- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
#57018880 #19 üzenetére
Elöljáróban: én olyan szinten vagyok single player párti, hogy még a diabloid loot tombolákat (Diablo sorozat, Titan Quest stb.) is mindig single playerben nyomom, nemigen lehet rábeszélni a multizásra. Hát még a rendes cRPG-k esetében! Ott pláne elképzelhetetlen a számomra, hogy ne egyedül merüljek bele egy történetbe, vagy ne én egyengessem a karakterek sorsát.
Mindezek mellett mondom, hogy pl. az új (idén megjelenő) Divinity játék (Original Sin) viszont sok szempontból nagyon érdekes coop lehetőséget fog behozni. Engem nem fog érdekelni, azt is single-ben fogom tolni, de ott például olyan coop módot raknak bele, ahol a mindenféle NPC-kel zajló párbeszédekbe is egyszerre kapcsolódhatnak be a játékosok, és véleménykülönbség esetében a játékbeli karakterek idevonatkozó skilljei döntik el, hogy kinek az akarata érvényesüljön (mi legyen a párbeszéd eredménye).
Egyébként "klasszikus" rpg lesz, körökre osztott harcrendszerrel.
Egy kis ízelítő belőle (egy párbeszédes példához tekertem, de vedd hozzá, hogy ez még pre-alfa állapot)
Ha a legelejétől nézed a videót, akkor azt is láthatod majd, hogy miként lehet benne trükközni az elemekkel (ha esőt csinálsz, akkor a képződő tócsát megfagyaszthatod, hogy elcsússzon az ellenség, vagy elektromosságot vezethetsz bele stb.)
Én kíváncsian várom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest