag a jelenlegi MioMap is egy iGO, ezért biztos vagyok benne, hogy tachnikailag megoldható (megfelelő config file és/vagy skinek), hogy ne elnyújtva, vagy fekete sávokkal, hanem a teljes képernyőt kihasználva jelenjen meg a program.
A C520 (320,720) wide képernyője sokkal jobban átlátható, használható, mint a C250, a jelenlegi állapotában is (tapasztalat, van mind a kettő). A mai napig nem bántam meg a C520-at.Viktor0610: mivel ez egy PNA, nem férsz hozzá az operációs rendszerhez, tehát nem tudod futtatni. Valamilyen szinten mindenképp bele kell nyúlni a rendszerbe és az onnantól már jogilag vitatható.
-
diablo1984
veterán
valahogy az igo8 nem izgat annyira én még az igo régebbi változatán agyalok, mostani airisemen is az megy, hibátlan(már amennyire az lehet), az igo 8 meg számomra így nem játszik, nem ámulgatni akarom, hanem számomra munkaezköz! ezért kellett volna a c520-as, hogy a benzinkutakat, parkolókat oldalt tudja mutatni időben, deha a miomappal kihal a frissítés, az igo meg nem hinném, hogy tudja maga, azt már a mio adta hozzá a szélesképernyős változataihoz szerintem!
-
diablo1984
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
az vili, dehogy a wide-os kijelzőn a miomapban megjelenő többletinfót az igo tudja-e majd? mert az biztos, hogy valahogy rá lehet törni, és kereslet is lesz majd rá, csakha egy elnyúzott szimpla igo, vagy egy 4:3-as arányú igo+két oldalt fekete csík lesz, akkor az nem megnyerő!
moost c520-ast akartam venni, mert az airisem megérett a cserére, de befostam, hogy frissítés nem lesz hozzá, igo meg talicska guánó lesz wide képernyőn, így inkább a c250-est tartom jobb válasznásnak, mert azon már láttam igo-t futni! -
-
Pompi
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Úgy hallottam, hogy vannak olyan elvetemültek, akik kipróbálták, hogy megy-e a szérián az iGO 8 és állítólag sikerrel is jártak, ebből gondolom, hogy valahogy csak megoldható. Hogy ezt mennyire lehet legálisan és jogtisztán megtenni azt nemtudom, gyanítom, hogy sehogy. Tehát technikailag elképzelhetőnek tartom (erre vonatkozott a válasz), jogilag viszont nem.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Az IGO-ban beállítható, h. milyen legyen a kijelző tájolása -álló, fekvő (jobb kezes), fekvő (bal kezes).
-
FDToth
tag
Az LCP 2 év garanciát vállal és ezalatt folyamatosan ellátja frissítésekkel a MioMap használóit. Ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor a szerződésben foglaltakat nem tartja be.
Navmant hiába adna a miomap helyett, sokkal rosszabbul járnának a felhasználók, mivel a miomap és navman nincsen egy szinten...
Igazából ki kellene találniuk egy megoldást arra, hogy a Mio PNA tulajdonosok ne csak egyféle térképszoftvert tudjanak használni. Itt jönne képbe a "függetlenítés". ugyanúgy, ahogy ezt a mobilszolgáltatók is megteszik. -
Uzmany
őstag
Van egy Mio C320-m. Most úgy érzem,sajnos...
Megvenném az eredeti Igo8-at, van rá megoldás, hogy tudjam rajta használni?
Törés ide, törés oda, kifizettem a készülék árát, és Igo-t akarok használni.
Gondolom nem tudom átadni az lcp-nek visszavásárlásra... -
FDToth
tag
Ha a Mio PNA tulajdonosok nem tudnak használni más térkép szoftvert anélkül, hogy "feltörnék" a rendszert, akkor a forgalmazónak kéne ezt "hivatalosan" megoldania, így pl. az iGo 8 működne és megvásárolható lenne hozzá.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
NO
Ami tuti, hogy 2006vége felé MOon kb 2.ak voltak legalábis GVH szerint (az ominozus büntetés).KEUban gondolom ennél kicsit rosszabbak de dobogora fölférnek, NYEUban meg sokkal rosszabbak de ez csak találgatás.
Mondjuk a MIO ügy gyakorlatilag 0ra rakja a részeseésüket NYEUban és KEUban is komoly lesza visszaesés.Mindez úgy, hogy az egyik hanem legjobb programjuk nekik van.
-
-
-
erdoke
titán
Azt hiszem, ezt itt kellett volna megjegyeznem.
-
sgery
őstag
Én nemrég vettem egy myguide 3100-at és ahoz elméletileg márciusig volt frissítés, kaptam is hozzá egy frissitős kártyát viszont nem volt rajta a kód amivel frissithettem volna.. neten meg annyi volt hogy nincs is frissítés. Ennek örömére belenyúltam a gépben kicsit burheráltam és mostmár bármi elindul rajta. Fel is raktam az igo 8 demót (az legalább legális) és simán ment is. Viszont pna-n nem fut minden pda verzió, csak amelyik nem telepítős változat. Illetve bármi megoldható, de legegyszerübb beszerezni egy pna-s eredeti igo-t vagy később igo8-at (ha jóltudom annak a pda-s változata már pna-ra is rátehető (hiszen amit én tettem fel az is pda-s volt) és megvetted tehát eredeti, frissitheted is, és megy is a pna-n, és mindenki boldog
Nyert a nav'ngo, te is, minden legális, a mió pedig csak veszietni fog mert ezek után bizony senki nem fogja megvenni itthon. -
Dare2Live
félisten
"IGO = A legjobb navi(kitünő programozók...) és mégis elenyésző világpiaci részesedés (büdös szar menedzsment.)
Fog ez még változni szerintem. A nagyobb (auto hi-fi) nevek még csak most lépnek a területre és jópár az iGO-ra fogja építeni a termékét"
Az IGO az elmult években is minőségben folyamatosan konkuencia felet teljesített, mégis klasszisokkal szarabb termékeknek angyobb részesedése van piacon mint nekik. Mert a menedzsment kaki. És ez változott talán? Van előrelépés? Ja a Mio helyére bejön pár más cég. pfü.
-
AMD Power
titán
Ez azért durva.

-
Swind
csendes tag
sejtettem, ezert kertem privatban.
Ja es mielott meg erkolcsi dolgok jonnek: A gepert 114k forintot fizettem anno, es megvennek egy eredeti igo-t, ha lehet valahogy telepiteni. Nem warezolni akarok, hanem a sajat tulajdonu ketyeremre, szeretnek egy masik programot telepiteni, ami ugyancsak a tulajdom lesz. -
Swind
csendes tag
Nekem c720-am van. Tud valaki valami megoldast, hogyan lehetne rajta igo-t futtatni?
Ha van ra mod, hogy telepitsem, megveszem az eredeti igo-t es maradok annal.
Valasz johet privatba is. Koszi -
Dare2Live
félisten
"végülis már mindegy, az igo-ból lassan minden szoftvergyártó lenyúlta azt amit akart, a mio kidobja az igo-t és sajátját rakja bele "ájgósítva" és költséget takarít meg.
az igo pedig elkezdhet iparkodni hogy vezető helyen maradjon, mert a nagyok nem fognak megállni"IGO = A legjobb navi(kitünő programozók...) és mégis elenyésző világpiaci részesedés (büdös szar menedzsment.)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
blueMerle
üzenetére
Visszolvastam,sot meg a cikket is elolvastam.Es azon kivul hogy leirtad hogy te megnyugodhatsz,mert eredeti igo van (bar lehet en vagyok a hulye es csak nekem egyertelmu kerdes nelkuil is, hogy erre kapsz frissitest) mast nem irtal le egyertelmuen,sem senki mas,mert meg nem is jott a Miotol hivatalos kozlemeny a dologrol.Abbol madj kiderul mi is lesz pontosan.
Erre inkabb nem irok semmit... -
blueMerle
veterán
Visszaolvasva megtudnád hogy a kérdésedre a válasz: NEM. A Navngoval beszéltem, és egyértelmuen azt a választ kaptam hogy a MioMap tulajok ezentul NEM fognak tudni frissíteni, kizárólag azon Mio PNA tulajok, akiknek eredeti iGo van a gepukon. Mint ahogy nekem is
A Te készulékden MioMap fut, tehát nem fogsz tudni frissíteni iGo alapu sw-t sajnos. Nem, ez nem változik a jovoben sem, hanem majd elérheto lesz a Navman navigációs szoftver.De ezt eddig kb. 30x írtuk már le, write only mód rulez
-
DeadMeat
nagyúr
Ejj-ejj ez nagy cucli.Remelem azert a meglevo felhasznaloknak sikerul elintezni a frissitest,nemszeretnem kidobni a c720-am....
-
Integra
titán
végülis már mindegy, az igo-ból lassan minden szoftvergyártó lenyúlta azt amit akart, a mio kidobja az igo-t és sajátját rakja bele "ájgósítva" és költséget takarít meg.
az igo pedig elkezdhet iparkodni hogy vezető helyen maradjon, mert a nagyok nem fognak megállni -
blueMerle
veterán
Beszéltem a Navngos srácokkal, kiderult hogy a C310-esem továbbra is fogom tudni frissíteni, mivel azon gyári iGo van, nem a MioMap. Akkor most megnyugodtam egy kicsit

A navmant volt "szerencsém" eloben látni, katasztrofális a lefedettsége felénk, nagyon sajnálom MioMap szoftveres PNA tulajokat

-
FDToth
tag
a szerződésszegés gondolom azt takarja, hogy a Mio megvásárolta a NavMan szoftvergyártót és saját térképeket szeretne kifejleszteni mialatt még érvényes szerződése van az Nav N Go-val...
a legtöbb felhasználó a iGo (MioMap) miatt vásárolt Mio PNA-t. A mio saját fejlesztése is jó lenne, ha nem csak nyugat európára koncentrálnának, hanem Kelet-Európára is.
Ezek szerint MioMap8 sem lesz hivatalosan?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
HI!
Hany oerc kell hogy elokeruljon a wm a pl: c520-on es asztan fusson a igo?:- )))
mast tipust passzolok ezzel vanank komojjab egyutleseimudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
ut@mi
csendes tag
Sajnos nem mivel nincsen hivatalos PNA verzió.
Amúgy az egész dolog azért is érdekes mert a minap került ki egy cikk az új c620-ról ami ugye MioMap 8-al érkezik és állítólag ebben az iGO8 dolgozik. Akkor gondolom ez is kuka. Ez a Navman meg egy förtelem főleg itthon. Na szvsz. Ez van. Amúgy a frissítések megszerzése továbbra sem annyira gázos mivel elég csak a térképállományokat kicserélni bár nem legális de jobb híján. -
FDToth
tag
Egy Mio PNA-n nem tudok használni Igo-t, még akkor sem ha megveszem hozzá a Térképeket kártyán?
-
blueMerle
veterán
Igen, onnan frissítek.
Pompi: ez igazán jó hír pedig a C520-ast akartam venni, csak a fehér autóhoz jobban passzolt a fehér navi párom szerint, ezért lett a C310-es
Remélem igazad lesz és továbbra is meglesz a frissítés joga. Ha nem, akkor valóban, jogosan verhetem az asztalt a Navngos srácoknál 
-
Pompi
nagyúr
válasz
blueMerle
üzenetére
Akkor te kezdhetsz fellélegezni, kimaradsz ebből a "buliból". Ahogy nézem a C310-ben még az original iGo fut, nem a Mio féle Miomap buhera, tehát erre kell, hogy kapj továbbra is frissítést.
-
blueMerle
veterán
Érdekes szitu: nekem a C310-esen NEM a MioMap van hanem az iGo eredeti verziója, és minden dokumentumban iGo van említve, nem MioMap. Most akkor hogyan tovább?

Természetesen jogtisztán így vásároltam újonnan egy hatalmas szlovákiai elekro-üzletlánc boltjában (NAY). Tehát nem lehet szó arról hogy buherált vagy ilyesmi.
-
rdi
veterán
Na védem én is a pna -t mikor nemsokára pda telefonom lesz nekem is

Viszont ha a mio nem teljesíti egyoldalúan a szerződését, akkor szerződést fogunk bontani. És megpróbáljuk majd jogtisztán....
-
blueMerle
veterán
Átnyálazom a papirokat, mert ha valóban így van, akkor eladom. Én hackelgetni nem fogok, ehhez egyrészt nem értek, másrészt úgy gondolom hogy egy ekkora kib....kitolást nem fogok lenyelni
Nade akkor most mit? Megveszek X terméket holnap, holnapután meg a Navngo velük szemben is bevágja a durcit, és így tovább
-
(Kolombusz)
veterán
Bassza meg.
C520 kuka, vagy hackelés? Inkább utóbbit választom. -
blueMerle
veterán
Ez nem hangzik túl jól, a Navman egy rakás vicc, ismerosnek az van windózos pda-n, legujabb térképek és egy 3 éve felépult sztráda nincs rajta
Azt hiszem megyek apróra hirdetni...
Nade álljunk meg egy pillanatra. Én úgy tudom hogy mikor megvettem a PNA-t akkor az NavNgo benne volt az árban, ergo kifizettem, és a frissítés jogát is. Vagy rosszul tudom?
-
Pompi
nagyúr
válasz
blueMerle
üzenetére
Szerintem a navngot kár perelned, nem velük állsz (állunk, mert nekem is van 2 Mio PNA-m) kapcsolatban, hanem a Mio-val. Ahogy én most gondolom (az olvasottak alapján) fog jönni frissítés a Mio-tól, le fogják cserélni a rendszert és persze a térképet is erre a Navman okosságra, ami persze nekünk szívás, de ők meg ezzel mossák kezeiket.
Ennyi volt. Most vagy van két eladó PNA-m, vagy... (de erről itt meg nem beszélünk).
-
róland
veterán
Szerintem kiadnak majd frissítést, csak az törli az iGO-t és az új navi program lesz benne.
Emiatt sem akartam soha PNA-t, hanem csak PDA-t venni.
-
blueMerle
veterán
Azt a ........
Nekem is egy Mio PNA-m van. Fantasztikus. Azt hiszem a Navngo-t nem kevés júzer fogja perelni. Ha valóban nem lehet frissíteni, kezdem én.
-
-
Domi_Jani
tag
Szerintem mioék majd ugy adnak ki frissítést h benne lesz az uj navi progi nomeg benne az uj térképek...m.o. nélkül

-
rdi
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem ez csak részben van így, pl. nekem is MIO pna -m van és simán fut rajta az oprendszer, igaz régi a wm.
Olyannyira hogy ládakeresésre is használtam már.
A MIO viszont tényleg egy szar cég, már elnézést, de hónapokon keresztül nem ad ki frissítést, és nem járkálhat mindenki Pestre a forgalmazóhoz... -
-
-
Kinder
senior tag
nah... áprilisban akartam mio pda/pna-t venni

-
T-Nagyon
tag
Nagyon érdekel, hogyan oldják meg a dolgot Mio-ék, ha nem kapnak semmi adatot...
Annak is örülök, hogy nem vettem szereztem be ilyesmi navigációs kütyüt, mert akkor Mio-t vettem volna, de ez már a múlté, Igo nélkül szó sem lehet róla...Őszinte részvétem minden Mio tulajnak...
-
-
FDToth
tag
Ez aztán sokk a javából...Hogyan szegte meg a szerződést a Mio?
Végül is nem nagy tragédia, lehet majd vásárolni mio cuccokhoz Igo8-at. -
silentkiller
senior tag
hűűű, aztarohadt... ez nem semmi... (nem jutok szóhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Diablo IV
- BMW topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annak is örülök, hogy nem vettem szereztem be ilyesmi navigációs kütyüt, mert akkor Mio-t vettem volna, de ez már a múlté, Igo nélkül szó sem lehet róla...