- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még ha pár millió ilyen felhasználó is van, akkor is elhanyagolható a több tíz-százmillió mellett, akik meg nagyobb képernyőt vesznek.
Jakesz: Nekem már egy Sony kompakt is túl kicsi, egy iSE meg használhatatlan méret. Azt leszámítva, hogy könnyű marokra fogni, nem igazán kényelmes másra. Ez ennyire szubjektív. Csak akiknek meg nagyobb kijelző kell, azok jelenleg nem sírnak, mert van bőven, szóval cska azt a kisebbséget hallani, aki elégedetlen.
-
törölt tag
Továbbra is arra próbálok kilyukadni, hogy nem a top 5 gyártó közül kb mindegyik forog rossz körökben, mert ők a globális eladásokat és piacot látják, hanem a te környzeted meg az itt fórumozó néhány ember a kisebbség.
Olyan ez mint a popzene. Nem szeretem, de értem, hogy ez az eladható lehető legszélesebb köröknek. És az nem jelent semmit, hogy a környezetem se szereti, nyilván olyanokkal szocializálódok, akiknek hasonló az ízlése. -
törölt tag
Folyamatosan lehetett kapni kompaktabb telefonokat, ahogy előttem is leírták páran, csak ezt nagyvonalúan átugrod. iSE, a Sony kompaktok, Pixelek, Nokia 8 (főleg a Sirocco), középkategóriában a Redmi telefonok, stb. Ha annyira jól fogytak volna, akkor nem hinném, hogy kivezetik
Hogy gyártónál maradjunk, volt sima Redmi és Note. Nyilván jóval többen vettek Note szériából, ezért felzárkóztatták a képernyőméretet, mert azt jobban megéri árulni.
-
virkir
veterán
hát ha te szeretsz a töltőállással járkálni vagy odavissza pakolgatni rá
Na azt megnézném ahogy oda-vissza járkálsz töltés közben az átlagos USB kábelhosszal.
Egy töltőpadról levenni, visszatenni meg ezerszer kényelmesebb mint kihúzni meg bedugdosni a töltőkábelt, főleg esetleg sötétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest