- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitamincsiga
tag
Macro obi - még - nincs Nikon 1 bajonetthez, adapterrel természetesen széles a választék.
A mindennapos használatnál - amit a kicsi méret, súly, "kisokos" obi, tesz lehetővé - a 24-150 közötti tartomány, az amit használok és kihasználok. Igen, egy f2,8-4,0 fényerős verzió nem lenne rossz, de erről csak ábrándozni lehet
/Tudom, minőségében nem érné el egy f2,8 24-80-ast, zoomban pedig egy 24-450-est, de a fotózás mindig is a kompromisszumok művészete volt, legyen szó obiról, vagy akár szenzorról. A 28-ról induló ~10x-es zoomátfogást amit szinte minden MILC-en el lehet érni egyfelől, mindig is marketing fogásnak tartottam: mi ilyet is tudunk, másfelől kötelező feladatnak: eszed, nem eszed ez van - máshol is
/
Ha pedig tényleg valami témát mennék becserkészni, akkor nem lennék rest cipelni
egy ilyen vagány telezoomot, egy macro-t, és egy nagylátószögűt sem, pár szűrő és egyéb apróság mellett. De itt is azon van a hangsúly, hogy cipelni!
Szerintem jó ez a CX-es formátum, illetve azok az extrák, amit a Nikon ad melléjük.
Ami viszont hiányolok, az az, hogy a független obi gyártók rettenetesen óckódnak beszállni az egész MILC piacra.
Egyfelől az árak így magasan maradnak, másfelől foghíjas az obi kinálat, még a m4/3-nál is...Remélem lesz változás
-
Vitamincsiga
tag
Ez a markolat
Végre egy olyan - rém logikus - fejlesztés, ami bejön! Az okés, hogy én a kicsi markolatot szeretem és tetszik is a gép piszokul, de a nagy markolatban is van ráció, és úgy is ütős!
Egy cucc, ami így is jó, meg úgy isKíváncsi vagyok, hogy egy 9-70 /24-189/ vagy egy 8-70 /22-189/ obival ki jönnének-e? Mert az a 70-300, hát nagyon penge, de kéne egy hozzáillő - rendes nagylátószögre is képes - utazózoom is! Meg egy macro...
Erdőt, hegyet járó fotósoknak remek szetté tudna így válni az aparát. Piszok gyors sorozat, óriási zoomtartomány, kicsi súly és méret
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest