Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz #57018880 #19 üzenetére

Elöljáróban: én olyan szinten vagyok single player párti, hogy még a diabloid loot tombolákat (Diablo sorozat, Titan Quest stb.) is mindig single playerben nyomom, nemigen lehet rábeszélni a multizásra. Hát még a rendes cRPG-k esetében! Ott pláne elképzelhetetlen a számomra, hogy ne egyedül merüljek bele egy történetbe, vagy ne én egyengessem a karakterek sorsát.

Mindezek mellett mondom, hogy pl. az új (idén megjelenő) Divinity játék (Original Sin) viszont sok szempontból nagyon érdekes coop lehetőséget fog behozni. Engem nem fog érdekelni, azt is single-ben fogom tolni, de ott például olyan coop módot raknak bele, ahol a mindenféle NPC-kel zajló párbeszédekbe is egyszerre kapcsolódhatnak be a játékosok, és véleménykülönbség esetében a játékbeli karakterek idevonatkozó skilljei döntik el, hogy kinek az akarata érvényesüljön (mi legyen a párbeszéd eredménye).

Egyébként "klasszikus" rpg lesz, körökre osztott harcrendszerrel.

Egy kis ízelítő belőle (egy párbeszédes példához tekertem, de vedd hozzá, hogy ez még pre-alfa állapot)

Ha a legelejétől nézed a videót, akkor azt is láthatod majd, hogy miként lehet benne trükközni az elemekkel (ha esőt csinálsz, akkor a képződő tócsát megfagyaszthatod, hogy elcsússzon az ellenség, vagy elektromosságot vezethetsz bele stb.)

Én kíváncsian várom majd.

Új hozzászólás Aktív témák