- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Ezért írtam hogy sztem kisérlet...nem kenyérre kell. Épp ez a jelenlegi moduláris rendszer példázza (majd a kontrollerek pengeélesen elemzik az eladott szettekhez opcionálisan megvásárolt kiegészítők mennyiségi arányát pl illetve a világhálón fellelhető hozzászólások mazsolázásából keletkező visszajelzési mutatókat) mennyire kísérleti a jellege, alapvető különbségekkel az eddigi 1 szériához képest. (most nem térnék ki részletesen mennyivel kezelhetőbb, emberbarátibb ez mint elődei...)
Az ár pedig egy zárszerkezethez képest egyszerűen módoístható (korrigálható) valami, nem kell ezen fennakadni, az első etap után egy tollvonással levihetik 800 dodó köré (addig bevásárolnak az égő kezű fan-ok) és lám máris versenyképes...szerintem ügyesen csinálja a nikony, látszik hogy nagy öregről van szó (soha nem volt nikony gépem félreértések elkerülése végett, illetve egy napig egy nikony J1 de annyira trágya volt, hogy visszavittem).
A fényerős fixek, nagylátóval induló zúmok már más tészta, szerintem amúgy is ez egy rendszer alappillére, de jelen esetben jó néhány fan a meglévő készletéből fog adapterezni, illetve nem mindegy egy paparazzinak, vag egyy sáskapöcsöt Timbuktuban fenyképező nesönöldzseografikosnak, hogy kályhacső méretű 2 kilós 800-as telét visz magával a fára, vagy ezt a kis jószágot...és persze ez a jéghegy csúcsa, ez a rendszer ebben lesz kiváló.Én meg várom már a mark II tesztjeit, mint a Messiást....
-
Tulku
veterán
Szerintem a nikonynak ez egy kisérlet illetve egy márkanév-belépő rendszer szinten semmi más.
Nem akar kimaradni a milc rendszer fejlesztésekből, nem szeretné ha egyszer majd nulláról kellene felhoznia egy rendszert, ezért fokozatosan fejleszt, megfigyel, elemez...stb.
Abszolút nem érdekli hogy nem lesz tömegtermék, nem is ez a célja pillanatnyilag....Egyébként meg örülök hogy ennyi féle gépük van (V 1-2-3) lehet tesztelni, választani, melyiknek jobb a fogása, kezelhetősége, összetétele...most épp egy igen ütős moduláris rendszert dobtak ki, és le merném fogadni, hogy nagyságrendekkel jobb lesz ez a szenzor mint az elődökben volt.
És biza vannak sarokpontok amikből a nikony nem enged (sebesség, viszonylag kis mérethez tartozó hatalmas tele tartomány) ennek mentén halad egyre előre, figxyeli a piac reakcióit.Szerintem jól csinálja.
ps: egyébként a v1 megjelenésekor MM-ben arról számoltak be az eladók hogy csak külföldiek keresték, és a nagy ár ellenére pl az egyikből két v1-et vitt el egyszerre egy japán leányzó...nem biztos hogy a hazai pénzügyi helyzethez van beállÍtva az árazása.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest